Προς το περιεχόμενο

[mini pc] core i3 5005U 4/128gb 226 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο aliexpress η επιλογη που δινει για ελλαδα ειναι DHL , αυτο σημαινει σιγουρο τελωνειο;

Διάβασε άνθρωπέ μου τα μηνύματα παραπάνω...τί αυτοματισμός είναι αυτός;

Στο ίδιο μήνυμα που έδωσα τον σύνδεσμο έγραψα ότι συνεννοήθηκα να μου το στείλει με Netherlands Post και να το σπάσει σε δύο πακέτα (πλήρωσα 250$ στο σύνολο, επιπλέον κανα 12$άρι για τα μεταφορικά)

Δημοσ.

Κι αυτό που προτάθηκε σε άλλο νήμα νομίζω πως είναι καλή λύση, με ελάχιστο κίνδυνο τελωνείου (λόγω βάρους/μεγέθους)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ:

Ξέχασα τον σύνδεσμο

http://www.banggood.com/VOYO-V3-Windows-10-Intel-Cherry-Trail-X7-Z8700-4K-4G128G-Dual-Band-WiFi-BT-TV-Box-Windows-Mini-PC-p-1028216.html

αυτό αν σκεφτούμε ότι ίσως παίζει και με -10% είναι μια χαρά.

Για δουλειά γραφείου και όχι μονο νομίζω ότι είναι άριστο.

Έτσι δεν ειναι?

Το μόνο ίσως που θα χρειαστεί είναι να συνηθίσουμε να δουλεύουμε με edge και οχι με firefox κλπ γιατί θα σέρνεται.

Το συμπέρασμα το βγάζω από εμπειρία με 2 tablet με μικρότερο επεξεργαστή της ίδιας σειράς.

οκ αυτό ειναι γρηγορότερο με ram και ssd αλλά παρόλα αυτά σε πολλαπλά tab με firefox μάλλον θα την ακούσει.

Για πείτε γνώμες..

επισημάνω το θεωρώ άριστο

• Like 1
Δημοσ.

...

Για δουλειά γραφείου και όχι μονο νομίζω ότι είναι άριστο.

Έτσι δεν ειναι?

...

Tέλειο, μόνο που ζεσταίνεται λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

ναι δίκιο έχεις εδώ ζεσταίνετε αρκετά ο 8500..

εκτός αν έχουν δώσει βάση στην ψύξη..

Μην φανταστείς πολύ, απλώς δεν είναι κρύο...

H λύση:

s-l500.jpg

Την περιμένω...

Δημοσ.

Διάβασε άνθρωπέ μου τα μηνύματα παραπάνω...τί αυτοματισμός είναι αυτός;

Στο ίδιο μήνυμα που έδωσα τον σύνδεσμο έγραψα ότι συνεννοήθηκα να μου το στείλει με Netherlands Post και να το σπάσει σε δύο πακέτα (πλήρωσα 250$ στο σύνολο, επιπλέον κανα 12$άρι για τα μεταφορικά)

Φιλε μην παρεξηγεις , ενα ζευγαρι ματια 46 χρονια τωρα , τι να σου κανουν και αυτα

Δημοσ.

πως εφαρμόζεται?

Μίνι βάση / cooler 5Volt είναι, τοποθετείς πάνω του αυτό που θέλεις να ψύξεις...

Δημοσ.

off topic on

Φίλε zacharis1955 μπορείς να βάλεις κανένα link για το coolεράκι;

Θέλω να το βάλω κάτω από το tvbox να το ψύχει τώρα το καλοκαίρι.

off topic off

Δημοσ.

off topic on

off topic off

Δεξί κλικ στην εικόνα --> Αναζήτηση google για εικόνα --> βουαλά: http://www.aliexpress.com/item/Retail-B-Folding-USB-Flaming-Wheel-Fan-Cooler-Cooling-Pad-Stand-for-PC-Laptop-Notebook/32353368661.html

• Like 1
Δημοσ.

off topic on

off topic off

Eγώ το αγόρασα από 'δώ: http://www.ebay.com/itm/Foldable-Slim-USB-Flaming-Wheel-Cooling-Pad-Cooler-for-7-14-Laptop-Notebook-GBP-/191546015132?hash=item2c99083d9c:g:F1MAAOxygj5SjwuC και το περιμένω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...