Waterlo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Χρησιμοποιώ για το σταθερό υπολογιστή μου μία οθόνη Samsung Syncmaster 2033. Δυστυχώς εχθές παρατήρησα ότι έχει ένα κολλημένο πίξελ.Αρχικά νόμιζα ότι είναι καμμένο αλλά δοκιμάζοντας βίντεο στο youtube όπως το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=tGTrUQhpApg&ab_channel=MeditationalState εκεί όπου αρχικά κάνει όλη την οθόνη μπλε-πράσινη-κόκκινη,φαίνεται μόνο στο πράσινο. Στο μπλε και το κόκκινο λειτουργεί κανονικά.Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; Δοκίμασα και το jscreen fix δίχως όμως αποτέλεσμα.
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ίσως ξεκολλήσει,μπορεί & να μείνει βέβαια! νομίζω εσυ δεν μπορείς να κάνεις τπτ,"ζείς" με αυτό
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Λένε για μολύβια και πίεση στην οθόνη με τη μύτη του μολυβιού. Ακούγονται διάφορες λύσεις στο θέμα. Να υποθέσω πως δεν έχεις εγγύηση γιατί είναι και λίγο παλιό μοντέλο. Το ξέρω πως θα πηγαίνει το μάτι σου εκεί συνέχεια το έχω πάθει και εγώ απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ζήσεις με αυτό όπως είπε και ο coolerman.
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω καταφέρει να ξεκολλήσω pixels κάνα 2 φορές, σε μια samsung tv που έχω στο σπίτι. Ο τρόπος είναι να ασκηθεί πίεση πάνω στο πίξελ, να σβήσει το monitor και να ξανανάψει ενώ σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας συνεχίζει να ασκείται πίεση. Είχα βάλει ένα μαλακό πανάκι για να μην γρατσουνίσω την οθόνη. Στο άναμα την μια φορά το pixel δεν ξεκόλλησε και τρεμόπαιζε, μέχρι που του έκανα ένα τακ με το δάκτυλο και ξεκόλλησε! Προσοχή έχω ακούσει, ότι υπάρχει ρίσκο από την πίεση, να κολλήσουν γειτονικά pixel, εμένα δεν μου κόλλησε κανένα βέβαια, αλλά προχωράς με δική σου ευθύνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα