Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση φακού σε Canon dslr 400d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα...θα ηθελα τη βοήθεια σας... Απέκτησα τελευταία μια ιδιαίτερη αδυναμια στο να φωτογραφίζω ρολογια.. Άρχισα να ψάχνομαι για αγορα ενός macro φακού αλλα λογω κόστους τον απέρριψα. Η επόμενη σκέψη μου ηταν ένας φακός ζουμ οπως ο Canon 55-250 με ταυτόχρονη αγορα ενός σετ close up macro φακών για πιο μεγαλη ευελιξία !
Και τελευταία σκέψη που εκανα ηταν για την αγορα ενός 50αρι σταθερής εστίασης απόστασης οπως αυτος
http://www.bhphotovideo.com/c/product/1143786-REG/canon_0570c002_ef_50mm_f_1_8_stm.html

Τι λετε λοιπον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ο 50mm αξίζει λόγω της οξύτητας του.κοντινά έχω κάνει και με τον 18-55 στο ζουμ άκρο με manual focus και ήταν ικανοποιητικά οπότε νομίζω με τον 50mm θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα

Προσωπικά εγώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει,σίγουρη απάντηση δεν ξέρω να σου δώσω.αλλά μπορείς να αγοράσεις τον φακό και αν δεις ότι δεν σε βολευει με τίποτα να τα αγοράσεις

Οτι και να λέμε, ο μάκρο φακός ειναι ο ενδεδειγμένος για την δουλειά που χρειάζεσαι.

Ομως οπως ειπες και με εναν τηλεφακο μπορεις να κανεις τη δουλεια και ζουμ-κροπ. 

Αν είσαι θεσνικη καποια στιγμή μπορούμε να βρεθούμε για ένα καφέ να σου δανείσω τον 55-250 μου να δείς αν σε βολεύει.

Τα φιλτράκια ειναι χρήσιμα, αλλα δεν αντικαθιστούν το γνήσιο μάκρο. Καλύτερα είναι τα extension tubes αλλα αμφότερα εινια μπακάλικες λύσεις (και τέτοια έχω)

Εχω και 50ρη 1.4 να δοκιμάσεις...

Αρκεί να'σαι σαλόνικα!

Ο 50αρης τι λέει;

τι λεει γενικά ή τι λεει για τη δουλειά που τον θες;

Γενικα να σου πω, ζητημα να τον κουμπωσα 5-6 φορές...για FF σώμα, δε κάνει για πορτρέτα, για γενικός φακος,ελαφρύς,οξύς καλός είναι.

Στο 1.4 ουτε λογος φυσικα, εστιαζεις στο ματι και θολώνει η μύτη...

Υ.Γ. πάντως πιστεύω πως μπορείς να βρεις αυτόν τον φακό http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=634  μτχ με κανα 200-250ε.

Καπου τον είχε πάρει το μάτι μου, αλλα μπαίνω σε τοσα γκρουπς με αγγελίες που έχω χάσει το φώς μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...