Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω βοηθεια.Εχω το εν λογω προγραμμα στα ελληνικα και θελω να γραψω για εναν τιμοκαταλογο το μενου.Δηλαδη αριστερα ελληνικα κ ακριβως απεναντι αγγλικα.Πως γινεται;Τα ελληνικα τα εγραψα με την σειρα ενω στα αγγλικα εκανα την μεταφραση μεσω google και θελω τωρα να κανω αντιγραφη-επικοληση απεναντι απο τα ελληνικα.Το επιχειρησα αλλα μου πεταει τα ελληνικα προς τα κατω...Η πως μπορει να χωριστει μια σελιδα σε 2

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το OpenOffice αφού ποτέ δεν το δούλεψα, αλλά στο Word θα μπορούσε να γίνει είτε με τη χρήση Tabs (μετά την ελληνική λέξη πατάς Tab και γράφεις την αγγλική, ορίζοντας από τον επάνω χάρακα το σημείο όπου θέλεις να αρχίζει η λέξη) είτε με τη χρήση Πίνακα δύο στηλών (στην αριστερή στήλη οι ελληνικές λέξεις, στη δεξιά οι αγγλικές, επιλέγοντας να μην εμφανίζονται οι γραμμές του Πίνακα). Φαντάζομαι ότι το OpenOffice υποστηρίζει και τις δύο μεθόδους.

Δημοσ.

Μια πιο απλή λύση θα είναι να κάνεις 2 στήλες. Δε ξέρω πως στο Open (Googlαρε το) πάντως συνήθως κάνεις όλα τα ελληνικά το ένα κάτω από το άλλο με enter και μετα με τον ίδιο τρόπο τα Αγγλικά. Μετα τα επιλέγεις και πατας 2 στήλες. Μορφοποίηση και εισαι έτοιμος.

Edit: Sorry, δεν είδα το post επάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...