Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τα ενσωματωμένα γράφηκα  intel hd 530 που έχει ο i 5 6500 σε συνδυασμό με 16 giga ddr4 ram  λέω.. 

η πρόταση σου αξίζει λες τα παραπάνω 70 σχεδόν εύρο από αυτή που πουσταρά εγω? πως σου έχει φανεί χρήση 27άρας full hd ?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ρωτάω ξανά τι ακριβως θέλεις να ρωτήσεις για την 530. Η ενσωματωμένη λειτουργεί καλύτερα με dual channel. Εννοείς μήπως αν θα τραβά πολύ μνήμη? Με τα 16 δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ναι θεωρώ ότι αξίζει. Κάτω από 200 ευρώ καλή 27αρα δύσκολα βρίσκεις.

Δημοσ.
όλα καλά με την κατασκευή και το λειτουργικό αλλα και το οπτικό αποτλέσμα με άφησαν παρα μα παρα πολύ ικανοποιημένο .

Μαζί έγινε και αγορά 24 ιντσών οθόνης η opoioa μου άφησε πολύ όμορφες εντυπώσεις και με έχει βολέψει παρα πολύ σε σχέση με την παλιά .

Ενδεικτικά max idle θερμοκρασίες που έχω είναι 31 βαθμοί και είδα μέχρι 40 σε gaming ( team fortress και world of warships) . Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τα πηγαίνει καλύτερα από όσο φανταζόμουν καθώς σε 1080p world of warships έχω 40 και κάτι fps και σε tam fortress 2 πάλι σε 1080 p έχω σταθερά πάνω  από 90 .

μπορεί κάποιος να μου προτείνει προγραμματάκι για να ελέγχω τις στροφές από τους ανεμιστήρες κλπ?

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει προγραμματάκι για να ελέγχω τις στροφές από τους ανεμιστήρες κλπ?

HWMonitor (θα ανοίξει κατευθείαν το link του αρχείου)

Δημοσ.

Αυτό ζητούσα ναι..

Λοιπόν εχουμε θέμα σήμερα που συνδέω τα ακουστικά παίζει ο ήχος ένα δευτερόλεπτο το πολύ 2 και μετα χάνεται εντελώς .. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση ;

Δημοσ.

Απο το site της μητρικής σου https://www.asus.com/Motherboards/B150-PRO-GAMING-AURA/HelpDesk_Download/

αφού επιλέξεις λειτουργικό στα utilities μπορείς να κατεβάσεις το ASUS AI Suite 3 έχει πολλές λειτουργίες +αυτό που ζητάς.

Εγώ πάντως τα κάνω όλα μέσα απο το bios χωρίς να μπλέξω με software.

Στο θέμα των ακουστικών δοκίμασε 1ον άλλα ακουστικά 2ον να βάλεις σιγά σιγά το βύσμα που ίσως να μην κάνει καλά επαφή 3ον να δοκιμάσεις να τα συνδέσεις απο την έξοδο της μητρικής ή του κουτιού αναλόγως που το δοκίμασες προηγουμένως.

Δημοσ.

Κομπλε ολα ! Λύθηκε το θέμα .. Μόνο καρτα γραφικών μένει αν και το βλεπω να αργεί .. Πολύ οτι ναναι οι διαθεσιμότητες και οι τιμές

Το μόνο που με προβληματίζει ειναι πως όταν κανω τερματισμό τα led της μητρικής και του ποντικιού μένουν αναμμένα .. Έτσι πρεπει να ειναι ;

Δημοσ.

Άν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις. Έτσι είναι στο default. Άν δεν θές, με τον ίδιο τρόπο στην πάνω σελίδα που σου έβαλα προηγουμένως στα utilities, κατέβασε το Lighting_Control και δοκίμασε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ξεθάβω το θέμα για να κάνω μια σημαντική ερώτηση .

Το σύστημα έχει στηθεί και λειτουργεί κανονικότατα και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο . ( Για να πω την αλήθεια το περίμενα αισθητά πιο αργό και χαμηλό σε επιδόσεις αλλα με εξέπληξε θετικά ) .  Το μονο που έχει μείνει για αγορά είναι η κάρτα γραφικών και αυτή θα γίνει κατά τον οκτώμβριο η εναλλακτικά κατά τα χριστούγεννα.

Το θέμα είναι άλλο όμως. Η  οθόνη που αγόρασα υποστηρίζει freesync αλλα με τις τιμές που παίζουν συμφέρει καλύτερα να πάρω αντί για rx 480 μια gtx 1060 με καλή υλοποίηση και να την clockarw έχοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη διαφορα.

Επίσης παίζει και το ενδεχόμενο να βάλω και κάτι παραπάνω για να πάω σε καμια gtx 1070 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για πολύ καιρό .

Η ερώτηση λοιπόν είναι : Ξέρω τι κάνει το freesync και έχω δει κάποια demo στο u tube .  Αξίζει τόσο πολύ ? 

Αξίζει να πάω σε rx 480 και όχι σε κάτι δυνατότερο μιας και με την εξέλιξη των τιμών στην ελλάδα  βρίσκεις φθηνότερα την δυνατότερη 1060 και αν βάλεις κάτι ελαφρώς παραπάνω πηγαίνεις σε 1070..

ΤΑ πάνω πάντα φυσικά με τα ελληνικά δεδομένα σε τιμές και με βάση την εξέλιξη των καρτών από την κυκλοφορία τους μέχρι τώρα στην "ελεληνικη" αγορά .
Δημοσ.

Δυνατότερη απο ΣΠOΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥ ??

Για 1070 το ξεχνάς με 1080p monitor.

Άσχετα με το freesync μπορείς να βάλεις και την 1060 αλλα ερωτώ ξανα απο που κι ως που καλύτερη; Όσο για τις τιμές μην κοιτάς τις εκδόσεις των 3gb της 1060 και μπερδεύεσαι.

00:27

Δημοσ.
από τα περισσότερα video που έχω δει σε review η gtx 1060 είναι δυνατότερη από την rx 480 .

Στην ελλάδα η φθηνότερη rx 480 έχει 364 ( custom κοιτάω μονο)

6 gb gtx 1060 με 364 euro μπορείς να βρείς πραγματικά οποιαδήποτε έκδοση της κάρτας θέλεις με εξαίρεση μονο την strix της άσους .

ότι μπορώ να βάλω την κάρτα άσχετα με το freesync το γνωρίζω. απλά θέλω να μάθω αν αξίζει να το χάσω η όχι .

Αν είναι τόσο τρομερό όσο λένε μερικοί dld ..

για την 1070 που είπα , αν και έινια μακριά αυτό το ενδεχόμενο σχετικά σίγουρα είναι μεγάλο overkill για παιχνίδια σε 1080p αλλα μακροπρόθεσμα θα  μπορούσε να κάνει απόσβεση καθώς μέχρι να φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πιάσει 30 fps στα τελευταία παιχνίδια φαντάζομαι θα περάσει πόλους καιρός ( για 1080p πάντα μιλάω ) . Γενικότερα είμαι την άποψης όταν μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω σε χρήματα για να μην μπλέκω ξανά με νέες αγορές για όσο δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

ρεαλιστικότερα πάντως είμαι ανάμεσα σε rx 480 και gtx 1060.

Επίσης από όσο έχω διαβάσει η 1060 σηκώνουν "κλοψκαρισμα" και δίνει και αυτό ένα boost στην όλη κατάσταση υπέρ της 1060.

εάν έχω κάπου λάθος διόρθωσε με φυσικά!

* θα το λέω και εγώ το "σπου" και "σπου" . πολιτικός είναι ο άνθρωπος κάτι θα ξέρει παραπάνω . :P

Δημοσ.

Δυνατότερη απο ΣΠOΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥ ??

Για 1070 το ξεχνάς με 1080p monitor.

Άσχετα με το freesync μπορείς να βάλεις και την 1060 αλλα ερωτώ ξανα απο που κι ως που καλύτερη; Όσο για τις τιμές μην κοιτάς τις εκδόσεις των 3gb της 1060 και μπερδεύεσαι.

00:27

Κλαίω με το βίντεο  :lol:

Δημοσ.

Το σκεπτικό σου είναι σωστό στο να μην κάνεις συνεχώς αναβάθμιση και για αυτό το λόγο θα πας στην 480-1060 σε 1080p οι οποίες θα σε πάνε τρένο πολλά χρόνια. Τα 200+ που θα δώσεις παραπάνω για την 1070 θα τα κάνεις απόσβεση μετά απο πόσα χρόνια;

anyway δεν συμφωνώ με τα παραπάνω θεωρώ εξίσου καλές κάρτες και τις δύο με την rx 480 να έχει μικρό προβάδισμα. Δεν θα μακρυγορήσω ούτε θα επιμείνω απλά κάνε μια ερώτηση εδώ να πάρεις γνώμες http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-109?do=findComment&comment=55082067

Και το κερασάκι οτι έχεις και freesync monitor

Δημοσ.

SSD μπορείς και καλύτερο.

Oχι tony, o ssd που εχει ηδη επιλεξει ο ts ναι μεν ειναι πιο αργος απο τον adata αλλα ειναι mlc, ενω ο adata tlc.

απο τους φθηνους λεω κατι τετοιο : http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssda-240g-g25-ssd-plus-240gb-25-sata3-p-PER.320981 ή

http://www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr240gb-triactor-240gb-sata3-p-PER.323069

Καλυτερα ομως αν μπορει να κανει υπερβαση σε κατι τετοιο: https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8142815%2C6681971%2C5895583

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...