Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους,δεχτηκα σημερα το πρωι μια αναπαντητη κληση απο εναν αριθμο του εξωτερικο και αλλη μια πριν απο λιγο.Δεν ειναι δικου μου ανθρωπου αριθμος...και δεν ξερω μηπως ειναι τιποτα περιεργα με χρεωσεις και τετοια... ο αριθμος ξεκιναει απο 0034 οπου σημαινει οτι ειναι Ισπανικος! Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Απο όσο γνωρίζω συνήθως είναι νούμερα απο Βουλγαρία-Αλβανία και παίρνουν τυχαία νούμερα, χτυπάνε 2 δευτερα και ελπίζουν να πάρεις πίσω. Θέλουν συνήθως χρήματα για να έρθουν Ελλάδα. Άλλα περίεργα νούμερα είναι απο Θεσσαλονίκη αρκετά, κάνουν αναπάντητη και αν κάνεις το λάθος και πάρεις πίσω έχουν χρέωση ροζ γραμμής. Γενικά αν δεν αναγνωρίζουμε κάποιο νούμερο δεν απαντάμε και ΣΊΓΟΥΡΑ δεν παίρνουμε πίσω, γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Γνώμη μου αγνόησέ το, αν θες ψάξε και το νούμερο στο Google. 1
slvsnt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 μη το κουράζεις. αν δεν έχεις δικούς σου στο εξωτερικό ή γενικά κάποια σχέση με εξωτερικό μην ασχολείσαι καν. όποιος σε θέλει θα ξαναπάρει. κι εγώ είχα παλαιότερα σε ένα νούμερο 2 κλήσεις από Βουλγάρικο αριθμό. σιγά μη κάθομαι να ασχολούμαι και να ρωτάω ποιος είναι. όπως είπα, όποιος πράγματι με ψάχνει θα ξαναπάρει 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Κανα να το παρω πισω δεν υπηρχε περιπτωση ποτε...απλα μου κανε εντυπωση γτ ειναι 2 φορες αναπαντητη...απο τοτε δεν εχει ξαναπαρει ομως!θα περιμενω να δω. ΤΟ νουμερο το ψαξα αλλα δεν εβγαλε τιποτα μονο οτι ο κωδικος ειναι απο Ισπανια
livefreeordie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 μην ασχολείσαι. μου έχουν συμβεί πολλά τέτοια. τα μισά νούμερα που τα έψαξα στο google είχαν αναφερθεί από άλλους ως απάτες κτλ. είναι γνωστό πλέον αυτό το σύστημα. μη το σηκώνεις καν αν δεις τέτοια κλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα