Προς το περιεχόμενο

P9 lite or P8 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το z3 που προταθηκε ικανοποιει ολα αυτα που κοιτας κ ειναι πιο γρηγορο απο τα αργα huawei.

Tελος, οπως σου ξαναειπα, μην βαζεις τοσο σαν κριτηριο τα 3gb ram, αλλα το να εχει δυνατο επεξεργαστη, γιατι αυτος κρινει ουσιαστικα τις επιδοσεις.

Δημοσ.

Ζ3 με το λειτουργικό, έκδοση;

Τρεχει android 6.01 ηδη.

Eπισης, υπαρχει κ η εκδοση sony concept edition, οπου τρεχει μια vanilla εκδοση android, που ειναι πολυ κοντα σε nexus.

Τελος, ειναι πολυ πιθανο να παρει κ την επομενη εκδοση android Ν, μιας και ηδη η sony εχει κυκλοφορησει μια developer preview του android Ν για το sony z3.

Δημοσ.

Το σκέφτομαι τότε, έχει αξιόλογα cpu/gpu;

Θα ελεγα οτι ειναι στη μεση μεταξυ p9 lite και nexus 5x / lg g4.

Δηλαδη Nexus 5x / Lg g4 > Sony Z3 > P9 lite .

• Like 1
Δημοσ.

Το p8 με λιγα λογια οσο και να προσπαθησαν να το πλασαρουν σαν ναυαρχιδα του 2015 δεν μπορει να συναγωνιστει ουτε ναυαρχιδες του 2014 !! Δεν ειναι κακο κινητο αλλα υπαρχουν καλυτερα στην αγορα,ακομα και κινητα του 2014 (Ζ3/m8)

Η παιρνεις το nexus 5x η περιμενε να πεσει καποιο αλλο καλο τηλεφωνο αλλιως αν βιαζεσαι το Ζ3 για εμενα ειναι πιο τιμια αγορα 

Δημοσ.

Το p8 με λιγα λογια οσο και να προσπαθησαν να το πλασαρουν σαν ναυαρχιδα του 2015 δεν μπορει να συναγωνιστει ουτε ναυαρχιδες του 2014 !! Δεν ειναι κακο κινητο αλλα υπαρχουν καλυτερα στην αγορα,ακομα και κινητα του 2014 (Ζ3/m8)

Η παιρνεις το nexus 5x η περιμενε να πεσει καποιο αλλο καλο τηλεφωνο αλλιως αν βιαζεσαι το Ζ3 για εμενα ειναι πιο τιμια αγορα 

nexus 5 εχει αρνητικα αρκετα..μικρη μπαταρια,δεν εχει καρτα μνημης,κακο ηχειο απο οσο λενε ,και τελευταιο θα πρεπει να αγορασω ανταπτορα για να το φορτιζω στο αυτοκινητο.

Δημοσ.

nexus 5 εχει αρνητικα αρκετα..μικρη μπαταρια,δεν εχει καρτα μνημης,κακο ηχειο απο οσο λενε ,και τελευταιο θα πρεπει να αγορασω ανταπτορα για να το φορτιζω στο αυτοκινητο.

H αυτονομια του ειναι μια χαρα, στα επιπεδα τυων huawei που κοιταγες. Εχει κ το πλεονεκτημα οτι φορτιζει ταχυτατα, οποτε ουσιαστικα υπερτερει σε αυτο το θεμα.

H καρτα μνημης ειναι ενα θεμα, αλλα στο budget σου μπορεις να παρεις την 32gb εκδοση, οποτε δυσκολα θα εχεις θεμα. Εσυ ξερεις βεβαια καλυτερα.

Ο ανταπτορας ή ο φορτιστης δεν ειναι τιποτα, αγοραζεις ενα με 5€ .

Αυτο που ομως δεν θα μπορεις να αλλαξεις αν πηγαινες στα huawei ειναι η χειροτερη υποστηριξη, η αργοτερη cpu και η αισθητα αργοτερη cpu των p8/p9 lite.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα p9 lite 3gb έκδοση στα 245 και το πήρα. Τέλειο.. Είναι αυτό που ήθελα ακριβώς. Κάρτα μνήμης, λειτουργικό πολύ γρήγορο, οθόνη άψογη σχεδόν amoled, γενικά είναι για εμένα το ιδανικό με μνήμη 3gb.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα p9 lite 3gb έκδοση στα 245 και το πήρα. Τέλειο.. Είναι αυτό που ήθελα ακριβώς. Κάρτα μνήμης, λειτουργικό πολύ γρήγορο, οθόνη άψογη σχεδόν amoled, γενικά είναι για εμένα το ιδανικό με μνήμη 3gb.

Καλοριζικο!

Εχε υποψην σου αυτα για το αργο κινητό(για τα χρήματα του) που πήρες :

To κινητο σου εχει αργο επεξεργαστη, οπως και τα κινητα που κοιτας να αγορασεις.

Ο περιοριστικος παραγοντας οσον αφορα τις επιδοσεις στα κινητα που κοιτας ειναι ο επεξεργαστης και οχι η ram οπως λανθασμενα κοιτας.

Για αυτο βλεπεις οτι το p8 ειναι πιο αργο και απο το nexus 5 του 2013, ποσο μαλλον απο το nexus 5x του 2015 με τον snapdragon 808.

Αν λοιπον απλα θελεις 3gb ram, τοτε πηγαινε στα κινητα που κοιτας, αλλα να ξερεις οτι ειναι αισθητα πιο αργα και δεν αξιζουν.

Δημοσ.

Διαβαζα και εγω για Nexus 5X και ποσο σφαιρατο ειναι ακομα και απο P8 και λεω δεν μπορει θα ειναι

Τελικα εδω και σε σχεση με το P9 lite δειχνει το αντιθετο σκεφτειτε με το P8

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες καλημέρα. Δεν παίζει ρόλο πάντα πόσο γρήγορο η αργό είναι ένα κινητό στα χαρτιά. Το θέμα είναι τι γίνεται στην καθημερινή χρήση, τα κινητά της Huawei είναι σφαίρα όλα,δεν μασανε πουθενά και ας μην φοράνε snapdragon. Σε καθημερινή χρήση το p9 lite μου φαίνεται σαν iPhone, ειλικρινά δεν κολλάει πότε!!

Τι να το κάνω το κινητό χωρίς sd card; να θέλω να βγάλω ένα βίντεο το παιδί μου και να μην μπορώ λόγο χώρου; επίσης μην ξεχνάτε ότι πήρα την έκδοση με τα 3gb μνήμη, σίγουρα θα πάρω και άλλη αναβάθμιση.

Και τέλος LG κινητό εγώ δεν παίρνω με τίποτα, ίσως κάνα κλίμα τίποτα παραπάνω.

Διαβαζα και εγω για Nexus 5X και ποσο σφαιρατο ειναι ακομα και απο P8 και λεω δεν μπορει θα ειναι

Τελικα εδω και σε σχεση με το P9 lite δειχνει το αντιθετο σκεφτειτε με το P8

ωραιο βιντεο...αλλα νομιζω οτι το p9 lite ειναι πιο γρηγορο απο το P8 . Οποτε...το nexus 5x χανει στην χρηση,στα χαρτια σιγουρα ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως τα παραπανω video ουτε αξιοπιστα ειναι,ουτε βοηθανε και καπου.Δεν εχουν καμια σχεση με την εμπειρια καθημερινης χρησης και αναθεμα σε ποιον πρωτοηρθε η ιδεα να βγαινουν τετοια video και οτι ενδιαφερουν τον κοσμο.

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως τα παραπανω video ουτε αξιοπιστα ειναι,ουτε βοηθανε και καπου.Δεν εχουν καμια σχεση με την εμπειρια καθημερινης χρησης και αναθεμα σε ποιον πρωτοηρθε η ιδεα να βγαινουν τετοια video και οτι ενδιαφερουν τον κοσμο.

μια χαρα ειναι τα βιντεο και μια χαρα κινητο ειναι το P9 lite φιλε,εξαιρετικο στην εκδοση με τα 3GB μνημη,απιστευτη εμπειρια.

Ειχα αρκετα nexus και ξερω καλα τι παιζει. Αν ειχαν τα nexus sd card ισως να τα επελεγα αλλα ετσι δεν με ενδιαφερει καν.

Επισης στο βιντεο βλεπεις οτι μονο αργο δεν ειναι το P9 lite :) . 

Δημοσ.

Δεν ειναι αξιοπιστο video του να βλεπεις(ειδικα σε καινουργια κινητα)ποιο ανοιγει πιο γρηγορα την ταδε εφαρμογη. Σε βαθος χρονου παντα δειχνουν τα δοντια τους τα κινητα αγαπητε,θα επρεπε να το γνωριζες αυτο.

Αρα το θεμα ειναι πως θα συμπεριφερεται το κινητο πχ του χρονου καλη ωρα ή σε 2 χρονια(για οσους τα κρατανε τοσο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...