Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δέν μου είπες πόσο στην δίνει. Για 970 200-230 και να έχει και εγγύηση. Παραπάνω γιοκ.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Χαχαχα ωραίος .. Για το τροφοδοτικό που ρώτησα πριν τι κες κ εσύ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Σου απάντησα με post. Μπορείς να δεις την κατανάλωση του hardware σου με κάτι τέτοιο και μόνος σου http://outervision.com/power-supply-calculator ή εδώ https://pcpartpicker.com/list/ πάνω δεξιά σου βγάζει τα watt και άν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ τους
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ όλους σας .. Απο οτι υπολογίζω με 980τι η μέγιστη κατανάλωση ειναι 450 watt με ένα καλό 550αρι όπως αυτό της seasonic προκύπτει οτι θα ειναι πολύ κομπλε .. Στις απαιτήσεις της κάρτας λέει 600 watt υποθέτω απλα οτι το λένε για λόγους ασφαλείας απο τροφοδοτικά της πλάκας ; Η θα φάνε καμια πατάτα ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Απ'οτι κατάλαβα πας για την συγκεκριμένη. Πολλά λεφτά.. Αnyway.. ναι προτεινόμενα είναι αυτά που βάζουν.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ξέρεις τι ; Το εχω σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου ίσως για κάποια στιγμή . Αν και θέλω να περιμένω τις custom rx480.. Άμα πάνε όμως κ αυτές καμια 350/380 εύρο στα 470-480 βρίσκεις 980ti με πολύ μεγαλύτερες αποδώσεις . Όπως και να εχει αρχικά θα Πάρθουν τα βασικά κομμάτια . Οτι θα έρχεται ενημερώνω και στο τέλος complete photo
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ήρθε σήμερα και το κουτί . Γρηγόρη ερώτηση για τα fans. το κουτί έχει από μονό του 2 ανεμιστήρες . Έχω πάρει ακριβώς 2 ίδιους 120αριδεσ με την διάφορα ότι είναι με λεύκα λεντάκια (ελπίζοντας να δώσουν έστω και λίγο φως στο εσωτερικό , ίσως βέβαια και να μην δώσουν καθόλου ) . επίσης άλλο ένα 120αρι θα έχει η ψήκτρα cpu που κατά πάσα πιθανότητα είναι η cryorig h7 Σε τη διαμόρφωση να τα βάλω όλα μαζί ? Λέω να βάλω 2 μπροστά να βάζουν και τα 2 πίσω να βγάζουν . Κάποιος μου είπε καλύτερα να βάζουν τα 2 μπροστά άλλα και το πάνω γιατί θα μπαίνει άμεσα αέρας ακριβώς πάνω από την ψήκτρα του cpu .. καμιά ιδέα ?
SpirosZ68 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αν δεν ειχες αγορασει ηδη τα 2 120αρια θα σου ελεγα να βαλεις 2 140μμ μπροστα με μεγαλυτερη ροη αερα απο τα πισω για να εχεις θετικη πιεση στο κουτι (περισσοτεροι ανεμιστηρες να βαζουν παρα να βγαζουν = καλυτερη ροη αερα, λιγοτερες σκονες μεσα στο κουτι).Θετικη πιεση θα εχεις και αν βαλεις 3 ανεμιστηρες να βαζουν και 1 να βγαζει αλλα ο πανω αν βαζει θα ειναι αντιθετος προς την φυσικη ροη του αερα (ο ζεστος παει επανω) και δεν ξερω τι επιδραση θα εχει αυτο.Μονο με δοκιμη θα μπορεσεις να δεις τι ειναι καλυτερο σε αυτην την περιπτωση. Το ιδανικο ειναι 2Χ140μμ εμπρος να βαζουν και 2Χ120μμ πισω να βγαζουν.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Το είχα σκεφτεί για 2 140αρια μπροστά αλλα έβαλα 2 120 άρια για να ειναι στα ίσα του που λένε το σύστημα .. Δεν το σκέφτηκα όπως το έγραψες δυστυχώς ..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 ήρθε σήμερα και το κουτί . Γρηγόρη ερώτηση για τα fans. το κουτί έχει από μονό του 2 ανεμιστήρες . Έχω πάρει ακριβώς 2 ίδιους 120αριδεσ με την διάφορα ότι είναι με λεύκα λεντάκια (ελπίζοντας να δώσουν έστω και λίγο φως στο εσωτερικό , ίσως βέβαια και να μην δώσουν καθόλου ) . επίσης άλλο ένα 120αρι θα έχει η ψήκτρα cpu που κατά πάσα πιθανότητα είναι η cryorig h7 Σε τη διαμόρφωση να τα βάλω όλα μαζί ? Λέω να βάλω 2 μπροστά να βάζουν και τα 2 πίσω να βγάζουν . Κάποιος μου είπε καλύτερα να βάζουν τα 2 μπροστά άλλα και το πάνω γιατί θα μπαίνει άμεσα αέρας ακριβώς πάνω από την ψήκτρα του cpu .. καμιά ιδέα ? Σου είπε να βάζει ο πάνω??? Στο είχα ξαναπεί πρώτα δες πώς θα είσαι με τα stock και μετά κινήσου για αγορά. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας πες οτι δεν υπάρχει. Στήσ'το μια φορά και μέτρα θερμοκρασίες. Μετά αφού πήρες που πήρες +2 βάλε τον έναν δεύτερο να βάζει μπροστά και ξαναμέτρα θερμοκρασίες. Τέλος βάλε και τον άλλο επάνω (να βγάζει όμως) και πάρε και την τρίτη τιμή. Με όποια διάταξη έχεις τις καλύτερες θερμοκρασίες αυτήν κρατάς και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα