vprasinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σευχαριστώ για τη συμβουλή. Θα πάρει λίγο χρόνο γιατί το άτιμο έχει τεράστια μπαταρία. Θα σας πω αν έγινε το reset.
Innersense Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχετε πρόταση για κανένα flymouse? Είχα το Mele F10 Pro εδώ και 5 χρόνια και έγινε η στραβή και τσακιστηκε ο usb δέκτης του, οπότε είμαι πάλι σε αναζήτηση. Υπάρχει κάτι πιο αξιόλογο; (και ίσως από Ευρώπη για να έρθει γρήγορα και να μην έχει θέματα με τελωνείο ή και Ελλάδα ακόμα) Με ένα search στο banggood βγάζει ότι υπάρχει και F10 Bluetooth ισχύει ή είναι φίδια γιατί στο site της mele δεν υπάρχει. https://www.banggood.com/MeLE-F10-BT-Bluetooth-Gyro-IR-Learning-Wireless-Air-Mouse-QWERTY-Keyboard-Remote-Control-p-1030869.html
stefanidisg Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Αυτά τα air mouse έχουν φωτιζόμενα πλήκτρα για το βράδυ, και αν ναι έχετε κάποιο να προτείνεται μέχρι 20€
Feregorn Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παρέλαβα πρόσφατα το Mele F10 Deluxe ως αντικατάσταση του RKM705 επειδή διαπιστώθηκε και από Gearbest ότι ήταν ελαττωματικό. Εμφανισιακά μπορεί να μου αρέσει λιγότερο, αλλά πρακτικά και λειτουργικά είναι πολύ καλύτερο. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!
stefanidisg Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Επειδή είμαι λίγο άσχετος αυτό αξίζει να το πάρω Rii right mini στο e- shop στο crazy Sunday η να προτιμήσω mele f10 , η να παραμείνω με το στοκ τηλεχειριστήριο . Καθώς θα βάλω μόνο 3 4 addons. Τί άλλο το χρειαζόμαστε ένα εξειδικευμένο τηλεχειριστήριο;
stark Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται, πουλάω το δικό μου air mouse (Rii i25A). Περισσότερα στις αγγελίες Update: πουλήθηκε το air mouse. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από stark
stark Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Γιατί το πουλάς; Γιατί θέλω να δοκιμάσω και το Logitech K400 και έχω κι ένα RKM 705 που μου το έδωσε φίλος που δεν το χρειάζεται πλέον. Κι αν δεν με βολέψει το Logitech ξαναγυρίζω στις δοκιμασμένες λύσεις ;-)
sargus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ερώτηση: Αυτό https://www.zapals.com/i8-3-colors-backlit-2-4ghz-wireless-air-mouse-keyboard.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter943 είναι χειρότερο/υποδεέστερο αυτού http://www.ebay.com/itm/Rii-Mini-i8-2-4G-Wireless-Keyboard-Touchpad-Combo-For-Android-IOS-PC-Box-/182410378848?hash=item2a78817e60:g:xzMAAOSw44BYR8S7 ή όλα τα ίδια είναι;
enterhere Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το πρώτο δείχνει να είναι μαϊμού απομίμηση του δευτέρου. Θα έπαιρνα το δεύτερο. 1
powerup Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Aγορασα ενα f10 mele deluxe και Δεν εμφανιζετε ο κερσορας σε κανενα απο τα tv box που εχω οταν βαζω το usb στο tv box.Δεν ειναι plug and play ?Χρειαζετε ρυθμιση πριν την χρηση του ? Το μονο που καταφερα ειναι να ανοιγω κι να κλεινω την tv απο το Aj power του air mouse Μετα απο ir learning.Λετε να εχει θεμα η κανω κατι λαθος.Επισης δεν λειτουργει κι σε pc με windows7.
Thunar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα , κάτοχος ενός Tvbox beelink Gt1 του οπίου το χειριστήριο τα έπαιξε. Θέλω να ρωτήσω κυρίως τους κατόχους Mele F10 Deluxe και όποιος άλλος γνωρίζει. Θα μπορώ με τον εν λογο air mouse να ανοιγοκλείνω το Box ? learning στο F10 δεν θα μπορώ να κάνω από το παλιό χειριστήριο ώστε να προγραμμάτιζα το on/off κουμπί.
drdedus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εμένα μου κάνουν κάτι περίεργα τα airmouse. Σε μια απο τις 2 λειτουργίες και ανάλογα το κουτί είτε δυσκολεύονται να ανοίξουν η να κλείσουν. Η και καθόλου την μια απο τις 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα