Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/9056960/Fuego-SFF-1630.html οταν υπηρχε διαθεσιμοτητα στο σκρουτζ εκανε 18,9€ , με ενα γρηγορο ψαξιμο υπαχουν και αλλες επιλογες σε αυτη την τιμη(δλδ απο 13 εως 15) , δυστυχως δεν υπαρχουν ουτε κριτικες στο e-shop οποτε δεν γνωριζω αν αξιζει ,το θετικο στο e-shop ειναι οτι γλιτωνεις τα εξοδα αποστολης λογω των e-shop points...

post-298437-0-22290300-1466940857_thumb.png

Δημοσ.

Το πήρα εγώ στα 13€. Σχετικά αθόρυβος, μέτρια ποιότητα κατασκευής, Βουλγαρική κατασκευή.

Για 13€ είναι μια χαρά. Παραπάνω δεν θα έδινα για τον συγκεκριμένο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πήρα εγώ

Εχει το γνωστο θεμα που εχουν ολοι οι φασον των 12-15 ευρω; Οτι η πρωτη σκαλα ειναι αρκετα δυνατη και εχει μικρη διαφορα απο 2η και 3η που ειναι επισης ιδιες μεταξυ τους και οχι οπως θα επρεπε και οπως ειναι στου 30αρικου, να ειναι δηλαδη περιπου στο 1/3 της ταχυτητας της 3ης σκαλας η 1η και στα 2/3 η δευτερη;

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κανει και ρωταει ο matrixxx γιατι στην τιμη αυτη(αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης) οι περισσοτεροι ανεμιστηρες εχουν ενα τετοιο θεμα.

Ας μας πει ο φιλος που εχει παραγγειλει εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει το γνωστο θεμα που εχουν ολοι οι φασον των 12-15 ευρω; Οτι η πρωτη σκαλα ειναι αρκετα δυνατη και εχει μικρη διαφορα απο 2η και 3η που ειναι επισης ιδιες μεταξυ τους και οχι οπως θα επρεπε και οπως ειναι στου 30αρικου, να ειναι δηλαδη περιπου στο 1/3 της ταχυτητας της 3ης σκαλας η 1η και στα 2/3 η δευτερη;

Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα.

Το περιμενα να σου πω την αληθεια αλλα για την τιμη αυτη αφου βγαζει αερα ειναι οκ. :-D

• Like 1
Δημοσ.

εμενα επειδη εξαντληθηκε μου εκαναν αντιπροσφορα τον Neotech BN-40J στα 13,90 και δεχτηκα. τιμη σκρουτζ 21,9+μεταφορικα.

Ωραιος.

Πες μας εντυπωσεις μολις παραλαβεις μηπως ενδιαφερθει και κανεις αλλος στο μελλον για το συγκεκριμενο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...