Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) 600-700 euro

ii) Κυρίως για παιχνιδια, αν και οχι πολυ απαιτηση στην ποιοτητα γραφικων κτλ, αλλα θελω να παιζει πχ το Overwatch και Fallout 4

iii) To λαπτοπ ειναι TurboX. Intel Core i3-2348M CPU @ 2.30 GHz, 4,0GB RAM. Intel HD graphics 3000 (αλλα εχει και Nvidia GEFORCE GT 740M, πραμα πουμε μπερδευει γιατι δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιησω αντι του Intel?)

vi) H περιοχη μου εινα Νικαια, Πειραιας. Δεν εχω θεμα με απο ποια καταστηματα, δεν εχω καλη γνωση (το pc το πηρα απο το Πλαισιο).

vii) Συναρμολογηση σε καταστημα γιατι δεν εχω γνωση.

viii) Εχω Windows 10 68bit

Αυτο που χρειαζομαι απο οτι καταλαβα ειναι upgrade επεξεργαστη και καρτας... Οποιαδηποτε βοηθεια για μια noob ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

εχεις 600-700 ευρω να διαθεσεις για upgrade, και θες να αλλαξεις cpu-gpu στο craptop του πλαισιου; μεγαλο no.

ή φτιαγνεις νεο desktop pc, ή εαν χρειαζεσαι λαπτοπ και μετακοινησε πολυ παιρνεις αλλο.

αμα δεν θες να παιρνεις καθε τρεις και λιγο νεο λαπτοπ φτιαξε ενα desktop.

Δημοσ.

εχεις 600-700 ευρω να διαθεσεις για upgrade, και θες να αλλαξεις cpu-gpu στο craptop του πλαισιου; μεγαλο no.

ή φτιαγνεις νεο desktop pc, ή εαν χρειαζεσαι λαπτοπ και μετακοινησε πολυ παιρνεις αλλο.

αμα δεν θες να παιρνεις καθε τρεις και λιγο νεο λαπτοπ φτιαξε ενα desktop.

Ελεγα μηπως γιατι τα ολοκαινουρια κανουν πολυ περισσοτερα... Το νεο desktop δεν θα χρειαζεται νεες αλλαγες καθε λιγο?

Δημοσ.

Ελεγα μηπως γιατι τα ολοκαινουρια κανουν πολυ περισσοτερα... Το νεο desktop δεν θα χρειαζεται νεες αλλαγες καθε λιγο?

οχι, σκεψου οτι ειμαι με μητρικη του 2010, ραμ του 2010 και 2011, cpu και gpu εποχης 2012.

αν φτιαξεις τωρα ενα desktop, με αυτα τα λεφτα (+ να πουλησεις το turbo-x laptop για να παρεις ενα ωραιο μονιτορ και περιφεριακα)

ισως χρειαστεις upgrade σε 5 χρονια για καινουρια gpu.

τωρα πανω στο λαπτοπ σου μονο ραμ και σκληρο μπορεις να αλλαξεις (επισης παιζεις με την nvidia, οταν βλεπει οτι τρεχεις παιχνιδι αναβει την nvidia gpu, η intel ειναι για ελαφρια πραγματα, γηνετε αυτοματα η αλλαγη)

με 600-700 φτιαγνεις εναν πολυ καλο πυργο. τα λαπτοπ μονο εαν μετακίνησε αξιζουν. ρωτα και τον φιλο μου που εσκασε 1200 ευρω και 3 χρονια μετα τα εκλεγε γιατι του καικε η μητρικη. αν σου καει η μητρικη σε ενα desktop (ή οτιδιποτε αλλο) απλα το αλλαζεις χωρις να χρειαζεται να ειναι το ιδιο εξάρτημα, αρα πολυ πιο ευκολα και φτηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει,ίσως ο επεξεργαστής,αλλα σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα,μονο ραμ-δισκος αλλάζουν που πάλι δεν έχει νόημα δεδομένου της χρήσης που θες να κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι, σκεψου οτι ειμαι με μητρικη του 2010, ραμ του 2010 και 2011, cpu και gpu εποχης 2012.

αν φτιαξεις τωρα ενα desktop, με αυτα τα λεφτα (+ να πουλησεις το turbo-x laptop για να παρεις ενα ωραιο μονιτορ και περιφεριακα)

ισως χρειαστεις upgrade σε 5 χρονια για καινουρια gpu.

τωρα πανω στο λαπτοπ σου μονο ραμ και σκληρο μπορεις να αλλαξεις (επισης παιζεις με την nvidia, οταν βλεπει οτι τρεχεις παιχνιδι αναβει την nvidia gpu, η intel ειναι για ελαφρια πραγματα, γηνετε αυτοματα η αλλαγη)

Eυχαριστω πολυ. Θα χρειαστω το λαπτοπ γιατι κινουμαι πολυ, απλα ηλπιζα να μπορω να παιζω κιολας στο μεταξυ...

Τωρα θα πρεπει να... βρω τροπο να μαθω πως να φτιαξω ενα desktop... Mαλλον να ανοιξω αλλο θεμα...

Επεξ/σία από Penemue

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...