Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου! Στη προκειμένη περίπτωση μόνο ο cpu δε σε κόβει ειδικά με την 960. Η 960 δε μπορεί να τερματίσει το cpu αυτό. Κατα τη γνώμη μου ειναι υποβάθμιση να πας σε ι5 και μάλιστα κλειδωμένο. Να ηταν ξεκλειδωτος  να πω αντε για το πιο καινούργιο της πλατφόρμας να πας αλλά και πάλι δύσκολα. Δε πρόκειται να σε κρεμάσει ο συγκεκριμένος cpu για πολύ καιρό ακόμα. Συν ότι για να δεις καμια σοβαρή διαφορά σε cpu bound Game απο το δικό σου cpu σε εναν skylake και μιλάμε για ι7 ή ξεκλείδωτο ι5 κλοκαρισμένο, θα πρέπει να χεις καμια gtx980ti-1080 και πάλι θα ναι αμελητέο.

φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου με βοηθησε αρκετα

Δημοσ.

φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου με βοηθησε αρκετα

Επίσης αν με κλειστό vsync στο gta πάλι έχεις το ίδιο θέμα, κοίτα να αλλάξεις σκληρό, επειδή είπες ότι την έχει ψιλοακούσει, όμως πριν βεβαιώσου ότι δεν έχεις φάει κανένα mining virus, μιας και αυτοί οι ιοί τρώνε cpu. Το σύστημά σου είναι μια χαρά, πες μας όμως και ποιο τροφοδοτικό έχεις, να έχουμε μια ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν με κλειστό vsync στο gta πάλι έχεις το ίδιο θέμα, κοίτα να αλλάξεις σκληρό, επειδή είπες ότι την έχει ψιλοακούσει, όμως πριν βεβαιώσου ότι δεν έχεις φάει κανένα mining virus, μιας και αυτοί οι ιοί τρώνε cpu. Το σύστημά σου είναι μια χαρά, πες μας όμως και ποιο τροφοδοτικό έχεις, να έχουμε μια ιδέα.

το τροφοδοτικο μου ειναι το corsair vs550 και απο ιο δεν νομιζω να εχω φαει γιατι προσφατα εκανα φορματ και εκανα και scan και δεν μου βρηκε κατι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...