Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!ψαχνω να αγοράσω μόνιτορ μόνο για gaming και για fps online παιχνίδια θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ps4!!!παιζω σε tv 42 τώρα θέλω να πάω σε 24inc!!!βλέπω τις benq τις xl2411z κ την xl2430t η να δω κάτι άλλο;;;!!επειδη δεν το κατέχω πολύ το θέμα θα ήθελα την γνώμη σας!!!ευχαριστω!!

Δημοσ.

Φιλε μου εχω το συγκεκριμενο μονιτορ στο pc http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Turbo-X-Othoni-LED-23-8-TX-238IPS-240GX.htm το οποιο εχω κανει και αναλυση το ποσο καλο ειναι,κοιτα λιγο εδω μεσα στα φορουμ και θα βρεις το rebiew μου,της προαλες εβαλα το xbox one επανω και απλα μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειχε καλυτερα χρωματα σε σχεση με την 42αρα samsung που εχω και εχει και ενσωματομενα ηχεια αυτο το μονιτορ.

Αυτη ειναι η δικια μου προτασει συμφωνα με αυτα που ζητας ;)

Δημοσ.

Τα monitor που κοιτας ειναι για υπολογιστες οπου θα εχουν αξιοποιηση τα 144hz τους.

Το ps4 που μεχρι 60hz/fps μπορει να βγαλει δεν εχει αναγκη απο τετοια monitor.

Το μονο που σε ενδιαφερει απο τα 24ρια monitor που κοιτας ειναι

1)Να εχει συνδεση Hdmi προφανως

2)1920x1080p αναλυση και οχι 1920x1200(αφου το ps4 παλι μεχρι 1080p βγαζει)

3)Να εχει το monitor ενσωματομενα ηχεια λογω του HDMI

4)Να μην δωσεις μια περιουσια οπως τα παραπανω Monitor που κοιτας.

Αρα σε αυτα που ψαχνεις κοιτα κατι σε LG/Samsung απο monitor μεχρι 200ευρω max. Δεν αξιζουν παραπανω χρηματα.,

• Like 1
Δημοσ.

Drake27 θα δω τα review σου για αυτό το μόνιτορ που λες!!ευχαριστω!!!!
Fulgore ευχαριστώ που μου ανοίγεις τα μάτια!!!τα ηχεία δεν τα χρειάζομαι παίζω με Ακουστικα!για τα αλλά οκ!να δω va panel η ips panel???κ με τη χρόνο απόκριση;

Δημοσ.

Drake27 θα δω τα review σου για αυτό το μόνιτορ που λες!!ευχαριστω!!!!

Fulgore ευχαριστώ που μου ανοίγεις τα μάτια!!!τα ηχεία δεν τα χρειάζομαι παίζω με Ακουστικα!για τα αλλά οκ!να δω va panel η ips panel???κ με τη χρόνο απόκριση;

Η συγκεκριμενη που εχω παρει εγω ειναι ips panel με αποκριση στα 4ms,ειναι πολυ καλο το πανελ που φοραει με απιστευτα χρωματα.

Οριστε και το review μου http://www.insomnia.gr/topic/611367-turbo-x-tx238ips-review/

Δημοσ.

Μια χαρά φαίνεται!δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να ξέρω γιατί πάντα έπαιζα σε tv!!!κ είπα να ανέβω επίπεδο θα βάλω κ vdsl internet!!!για να δω μια διαφορά στο online!!

Δημοσ.

Μια χαρά φαίνεται!δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να ξέρω γιατί πάντα έπαιζα σε tv!!!κ είπα να ανέβω επίπεδο θα βάλω κ vdsl internet!!!για να δω μια διαφορά στο online!!

Και εγω παιζω σε tv αλλα σε σχεση το πανελ της tv με αυτο εχει μεγαλη διαφορα στα χρωματα κατα πρωτον,κατα δευτερον σε σχεση με το vdsl δεν θα δεις καμια διαφορα παιζοντας online,μονο στο κατεβασμα θα δεις διαφορα. :P

Δημοσ.

Έχω 24αρα γραμμή κ κατεβάζω με 8 αμα πάω 30αρα κ κατεβάζω το χειρότερο 25 δεν θα δω διαφορά στο online;;γιατί με τρόμαξες λιγο τωρα!!

Δημοσ.

Kαλησπερα. Η καλυτερη οθονη που μπορεις να αγορασεις για PS4 ειναι η HP 27xw. Ειναι 27", αλλα εχει καλυτερη εικονα και overdrive καθω ςκαι λιγοτερο glow απο καθε 24", επισης εχει glossy coating για καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα.

https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html

Αν πρεπει να ειναι μικροτερη, εξισου καλο panel (εφοσον δεν ψευδεται η LG, δεν εχει δωσει προηγουμενο για να την αμφισβητησουμε παντως) εχει η LG 24MP88HV. Ειναι αδοκιμαστη αλλα ολες οι 1080p LG ειναι delay free και εχουν καλα color presets, οποτε μπορω να την προτεινω. Matte.

https://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html?keyphrase=lg+24mp88

H πιο φθηνη καλη εναλλακτικη ειναι η Dell S2316H. Στα συν οτι ειναι glossy, στα πλην οτι δεν εχει τοσο καλο panel οσο οι παραπανω και εχει μονο ενα input, σε περιπτωση που θελεις να συνδεσεις και υπολογιστη στο μελλον θα εχεις προβλημα.

https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html?keyphrase=dell+s2316h

Yποψιν οτι αν θελεις να εχεις καλο ηχο μην συνδεσεις τα ακουστικα σε εξοδο της οθονης, αλλα απευθειας με το PS4.

EDIT: Διαβασα και review της 32" 1080p ΙPS της LG, και τελικα αποτελει πολυ καλη οθονη με καλο panel (αναλογο των IPS μεγαλυτερων αναλυσεων) και delay-free. Θα προτιμουσα την 27" HP γιατι ειναι glossy, αλλα αξιζει να σκεφτεις και την LG αν σε ενδιαφερει το μεγεθος. Μονο ενα ψηφιακο input ομως.

https://www.skroutz.gr/s/8679857/LG-32MP58HQ.html?from=catspan&keyphrase=lg+32

• Like 2
Δημοσ.

Να βεβαια αν εχει ακουστικα με jack τοτε μονο στο Dualshock 4 μπορει να τα συνδεσει και ο ηχος που βγαζει το εν λογω gamepad(εκτως οτι του τρωει και την αυτονομια)ειναι στην καλυτερη μετριος.

Γιαυτο ειπα οτι το καλυτερο ειναι οθονη με ενσωματομενα ηχεια.

Ασε που στα χρηματα της HP αγοραζει 32αρα τηλεοραση και ειναι αρχοντας. Ουτως ή αλλως για κονσολα μιλαμε τι απαιτησεις να εχει ο αλλος απο monitor/οθονη οταν ειναι τοσο κουτσουρεμενη σε settings στα παιχνιδια(και με frame drops)ουτως ή αλλως?

Δημοσ.

Να βεβαια αν εχει ακουστικα με jack τοτε μονο στο Dualshock 4 μπορει να τα συνδεσει και ο ηχος που βγαζει το εν λογω gamepad(εκτως οτι του τρωει και την αυτονομια)ειναι στην καλυτερη μετριος.

Γιαυτο ειπα οτι το καλυτερο ειναι οθονη με ενσωματομενα ηχεια.

Ασε που στα χρηματα της HP αγοραζει 32αρα τηλεοραση και ειναι αρχοντας. Ουτως ή αλλως για κονσολα μιλαμε τι απαιτησεις να εχει ο αλλος απο monitor/οθονη οταν ειναι τοσο κουτσουρεμενη σε settings στα παιχνιδια(και με frame drops)ουτως ή αλλως?

Οσο προχειρα φτιαγμενα και να ειναι τα παιχνιδια (που δεν το πολυπιστευω, καθως παρα το χειροτερο hardware ειναι πιο ευκολο να κανεις optimise για κονσολες παρα για pc, φερνει και πιο πολλα λεφτα στα ταμεια των εταιριων το gaming σε κονσολες ετσι κι αλλιως, τα frame drops δεν σχετιζονται με την ποιοτητα εικονας ή input lag για να τα σχολιασουμε) η διαφορα στην ποιοτητα εικονας και στην ταχυτητα αποκρισης ειναι εμφανης. 

Η 32" τηλεοραση ειτε ειναι Sony με VA panel οποτε εχεις χειροτερα χρωματα και gamma shift, καθως και σημαντικα μεγαλυτερο input lag, ειναι ειναι μια IPS LG με pwm dimming και ολα τα προβληματα που αυτο συνεπαγεται, καθως και μεγαλο input lag βεβαια. Αν ειναι αλλης εταιριας και εχει VA panel + pwm dimming τοτε εχεις ολα τα αρνητικα μαζεμενα.

H 32" LG οθονη που προσθεσα παραπανω ειναι καλη επιλογη για οποιον θελει τετοιο μεγεθος. 

Σχετικα με τον ηχο ειχα στο νου μου την δευτερη μεθοδο απο το παρακατω (convert digital optical to analog RCA).

http://www.wikihow.com/Connect-a-PlayStation-4-to-Speakers

http://www.ebay.com/itm/Composite-AV-CVBS-3RCA-to-HDMI-Video-Converter-Adapter-720p-1080p-Full-HD-New-/282049913124?hash=item41ab7c2124:g:GOIAAOSwQaJXRtr3

Αν τα ακουστικα συνδεθουν σε τριτη πηγη και οχι στο PS4 φυσικα και ο ηχος θα ειναι μετριος. Μετρια ομως ειναι και τα ηχεια των οθονων, οποτε δε θεωρω λυση τιποτα απο αυτα.

Δημοσ.

Οσο προχειρα φτιαγμενα και να ειναι τα παιχνιδια (που δεν το πολυπιστευω, καθως παρα το χειροτερο hardware ειναι πιο ευκολο να κανεις optimise για κονσολες παρα για pc, φερνει και πιο πολλα λεφτα στα ταμεια των εταιριων το gaming σε κονσολες ετσι κι αλλιως, τα frame drops δεν σχετιζονται με την ποιοτητα εικονας ή input lag για να τα σχολιασουμε) η διαφορα στην ποιοτητα εικονας και στην ταχυτητα αποκρισης ειναι εμφανης. 

Η 32" τηλεοραση ειτε ειναι Sony με VA panel οποτε εχεις χειροτερα χρωματα και gamma shift, καθως και σημαντικα μεγαλυτερο input lag, ειναι ειναι μια IPS LG με pwm dimming και ολα τα προβληματα που αυτο συνεπαγεται, καθως και μεγαλο input lag βεβαια. Αν ειναι αλλης εταιριας και εχει VA panel + pwm dimming τοτε εχεις ολα τα αρνητικα μαζεμενα.

H 32" LG οθονη που προσθεσα παραπανω ειναι καλη επιλογη για οποιον θελει τετοιο μεγεθος. 

Μα η παραπανω οθονη δεν προοριζεται ουτως ή αλλως για competitive gaming(πχ halo) για να υπαρχουν απαιτησεις εκει παει αυτο που λεω.

οσο για τα περι αποδοσης που γραφεις και frame drops εχουν αμεση σχεση με αυτα που λεω καθως μην ξεχνας οτι οπως και να εχει επηρεαζουν την συνολικη εμπειρια παιχνιδιου,οπως και η ποιοτητα εικονας που αναφερεις.

Κοινως αν ο αλλος εχει τοσο υψηλες απαιτησεις απο τα παιχνιδια δεν καθεται να ασχοληθει με τις κονσολες για πολλους και διαφορους λογους(που τους εχουμε αναλυσει σε αλλα θεματα).

Αυτο που λεω παντως για τα περι ακουστικων αν θες ψαξε να δεις τι ηχο βγαζουν τα ακουστικα αν τα συνδεσεις στο Dualshock 4.

Δημοσ.

Eιμαι σιγουρος οτι το dualshock θα βγαζει απαισιο ηχο, δε χρειαζεται να το ψαξω. Ολοκληρωσα τον συλλογισμο μου στο παραπανω ποστ, δες την συνεχεια.

Το τελικο μου point ειναι οτι παρα τα προβληματα των κονσολων τα οφελη μιας καλης οθονης ειναι εμφανη και βελτιωνουν την συνολικη εμπειρια. 

Δημοσ.

Έχω 24αρα γραμμή κ κατεβάζω με 8 αμα πάω 30αρα κ κατεβάζω το χειρότερο 25 δεν θα δω διαφορά στο online;;γιατί με τρόμαξες λιγο τωρα!!

Ουδεμιαν,εγω τουλαχιστον παιζω μονο online games ειτε στο xbox one ειτε στο pc.

Και εγω εχω 24αρα και κατεβαζω με 1.6mb το δευτερολεπτο στην ουσια ειναι κλειδωμένη η γραμμή στα 16mb,τώρα όσο για την vdsl ξέρεις πολύ καλά ότι εδώ στην Ελλάδα είναι ΜΕΧΡΙ 30 όπως λένε στα μαγαζιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...