georgepppo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα,έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου είναι το lumia 640 και εδώ και λίγες μέρες το viber δεν ανοίγει όταν το πατάω,μου βγάζει την μώβ οθόνη και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει στην αρχική οθόνη του κινητού,επίσης δεν λαμβάνει ειδοποιήσεις ούτε τίποτα,μπαίνοντας στο store βρήκα ότι λείπει το telephony όπως φαίνεται στην εικόνα,τι είναι αυτό ? και πως διορθώνεται το πρόβλημα. Δοκίμασα επανεγκατάσταση εφαρμογής,εγκατάσταση χωρίς sd για να το περάσει στην εσωτερική μνήμη,δοκίμασα επαναφορά συσκευής και έκανα όλα τα update αλλά τίποτα.
tasos-e Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αφού βγάλεις το Viber από την συσκευή κάνε soft reset και μετά κάνε ξανά εγκατάσταση το Viber. Να γνωρίζεις ότι τώρα μπαίνει μόνο στην συσκευή και όχι στην SD.
tasos-e Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ψάξε στο store ξανά από την αρχή μην βάζεις αυτό που έχεις στην βιβλιοθήκη σου. Αν το έχεις κάνει και αυτό η το κάνεις και δεν πετύχει τότε μόνο hard reset έχω να προτείνω,είδα ότι έκανες κάποιες αναβαθμίσεις και ίσως κάτι να μην έκατσε καλά.
georgepppo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 και πριν τις αναβαθμίσεις δεν άνοιγε και ήλπιζα με αυτές να φτιάξει,τέσπα ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά αλλά το viber ως εκ θαύματος ανοιξε δεν ξέρω τι έπαθε αλλά άλλαξε λίγο το μενού του μέσα και είναι μια χαρά,και εκεί που είχε το όνομα μου και την φωτό μου ξαφνικά έβαλε του λογαριασμού microsoft έτσι απο μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα