Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εχω windows 10 και εγκατέστησα το συγκεκριμένο παιχνίδι,  αλλα οταν το ανοίγω να παίξει βγαζει μαυρη  οθονη και λεει an installation error occured:module 50279 υπαρχει καποιος τροπος να παιξει???

Δημοσ.

Αν μιλάς για το πρώτο, δύσκολα να παίξει. Παιχνίδι του 2004 είναι. Δοκίμασε τις επιλογές συμβατότητας και διάλεξε τα XP. Αν δεν παίξει, μάλλον θα χρειαστεί να στήσεις Virtual Machine στα 10άρια όπου θα εγκαταστήσεις τα XP...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μιλάς για το πρώτο, δύσκολα να παίξει. Παιχνίδι του 2004 είναι. Δοκίμασε τις επιλογές συμβατότητας και διάλεξε τα XP. Αν δεν παίξει, μάλλον θα χρειαστεί να στήσεις Virtual Machine στα 10άρια όπου θα εγκαταστήσεις τα XP...

Με VM δεν νομίζω να τρέξει καλά.

Παιχνίδι του 2004 θέλει σίγουρα hardware acceleration και τα VM σου δίνουν με το ζόρι software acceleration.

Οπότε καλύτερα να το αφήσει ο TS ή να πάρει ένα παλιό λάπτοπ και να το τρέξει εκεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ προτείνω αν το σύστημά σου αντέχει, να κατεβάσεις playstation 2 emulator (PCSX2) και το τρέχεις απο τον emulator.

Αυτό μάλιστα.

Ο συγκεκριμένος emulator εκτός από hardware acceleration επιτρέπει και να βάλεις plugins που κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται πιο όμορφο.

Με τα χίλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...