narutozoo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεμα εδω και καμμια βδομαδα με το wifi και το bluetooth του κινητου μου, δεν ανοιγουν με κανεναν τροπο, εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, εχω φλασαρει αλλο modem, wifi fix, rom. Δειχνει οτι παει να ενεργοποιηθει αλλα απενεργοποειται απο μονο του... εχω καταληξει στο να πιστευω οτι μαλλον ειναι θεμα hardware... εαν εχετε να μου προτεινετε καποια λυση θα ηταν ευπροσδεκτη, καθως και εαν χρειαστει αλλαγη πλακετας καποιο εμπιστο καταστημα και οικονομικο...
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Eάν το τηλέφωνο βρίσκεται εντός εγγυήσης επικοινώνησε με την Smartec είναι επίσημο επισκευαστικο κέντρο της Samsung http://www.smartec.gr/el/
narutozoo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 οχι το εχω 3 χρονια το κινητο και ειναι εκτος εγγυησης..
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 οπως βλεπω τα εχεις κανει ολα οποτε μαλλον για Hardware προβλημα φαινεται.
narutozoo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι και εγω αυτο υπεθεσα, να σαι καλα. αξιζει να το παω για επιδιορθωση? ξερετε ποσο θα κοστισει? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2016 από narutozoo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα