Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από τα περισσότερα video που έχω δει σε review η gtx 1060 είναι δυνατότερη από την rx 480 .
Στην ελλάδα η φθηνότερη rx 480 έχει 364 ( custom κοιτάω μονο)
6 gb gtx 1060 με 364 euro μπορείς να βρείς πραγματικά οποιαδήποτε έκδοση της κάρτας θέλεις με εξαίρεση μονο την strix της άσους .

ότι μπορώ να βάλω την κάρτα άσχετα με το freesync το γνωρίζω. απλά θέλω να μάθω αν αξίζει να το χάσω η όχι .
Αν είναι τόσο τρομερό όσο λένε μερικοί dld ..

για την 1070 που είπα , αν και έινια μακριά αυτό το ενδεχόμενο σχετικά σίγουρα είναι μεγάλο overkill για παιχνίδια σε 1080p αλλα μακροπρόθεσμα θα  μπορούσε να κάνει απόσβεση καθώς μέχρι να φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πιάσει 30 fps στα τελευταία παιχνίδια φαντάζομαι θα περάσει πόλους καιρός ( για 1080p πάντα μιλάω ) . Γενικότερα είμαι την άποψης όταν μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω σε χρήματα για να μην μπλέκω ξανά με νέες αγορές για όσο δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

ρεαλιστικότερα πάντως είμαι ανάμεσα σε rx 480 και gtx 1060.
Επίσης από όσο έχω διαβάσει η 1060 σηκώνουν "κλοψκαρισμα" και δίνει και αυτό ένα boost στην όλη κατάσταση υπέρ της 1060.

εάν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με φυσικά!

* θα το λέω και εγώ το "σπου" και "σπου" . πολιτικός είναι ο άνθρωπος κάτι θα ξέρει παραπάνω . :P

Αν το μονιτορ σου ειναι 1080p με Freesync τοτε μην το συζητας, θα πας σε AMD καρτα.

Και η 480 και η 1060 φτανουν τα ορια του 1080 και για να εκμεταλευτεις τα παραπανω fps που σου δινουν θα χρειαστεις freesync/G-Sync οποτε απο τη στιγμη που εχεις ηδη freesync monitor δεν ειναι καλη ιδεα να πας σε nVidia

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...