Προς το περιεχόμενο

Samsung A5 2016 vs LG Nexus 5X (32GB) vs Huawei P8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, 
Ποιο από τα 3 θα προτείνατε να πάρω? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι τα 300 ευρώ θα ήθελα να το ακούσω!

Samsung A5 2016 - 265 ευρώ

LG Nexus 32GB - 267 ευρώ
Huawei P8 - 299 ευρώ

Δημοσ.

Το A5 βγαλ' το εκτός λίστας κατά τη γνώμη μου. Το P8 έχει αδύναμο -για ναυαρχίδα- SoC, οπότε από αυτά που έχεις βάλει, το καλύτερο συνολικά είναι το Nexus 5X.

Σε αυτό το budget υπάρχει επίσης το LG G4.

Δημοσ.

Χρόνια χρήστης HTC τηλεφώνων, mid-range και πάνω, ποτέ δεν πήγα σε service,, και τα περισσότερα λειτουργούν ακόμα στα χέρια κάποιων νεωτέρων, θα σου συνιστούσα το HTC a9 (290€). Χωρίς τρελά spec αλλά smooth λειτουργία και αντοχή στο χρόνο.

Αποστολή από το HTC 10

Δημοσ.

Χρόνια χρήστης HTC τηλεφώνων, mid-range και πάνω, ποτέ δεν πήγα σε service,, και τα περισσότερα λειτουργούν ακόμα στα χέρια κάποιων νεωτέρων, θα σου συνιστούσα το HTC a9 (290€). Χωρίς τρελά spec αλλά smooth λειτουργία και αντοχή στο χρόνο.

Αποστολή από το HTC 10

Κοίτα να σου πω την αλήθεια στη λίστα μου θα ήταν το HTC M9 που έβαλε η Vodafone 299 αλλά δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Κρίμα το έχει η γυναίκα μου φοβερό τηλέφωνο, αλλά και αυτό (a9) δεν παίζεται. Το έκανα δώρο σε συνάδελφο και έχασε τον ύπνο του, όλο με αυτό ασχολείται

Αποστολή από το HTC 10

Δημοσ.

Κρίμα το έχει η γυναίκα μου φοβερό τηλέφωνο, αλλά και αυτό (a9) δεν παίζεται. Το έκανα δώρο σε συνάδελφο και έχασε τον ύπνο του, όλο με αυτό ασχολείται

Αποστολή από το HTC 10

Αθλιο το A9 τουλαχιστον αυτο που ηρθε στην Ευρωπη.Αν ηταν το Αμερικανικο μοντελο οντως θα ηταν αψογο αλλα επεσε τρελο χεσιμο απο την HTC προς την Ευρωπη με το κατωτερο A9 που μας φερανε και σε ακριβοτερη τιμη....

Αν μπορεις απο καπου να βρεις το M9 ειναι μακραν οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα αυτη τη στιγμη με δευτερο το Nexus 5x.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, 

Ποιο από τα 3 θα προτείνατε να πάρω? Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι τα 300 ευρώ θα ήθελα να το ακούσω!

Samsung A5 2016 - 265 ευρώ

LG Nexus 32GB - 267 ευρώ

Huawei P8 - 299 ευρώ

To p8  ειναι αισθητα πιο αργo απο το nexus 5x.

Πχ εδω ενδεικτικα το p8 ειναι πιο αργο σε browsing και απο το nexus 5 του 2013. Φυσικα ειναι πιο αργο κ απο το nexus 6 του 2014 , ποσο μαλλον απο το nexus 5x του 2015.

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3

74744.png

Στην καρτα γραφικων η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη:

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/4

74738.png

Δεν αξιζει σε αυτα τα χρηματα το p8, καλυτερα να μην υπαρχει στις επιλογες σου.

Δημοσ.

Αθλιο το A9 τουλαχιστον αυτο που ηρθε στην Ευρωπη.Αν ηταν το Αμερικανικο μοντελο οντως θα ηταν αψογο αλλα επεσε τρελο χεσιμο απο την HTC προς την Ευρωπη με το κατωτερο A9 που μας φερανε και σε ακριβοτερη τιμη....

Αν μπορεις απο καπου να βρεις το M9 ειναι μακραν οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα αυτη τη στιγμη με δευτερο το Nexus 5x.

Δυστυχώς το Μ9 στο site της Vodafone λέει πως δεν υπάρχει. Άρα πάω σε κάποιο από τα άλλα.

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις.Το m9 απο οτι διαβασα πρεπει να παιζει προσφορα απο ολες τις αλυσιδες γιατι βλεπω και στον Γερμανο και το εχουν αν και μη διαθεσιμο. Αρα προτεινω νε περασεις απο καποιο κοντινο καταστημα(ειτε vodafone ειτε Γερμανου ειτε αν το εχει και αλλη αλυσιδα) να ρωτησεις αν θα το ξαναφερουν καθως δεν ειναι παλιο κινητο, σχεδον 1 χρονου κινητο ειναι που εχει βγει.

Και μετα κοιτας για αλλα κινητα.

Δημοσ.

Εγω θα σας πω τη δικια μου εμπειρία, καθώς τα εχω στα χέρια μου τα δουλευω και δεν μιλάω με το τη γράφουν τα side. Εχω flex2 και πρόσφατα πηρα και το p8 μεταχειρισμένο απο παιδι του φορουμ. Η αλήθεια ειναι το flex ειναι πιο γρήγορο απο p8 αλλα μεχρι εκει. Το p8 προσωπικά εχει τα πάντα μονο λιγο καλυτερη μπαταρία θα ήθελα οπως και το flex. Η διαφορες τους στις ταχυτητες δεν εχουν τρελή διαφορά. Εγω θα ελεγα p8 απο προσωπική εμπειρία, το 5χ δε θα το επερνα επειδή ειναι lg.

Δημοσ.

Εγω θα σας πω τη δικια μου εμπειρία, καθώς τα εχω στα χέρια μου τα δουλευω και δεν μιλάω με το τη γράφουν τα side. Εχω flex2 και πρόσφατα πηρα και το p8 μεταχειρισμένο απο παιδι του φορουμ. Η αλήθεια ειναι το flex ειναι πιο γρήγορο απο p8 αλλα μεχρι εκει. Το p8 προσωπικά εχει τα πάντα μονο λιγο καλυτερη μπαταρία θα ήθελα οπως και το flex. Η διαφορες τους στις ταχυτητες δεν εχουν τρελή διαφορά. Εγω θα ελεγα p8 απο προσωπική εμπειρία, το 5χ δε θα το επερνα επειδή ειναι lg.

Πολυ αντικειμενικος εισαι και εσυ βλεπω απο αυτα που γραφεις. Απο την μια λες οτι εκφερεις αποψη μονο με αυτα που εχεις δουλεψει(δηλαδη το P8 απο αυτα του θεματος)και στο τελος λες μακρυα απο το nexus επειδη ειναι Lg?

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ αντικειμενικος εισαι και εσυ βλεπω απο αυτα που γραφεις. Απο την μια λες οτι εκφερεις αποψη μονο με αυτα που εχεις δουλεψει(δηλαδη το P8 απο αυτα του θεματος)και στο τελος λες μακρυα απο το nexus επειδη ειναι Lg?

ειπα στο παλικαρι την προσωπική μου άποψη... αλλος παίρνει μονο lg. εγω μετα απο το flex2 και κανα 2 παλιοτερα kinhta που ειχα δεν ξαναπαίρνω lg και απο αποψη servis.....:(  (οι πιο πολλοι ξερουν γιατι το λεω αυτο). επεσε στα χερια μου το p8 και μου αρεσε σαν συνολο πολυ περισσότερο απο g3 kai flex που εχω πιάσει στα χερια μου.

Δημοσ.

ειπα στο παλικαρι την προσωπική μου άποψη... αλλος παίρνει μονο lg. εγω μετα απο το flex2 και κανα 2 παλιοτερα kinhta που ειχα δεν ξαναπαίρνω lg και απο αποψη servis..... :(  (οι πιο πολλοι ξερουν γιατι το λεω αυτο). επεσε στα χερια μου το p8 και μου αρεσε σαν συνολο πολυ περισσότερο απο g3 kai flex που εχω πιάσει στα χερια μου.

Ναι αλλα το θεμα δεν ειναι P8 vs Flex 2 vs G3 αυτη ειναι η διαφορα. Επισης για το service της Lg(οι πιο πολλοι κιολας)εχω δει στο forum, και οχι μονο,να λενε καλα λογια σε γενικες γραμμες.

Δημοσ.

Ναι αλλα το θεμα δεν ειναι P8 vs Flex 2 vs G3 αυτη ειναι η διαφορα. Επισης για το service της Lg(οι πιο πολλοι κιολας)εχω δει στο forum, και οχι μονο,να λενε καλα λογια σε γενικες γραμμες.

Το servis της LG είναι από τα καλύτερα μήπως το μπέρδεψες με της Sony.

Προσωπικά έχω στείλει 3 φορές

Μία ένα δικό μου g3 παλιό και 2 φορές η κοπέλα μου ήρθε κούριες στο σπίτι το πήρε τα έφτιαξαν και τα έφεραν ( και η κοπέλα μου να φανταστείς δεν είχε και την απόδειξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...