Προς το περιεχόμενο

P9 lite or P8 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρώτο κυκλοφορησε φέτος το δεύτερο πέρυσι. Πιο να προτιμήσω και γιατί;

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα το P9 lite αφού είναι νεότερο οπότε και θα πάρει τουλάχιστον μια αναβάθμιση περισσότερη απο το P8 ακρίβως γι αυτόν τον λόγο, απο 'κει και πέρα η βασικότερη διαφορά τους είναι ότι το P8 είναι απο μέταλλο που το καθιστά πολύ πιο premium στην αίσθηση. Εξάλλου παρατήρησε στο link που σου δίνω πως στην ουσία εξαιρώντας το υλικό κατασκευής τα δυο τηλέφωνα είναι για κορώνα-γράμματα :P

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/compare/index.htm?pro1=P9LITE-EN&pro2=P8-EN

Δημοσ.

Και τα 2 ειναι ακρετα ακριβα για αυτο που προσφερουν, ενω εχουν αργο επεξεργαστη και καρτα γραφικων.

Χτυπα καποιο με καλυτερο επεξεργαστη για να εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Δημοσ.

Και τα 2 ειναι ακρετα ακριβα για αυτο που προσφερουν, ενω εχουν αργο επεξεργαστη και καρτα γραφικων.

Χτυπα καποιο με καλυτερο επεξεργαστη για να εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Σαν; για πες

Κοιτα πχ σε nexus 5x που ειναι αισθητα πιο γρηγορο.

Tα huawei p8/p9 lite ειναι αισθητα πιο αργα οσον αφορα τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.

Βασικα αυτα τα 2 ειναι πιο κοντα σε επιδοσεις στον επεξεργαστη του moto g των 120€ απο οτι στο nexus 5x που ειναι αισθητα δυνατοτερο.

Ακομα και το Moto x 2014των 170€ ειναι πιο δυνατο απο αυτα που κοιτας.

Δημοσ.

Κοιτα πχ σε nexus 5x που ειναι αισθητα πιο γρηγορο.

Tα huawei p8/p9 lite ειναι αισθητα πιο αργα οσον αφορα τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.

Βασικα αυτα τα 2 ειναι πιο κοντα σε επιδοσεις στον επεξεργαστη του moto g των 120€ απο οτι στο nexus 5x που ειναι αισθητα δυνατοτερο.

Ακομα και το Moto x 2014των 170€ ειναι πιο δυνατο απο αυτα που κοιτας.

Απο το αλλο θεμα ομως που ειχε ανοιξει λεει οτι κοιταει αναγκαστικα σε 2καρτο κινητο γιαυτο και κοιταζει αυτα τα 2. Βεβαια εδω(αφου εκανε που εκανε το λαθος να ανοιξει και αλλο θεμα)δεν μπηκε στον κοπο να το αναφερει λες και θα του προτεινε κανεις το παλιοτερο και χειροτερ(αλλα φθηνοτερο)p8 lite σε σχεση με το p9 lite.....

Δημοσ.

Ηρέμησε φίλε. Τελικά δεν θέλω δικαρτο, βρήκα λύση.

Κάντε προτάσεις με sd card όμως έως 270.

5x βλέπω έχει 2 γιγα ραμ , εγώ θέλω 3 σίγουρα.

Δημοσ.

Ηρέμησε φίλε. Τελικά δεν θέλω δικαρτο, βρήκα λύση.

Κάντε προτάσεις με sd card όμως έως 270.

5x βλέπω έχει 2 γιγα ραμ , εγώ θέλω 3 σίγουρα.

To p8 και το p9 lite παρολο τα 3gb ram ειναι αισθητα πιο αργα απο το nexus 5x.

Πχ εδω ενδεικτικα το p8 ειναι πιο αργο σε browsing και απο το nexus 5 του 2013. Φυσικα ειναι πιο αργο κ απο το nexus 6 του 2014 , ποσο μαλλον απο το nexus 5x του 2015.

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3

74744.png

Στην καρτα γραφικων η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη:

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/4

74738.png

Δημοσ.

nexus ειναι φιλε μου,μια χαρα ειναι τα 2gb ram !! Ειδαμε και κατι αλλα με 4gb τι διαχειριση κανανε 

Με τετοιο επεξεργαστη και τετοιο λογισμικο και καμερα το nexus ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα

Αλλα αφου χρειαζεσαι sd καρτα εγω για κανα Ζ3 θα πηγαινα ( εχει τα 3gb ram που θες/εχει καλυτερη μπαταρια απο p8/εισαγετε επισημα στην χωρα μας σε αντιθεση με το p9 lite 3gb ram/ειναι αδιαβροχο/καλυτερη καρτα γραφικων/νομιζω πιο ελαφρυ ui/επεξεργαστη δινω ενα μικρο προβαδισμα στον 801 του Ζ3/τρεχει ανδροιδ 6/θα μπορουσε να ηταν και πιο φθηνο βεβαια αλλα ειναι στην τιμη που κοιτας)

Οπως λεει και ο φιλος τα huawei που κοιτας ειναι λιγο πιο αδυναμα ακομα και απο ναυαρχιδες του 2014

Δεν ειναι ασχημη η αγορα τους αλλα θεωρω οτι υπαρχουν καλυτερα κινητα στην αγορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...