Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο vavoom περι προβληματικου δικτυου μου το ειπαν και σε μενα απο τον οτε.Δλδ οτι το δικτυο στην περιοχη μου εχει προβλημα και οτι αν βαλω απλη τηλεφωνικη γραμμη δεν θα μπορεσω αργοτερα να βαλω ιντερνετ.Εγω πιστευω παντος οτι ο οτε γνωριζει τι κανει ο κοσμος δλδ περνει γραμμη απο αυτον και παει σε αλλο παροχο και μαλλον επικαλειτε παντου προβληματικο δικτυο για να κραταει κοσμο.

Δημοσ.

Εγραψε για έλλειψη ακραίου δικτύου και όχι για προβληματικό. Με απλά λόγια δεν υπήρχε ελεύθερο ζεύγος για να συνδεθεί στο τηλεφωνικό δίκτυο.

Δημοσ.

Μάλλον έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα:

Μόλις μετακομίσαμε λίγο πιο έξω απ' τον Βόλο και αφού ψάξαμε τι δίκτυα υπάρχουν, επιλέξαμε HOL μιας και είχε καλύτερα πακέτα. Αλλιώς ο ΟΤΕ ήταν μονόδρομος. Ήρθαν οι τεχνικοί ενώ λείπαμε απ' το σπίτι στις δουλειές μας και τελικά ήταν του ΟΤΕ, οι οποίοι μας ενημέρωσαν μέσω τηλ. ότι δεν μπορούν να κάνουν την σύνδεση διότι η γραμμή που προϋπήρχε στο σπίτι πριν πολλά χρόνια είναι αρκετά παλιά και χρειάζεται να αλλάξουμε το καλώδιο για μέσα στο σπίτι. Εμείς!!!

Και ρωτάω τώρα. Τι ακριβώς δηλαδή πρέπει να κάνω; Να πάρω ένα καλώδιο και να το ενώσω με τι; Κι αφού πληρώνουμε τέλη ενεργοποίησης, γιατί πρέπει να τα κάνουμε εμείς με προσωπική δουλειά αυτά και χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι;

Τέλοσπάντων απορίες που βλέπουν καταλήγουν σε ανάλογα μπινελίκια με τον φίλο πιο πάνω.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι εν ετη 2016 δεν μπορουμε να κανουμε μια συνδεση σαν ανθρωποι.Μετα θελουν αναπτυξη.Αναπτυξη οταν η τηλεπικοινωνιες ειναι 15 χρονια πισω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...