Δημοφιλής ανάρτηση Phoenix7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και παίρνετε δώρο μια συλλεκτική θήκη καπνού http://www.takeyourtime.gr/contest/ 51
iPnos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στέλνουν μήνημα στο κινητό κάτι για να πάρουμε τη θήκη ή να βάλω ότι να 'ναι αριθμό; 1
dali13gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θήκη + 2 πακετάκια χαρτάκια + 1 φιλτράκια είναι το δώρο.
coolerman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και παίρνετε δώρο μια συλλεκτική θήκη καπνού http://www.takeyourtime.gr/contest/ δεν καπνίζω,αλλά για δωράκι είναι ότι πρέπει!
MakisCE Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 έχουμε στοιχεία για την αξιοπιστία του site και του διαγωνισμού; επειδή η 2η ερώτηση είναι το κινητό και ημ.γέννησης το λέω, χωρίς καν να φαίνεται περι τίνος πρόκειται thanks 2
Phoenix7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Απλά αντί για κενό email (που σας βγάζει το λινκ που σας έστειλα) κάνετε κατευθείαν την διαδικασία από το λίνκ
HERTHAN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ωραιος ο ts για δωρακι ειναι οτι πρεπει. έχουμε στοιχεία για την αξιοπιστία του site και του διαγωνισμού; επειδή η 2η ερώτηση είναι το κινητό και ημ.γέννησης το λέω, χωρίς καν να φαίνεται περι τίνος πρόκειται thanks Εγω εβαλα τα πραγματικα στοιχεια παντως.
salida Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πολύ φτηνό δώρο για να σε φακελώσουν, όνομα, επίθετο, ηλικία, διεύθυνση όλα τα καλά μπράβο... Και μετά μια ζωή μηνύματα σε κινητό και mail για promotion 5
link67 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Οτι πρεπει για δωράκι, κι όσο για το φακελωμα κι αλλου τα δίνουμε τα στοιχεία και δεν παίρνουμε και τίποτα!
dali13gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πολύ φτηνό δώρο για να σε φακελώσουν, όνομα, επίθετο, ηλικία, διεύθυνση όλα τα καλά μπράβο... Και μετά μια ζωή μηνύματα σε κινητό και mail για promotion Η ηλικία είναι υποχρεωτική όταν μπαίνεις σε σελίδες καπνικών προϊόντων ή αλκοόλ. Όσο για τα υπόλοιπα, αν θέλεις το δώρο κάπου πρέπει να στο στείλουν και κάπου να σε πάρουν τηλέφωνο. Είτε τα δηλώνεις και το παίρνεις είτε πας παρακάτω. Όσο για το spam, έχει επιλογές κάτω-κάτω τι είδους επικοινωνία επιθυμείς, ΑΝ επιθυμείς. Εγώ ας πούμε, δήλωσα να μου στέλνουν μόνο στο mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις