antreasmag Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΕΧΩ 2 ΑΝΤΛΙΕΣ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ SWIFTECH ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ LAING.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΑ (OUT) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ,CPU , CHIPSET.......??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μιλάμε για δύο αντλίες που δουλεύουν παράλληλα σε έναν βρόγχο; Αν δέν μοιράζονται το ίδιο ρεζερβουάρ,θέλεις έναν τριπλό διακλαδωτή και για το inlet (αφού το ψυκτικό φεύγει απο δύο και επιστρέφει σε δύο αντλίες). Εκτιμώ οτι γίνεται,αρκεί οι αντλίες να είναι ίδιου τύπου (PWM/Vario) και τα specs τους να ταιριάζουν.Απλά δέν ξέρω κατα πόσο πρακτικό θα ήταν κάτι τέτοιο,πέρα απο το κέρδος που θα έχεις σε flow rate (lt/h). Προσωπικά,θα τις έβαζα να δουλεύουν σε σειρά. Αφενός λιγότερη βαβούρα να κάνεις τις συνδέσεις,αφετέρου κερδίζεις σε head pressure (αν μιλάμε για έναν βρόγχο με πολλά waterblocks) και αξιοπιστία (αν αποδημήσει η μία εκ των δύο). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 +1 Tenshi Σε αυτου του τυπου αντλιες δεν εχεις θεμα απο flow αλλα εχουν καπως χαμηλη πιεση (head pressure) οπως επισης σε σειρα εχεις πολυ μεγαλη αξιοπιστια (ποσο πιθανο ειναι να χαλασουν και οι 2 αντλιες μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΕΧΩ 2 ΑΝΤΛΙΕΣ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ SWIFTECH ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ LAING.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΑ (OUT) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ,CPU , CHIPSET.......??????? 1ον γραφε με μικρα τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις 2ον τι ακριβως θελεις να κανεις με το κυκλωμα , αν ειναι ιδιες οι αντλιες οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω καλυτερα να τις βαλεις σε σειρα και οχι παραλληλα Αρκετα απλοικα , βαζοντας παραλληλα οπως σκεφτεσε θα κερδισεις σε ροη (λιτρα ανα ωρα) πρακτικα βεβαια η ροη της μιας αντλιας φτανει για οτι κυκλωμα θελησεις βαζοντας σε σειρα κερδιζεις αρκετα σε head pressure που βοηθαει παραπανω απο την εξτρα ροη Που θα κερδισεις αν της βαλεις παραλληλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasmag Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 θα εχω ενα τανκ νερου και θα δινω και στις 2.μετα θα γεφυρωσω τα out απο τις 2 αντλιες με τριπλο διακλαδωτηρα και θα πηγαινει στο ψυγειο κτλ...πως σας φαινεται? ο λογος που το σκεφτηκα αυτο ειναι οτι η μια αντλια (swiftech) κανει πολυ θορυβο και θα την εχω στο 3 και την laing στο 5 τερμα δηλαδη τα ψυγεια μου ειναι 1 hardware labs nemesis xflow 420gts 1 koolance 3x120 και 1 ek μονο 120mm και δινω σε waterblock ram και στα 4 dimm, cpu, mofset, chipset και gpu εχω την asus vii maximus formula Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 θα εχω ενα τανκ νερου και θα δινω και στις 2.μετα θα γεφυρωσω τα out απο τις 2 αντλιες με τριπλο διακλαδωτηρα και θα πηγαινει στο ψυγειο κτλ...πως σας φαινεται? ο λογος που το σκεφτηκα αυτο ειναι οτι η μια αντλια (swiftech) κανει πολυ θορυβο και θα την εχω στο 3 και την laing στο 5 τερμα δηλαδη τα ψυγεια μου ειναι 1 hardware labs nemesis xflow 420gts 1 koolance 3x120 και 1 ek μονο 120mm και δινω σε waterblock ram και στα 4 dimm, cpu, mofset, chipset και gpu εχω την asus vii maximus formula δεν θα κανεις δουλεια Mε τα πραγματα που εχεις θελεις σε σειρα της αντλιες οχι παραλληλα , βεβαια το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχεις αν τρεχουν και οι 2 αντλιες στις ιδιες στροφες Τωρα αλλο θεμα , για να βγαζει θορυβο πολυ πιθανο να ειναι στα τελευταια της ειτε να δουλεψε ελαχιστα χωρις νερο και να φαγωθηκε το κεραμικο που εχει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasmag Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ωραια καταλαβα!για να αφησω μονο την μια?θα ειναι ενταξει λες? απο που να αγορασω μια φτηνη βαση για 2 d5 (τανκ) να τις συνδεσω σε σειρα ετσι οπως μου ειπατε?η μπορω να τις συνδεσω καπως αλλιως σε σειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το κύκλωμα σου θα πάει Ρεζερβουαρ>αντλία 1>αντλία 2>και μετά συνεχίζεις κανονικά τι κύκλωμα σου Από την έξοδο της πρώτης στην είσοδο της δεύτερης Για εμένα δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι έξτρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasmag Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 να σαι καλα ρε φιλε!!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα