sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ζ3; να μείνω με μια έκδοση Android; αυτο τελείωσε.
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Έχω ήδη κινητό με δύο γιγα, γιαυτό θέλω τρία απαραίτητα. To κινητο σου εχει αργο επεξεργαστη, οπως και τα κινητα που κοιτας να αγορασεις. Ο περιοριστικος παραγοντας οσον αφορα τις επιδοσεις στα κινητα που κοιτας ειναι ο επεξεργαστης και οχι η ram οπως λανθασμενα κοιτας. Για αυτο βλεπεις οτι το p8 ειναι πιο αργο και απο το nexus 5 του 2013, ποσο μαλλον απο το nexus 5x του 2015 με τον snapdragon 808. Αν λοιπον απλα θελεις 3gb ram, τοτε πηγαινε στα κινητα που κοιτας, αλλα να ξερεις οτι ειναι αισθητα πιο αργα και δεν αξιζουν. 1
sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αναβάθμιση γιαυτό γιοκ Δεν με νοιάζει τόσο η ταχύτητα, θέλω αναβάθμιση και σίγουρα κάρτα μνήμης
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ζ3; να μείνω με μια έκδοση Android; αυτο τελείωσε. Γιατι νομιζεις οτι το p8 θα παρει και αλλη αναβαθμιση ;; Τεσπα μιας και θες να παρεις ενα απο αυτα,δεν υπαρχει και λογος να προσπαθουμε να προτεινουμε κατι αλλο καλυτερο Αναμεσα απο τα 2 Huawei που κοιτας οποιο και να παρεις πανω κατω τα ιδια ειναι θεωρω Καλες αγορες !!!
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Στα χρηματα που κοιτας, πας σε nexus 5x 32gb, lg g4, moto x play(παρομοιες επιδοσεις με αυτα που κοιτας, αλλα θα παιρνει περισσοτερες αναβαθμισεις). Τελος, δες το moto x style με υπερβαση χρηματων που δεν θα την μετανιωσεις. Το να πας σε αργα κινητα (σαν αυτα που κοιτας) εχοντας δωσει αρκετα χρηματα, δεν αξιζει.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ηρέμησε φίλε. Τελικά δεν θέλω δικαρτο, βρήκα λύση. Κάντε προτάσεις με sd card όμως έως 270. 5x βλέπω έχει 2 γιγα ραμ , εγώ θέλω 3 σίγουρα. Το ηρεμησε φιλε παει στο γεγονος οτι εχεις ανοιξει το ιδιο θεμα σε διαστημα λιγοτερο του μηνα και (αφου κλασσικα το προηγουμενο θεμα τσαμπα ανοιχτηκε αφου δεν πηρες τπτ)τωρα ξαφνικα λες οτι δεν θες δικαρτο και οτι ο λογος που κοιτας τα 3gb ειναι αυτος? Έχω ήδη κινητό με δύο γιγα, γιαυτό θέλω τρία απαραίτητα. Αναβαθμισεις τα κινητα στα λεφτα αυτα αντε να παρουν και την επομενη που θα ερθει(Android 7)και μετα τελος (ισως το Nexus 5x να παρει την μεθεπομενη θα δειξει).
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αναβάθμιση γιαυτό γιοκ Δεν με νοιάζει τόσο η ταχύτητα, θέλω αναβάθμιση και σίγουρα κάρτα μνήμης Aν δεν σε νοιαζει η ταχυτητα, τοτε μεινε με αυτο που εχεις. Διαφορετικα , σε μισο-ενα χρονο παλι θα κοιτας για κατι καλυτερο αν αγορασεις αυτα που σκεφτεσαι.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η πλακα ειναι οτι ο ts σε αλλο θεμα παλι στα χρηματα αυτα προτεινει σε αλλο το p9 lite 3gb ολως τυχαιως http://www.insomnia.gr/topic/613103-sony-xperia-m5-16gb/page-2? και στο θεμα αυτο ρωταει ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο πρωτα κινητα.Κοινως τρεχα γυρευε
sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πιο το πρόβλημα; το m5 είναι χάλια συσκευή, το P9 Lite και P8 ανώτερα Aν δεν σε νοιαζει η ταχυτητα, τοτε μεινε με αυτο που εχεις. Διαφορετικα , σε μισο-ενα χρονο παλι θα κοιτας για κατι καλυτερο αν αγορασεις αυτα που σκεφτεσαι. Θα κρατήσω αυτό που έχω εφόσον είναι τα ίδια με αυτά που θέλω.
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θα κρατήσω αυτό που έχω εφόσον είναι τα ίδια με αυτά που θέλω. Οι διαφορες στις επιδοσεις μεταξυ p8 lite και p8/p9lite ειναι μικρες. Αντιθετα, με ενα nexus 5x, lg g4 η διαφορα στις επιδοσεις ειναι μεγαλη, οποτεδεν βλεπω το λογο να μην πας σε αυτα απο την στιγμη που ηθελες να αλλαξεις το αργο κινητο σου.
sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ποιος είπε ότι όταν ανοίγει κάποιος θέμα πρέπει να αγοράσει κιόλας; 15 χρόνια εδώ μέσα δεν αγόρασε πάρα μόνο το 10%, ένας στους δέκα και αν. Ξενέρωσα τώρα δεν ξέρω, θα περιμένω να πέσει η τιμή του s7 να πάρω ένα καλό για δύο χρόνια.
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ποιος είπε ότι όταν ανοίγει κάποιος θέμα πρέπει να αγοράσει κιόλας; 15 χρόνια εδώ μέσα δεν αγόρασε πάρα μόνο το 10%, ένας στους δέκα και αν. Δεν ειπε κανενας οτι πρεπει να αγορασεις. Αλλα απο την στιγμη που ψαχνοσουν να αλλαξεις το αργο κινητο σου και τα p8/9 lite ειναι κ αυτα αργα, αλλα υπαρχουν αλλα αισθητα πιο γρηγορα στο budget σου, η λογικη λεει οτι θα το σκεφτοσουν.
sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν είπα για σένα, ξέρει αυτός. Απλά είχα την εντύπωση ότι το cpu του P9 lite είναι καλύτερο κατά πολύ. Γιαυτό και έκανα σύγκριση P8 Vs P9 lite.
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δεν είπα για σένα, ξέρει αυτός. Απλά είχα την εντύπωση ότι το cpu του P9 lite είναι καλύτερο κατά πολύ. Γιαυτό και έκανα σύγκριση P8 Vs P9 lite. Οχι , δυστυχως δεν ειναι.
sam75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πάντως σίγουρα θέλω κάτι με Android 6 συν κάρτα μνήμης απαραίτητα. Οθονη 5.2 το ανώτερο και μνήμη 3 γιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα