nick_gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παραθέτω τις απαντήσεις της Be quiet please take a look at the following link. http://www.bequiet.com/volumes/PDM/_products/bk019/bk019_dim_de.pdf The cooler left a space of 39mm and the fan a space of 34mm. The first RAM bank cant be used with your RAM. If you like to install these cooler you need to use RAM without headspreader. With this cooler you need to use smaller RAM or just the three slots of four. Maybe the Dark rock 3 will be compatible because of its smaller size? this cooler will also left a space of 40mm and the fan will left a space of 20mm. In this case you can also just use 3 of the 4 RAM-Slots. http://www.bequiet.com/volumes/PDM/_products/bk018/bk018_dim_de.pdf Το τέλος μου προτείνει να περιμένω δυο μήνες που θα βγάλουν το δικό τους σύστημα υδρόψυξης. Συνεπώς σύμφωνα με την εταιρεία δεν ταιριάζει. Αναγκαστικά θα πάω στην Noctua.
nick_gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Επιμένεις εκεί το χαβά σου. Καλή επιλογή. Αγαπητέ μου δεν επιμένω εγώ οι ίδιοι το λένε! Άμα δε θέλουν να πουλήσουν εγώ φταίω; Άσε που την αγορά θα την κάνω πιθανόν από Amazon άρα η επιστροφή θα μου κοστίσει.
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δηλ. το ότι σηκώνοντας τον ανεμιστήρα λίγο πιο πάνω και θα βρίσκει στις μνήμες το βγάζω από το μυαλό μου? Μην λέμε και ότι θέλουμε. Δες βιντεάκια στο youtube.
nick_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δηλ. το ότι σηκώνοντας τον ανεμιστήρα λίγο πιο πάνω και θα βρίσκει στις μνήμες το βγάζω από το μυαλό μου? Μην λέμε και ότι θέλουμε. Δες βιντεάκια στο youtube. Είδα βιντεάκι και το προώθησα και στην εταιρεία και μου ανέφερε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερο θόρυβο ή να μειώσει την απόδοση του Cooler. Προχώρησα στην αγορά της Noctua NHd15, που με το support τους καταλήξαμε ότι θα ταιριάξει ακριβώς στο tower που έχω.(προφανώς πρότεινε κ αυτός να ανεβάσω τον ανεμιστήρα 10 mm πιο πάνω για να μην βρίσκει στη 1η μνήμη). Τώρα αναμένω τα parts για να προχωρήσω στο στήσιμο. Στο μεταξύ έχει διάβασμα των manuals και να καταλήξω αν θα αγοράσω τροφοδοτικό ή θα κρατήσω ένα Coolermaster που έχω.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλά φίλε μου. Την επόμενη φορά αντί για εδώ μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου στις εταιρίες των αντίστοιχων προϊόντων που αγοράζεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μη σκιζόμαστε να γράφουμε.
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλά φίλε μου. Την επόμενη φορά αντί για εδώ μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου στις εταιρίες των αντίστοιχων προϊόντων που αγοράζεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μη σκιζόμαστε να γράφουμε. Δηλαδή έπρεπε να πάρει αυτή που λες εσύ διαφορετικά είναι μακακας; Οκ το τερμάτισες τώρα και πραγματικά λυπάμαι. Ο φίλος είπε το είδε το video και έκανε το πολύ σωστό να ρωτήσει στο support της εταιρείας. Ή εταιρεία τώρα για μένα κέρδισε πόντους με την όλη συμπεριφορά. Όλα τα άλλα είναι περιττά πιστεύω. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δηλαδή έπρεπε να πάρει αυτή που λες εσύ διαφορετικά είναι μακακας; Οκ το τερμάτισες τώρα και πραγματικά λυπάμαι. Ο φίλος είπε το είδε το video και έκανε το πολύ σωστό να ρωτήσει στο support της εταιρείας. Ή εταιρεία τώρα για μένα κέρδισε πόντους με την όλη συμπεριφορά. Όλα τα άλλα είναι περιττά πιστεύω. Αυτό κατάλαβες εσύ από όλα αυτά?
nick_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είδα βιντεάκι και το προώθησα και στην εταιρεία και μου ανέφερε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερο θόρυβο ή να μειώσει την απόδοση του Cooler. Προχώρησα στην αγορά της Noctua NHd15, που με το support τους καταλήξαμε ότι θα ταιριάξει ακριβώς στο tower που έχω.(προφανώς πρότεινε κ αυτός να ανεβάσω τον ανεμιστήρα 10 mm πιο πάνω για να μην βρίσκει στη 1η μνήμη). Τώρα αναμένω τα parts για να προχωρήσω στο στήσιμο. Στο μεταξύ έχει διάβασμα των manuals και να καταλήξω αν θα αγοράσω τροφοδοτικό ή θα κρατήσω ένα Coolermaster που έχω. Παρέλαβα και εγκατέστησα την ψύκτρα. Εντυπώσεις: Πολύ καλή συσκευασία, ποιότητα κατασκευής και πολύ εύκολη η εγκατάσταση. Όμως παρόλο που μέσω email μου είχαν πει ότι ανεβάζοντας τον 2ο ανεμιστήρα σε υψηλότερη θέση πάνω απο τις μνήμες RAM δε θα είχα πρόβλημα, τελικά διαπίστωσα ότι δεν κλείνει το πλαινό τμήμα του Case. Οπότε τελικά το ξήλωσα εντελώς (κρίμα). Άνοιξα ένα νέο θέμα σχετικά με τις μνήμες RAM αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει.
Screamer-hg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Περιμενω κατι μνημες ποου εχω παραγγειλει για το νεο συστημα που φτιαχνω και εχω ολα τα κομματια εκτος απο τις μνημες που απ οτι με πληροφορησαν θα αργησουν να ερθουν.Επειδη δεν ανοιγει το συστημα χωρις τις μνημες και το εχω εδω και 2 βδομαδες και καθεται θα μπορουσα να παρω καμια φτηνη ddr3 για να δω αν ολα δουλευουν??θα κανει σε asus z170-a motherboard??Αυτες που εχω παραγγειλει ειναι ddr4 την ddr3 μονο για κανα 2-3 βδομαδες θα την χρειαστω
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Περιμενω κατι μνημες ποου εχω παραγγειλει για το νεο συστημα που φτιαχνω και εχω ολα τα κομματια εκτος απο τις μνημες που απ οτι με πληροφορησαν θα αργησουν να ερθουν.Επειδη δεν ανοιγει το συστημα χωρις τις μνημες και το εχω εδω και 2 βδομαδες και καθεται θα μπορουσα να παρω καμια φτηνη ddr3 για να δω αν ολα δουλευουν??θα κανει σε asus z170-a motherboard??Αυτες που εχω παραγγειλει ειναι ddr4 την ddr3 μονο για κανα 2-3 βδομαδες θα την χρειαστω Όχι φίλε μου δεν...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 asus z170-a--->>4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133(O.C.) MHz Non-ECC, Un-buffered Memory ]μονο αυτου του τυπου τις μνημεςhttp://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr21n15s8-4-4gb-2133mhz-ddr4-non-ecc-cl15-dimm-srx8-p-PER.55744420 ευρω αμεσα διαθεσιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα