drdedus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά να ενημερώσω ότι το Air mouse Τ3 http://s.aliexpress.com/6vuIFZrQ όπως είπε αυτός που το πρότεινε μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Μάλλον είναι το καλύτερο. ίσως να μην πατάει άριστα όταν το ακουμπάς στο τραπέζι αλλά μου φαίνεται ότι δεν χάνει καθόλου και δεν χρειάζεται κάθε λίγο επαναφορά όπως τα rkm κλπ. Το recent app πλήκτρο δεν δουλεύει αλλά ίσως αυτό να αλλάζει αν αλλάξουμε κάτι στο box.. αν υπάρχει η δυνατότητα. Μου φαίνεται πολύ καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Παιδες εχω ενα ιδιαιτερο προβλημα και θελω τα φωτα σας. Προχθες πηρα ενα mecool Ki pro και 2-3 ωρες μετα το πρωτο ανοιγμα τα επαιξε το χειριστηριο. τσεκαρα και απ ότι ειδα δεν στελνει υπερυθρες (με το κολπο με την καμερα που φαινεται το ir led) και δοκιμασα ενα απλό airmouse που έχω αλλά δεν δουλευει το ΟΝ/ΟFF και κάποιες άλλες λειτουργιες (πχ δεν εχει τα 4 χρωματιστα κουμπια που τα χρησιμοποιει αποκλειστικα σε καποιες διεργασιες και δεν μπορω να τις κανω αλλιως). Η ερωτηση μου ειναι η εξης. εχει καποιος καποιο airmouse στο μυαλο του που να ειναι πληρως λειτουργικο; εχει καποιος το mecool να με σωσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Έχω το rkm705.το έχω πάνω από ένα χρόνο.Δεν το αλλάζω με τίποτα, πλην του mx master 2s που έχω.το έχει το GB στα 16€ τώρα ου μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 σήμερα μου ήρθε το MELE 10 Deluxe από Minya με το που το άνοιξα είδα το πληκτρο S να είναι πατημένο μέσα,με αποτέλεσμα όταν είναι να γράψω κάτι να βγαίνει συνέχεια το S στο κείμενο,προσπάθησα να το φέρω στα ίσια του αλλά μάταια,,,το ίδιο είχε τύχει στον ξάδερφο μου με το ίδιο airmouse αλλά το έστειλε πίσω για αλλαγή μιας και το είχε ανοίξει ο ίδιος και δεν ήταν μόνο το πλήκτρο πατημένο αλλά και το κουμπάκι σαν φακί που είναι πάνω στην πλακέτα να κάνω μια προσπάθεια να το ανοίξω μπας και είναι μόνο το λαστιχένιο πλήκτρο,ελπίζοντας ότι δεν θα έχει πρόβλημα το κουμπάκι στην πλακέτα ή να το στείλω πίσω μιας και έχει DOA έχει τύχει σε κάποιον και αν ναι τί έκανε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ το πηρα από Κίνα 19€ δεν έχει κανένα πρόβλημα, από τα καλύτερα remote που έχω πιάσει στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 άριστη εξυπηρέτηση από το Minya.gr μου άλλαξαν το Mele 10 με καινούργιο ερώτηση, με τις κινήσεις που κάνω στο box ο κέρσορας χάνει το κέντρο και πρέπει να κάνω τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά για να κεντράρω,υπάρχει τρόπος να πατάω κάτι από το χειριστήριο και να κεντράρει μόνο του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panaxa10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα mecool m8s pro L τι air mouse θα μου προτεινατε? Μεχρι 15 ευρω το πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, panaxa10 είπε Καλησπερα παιδια! Εχω ενα mecool m8s pro L τι air mouse θα μου προτεινατε? Μεχρι 15 ευρω το πολυ! Ευχαριστω εκ των προτερων! https://www.aliexpress.com/item/Rii-mini-i25-K25-Mini-Wireless-2-4GHz-Fly-Air-Mouse-Keyboard-combos-remote-for-Andorid/32305891214.html https://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=forever+qwerty&x=0&y=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiros12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε σήμερα το rikomagic mk705 (πρώτο μου air mouse).Ξέρει κανείς πως κάνω δεξί κλικ επειδή δε το βρίσκω; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από akiros12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, akiros12 είπε Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε σήμερα το rikomagic mk705 (πρώτο μου air mouse).Ξέρει κανείς πως κάνω δεξί κλικ επειδή δε το βρίσκω; Ευχαριστώ! Πάτα παρατεταμένα το οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiros12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Πάτα παρατεταμένα το οκ Δε μου δουλεύει..Το είχα δοκιμάσει νωρίτερα στον chrome με παρατεταμένο το ok αλλά δεν κάνει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια θα ηθελα μια προταση για αξιολογο airmouse που να δεχεται και φωνητικη αναζητηση με μικροφωνο για να κανω voice search στο youtube,google etc.(δεν παλευεται στο κρεβατι να γραφεις με τα μικρα keypads) Budget μεχρι 50€ και θα παιξει πανω στο Mecool Pro Plus S905X. EDIT: Μολις ειδα οτι το airmouse που προτεινει ο φιλος drdedus εχει φωνητικη αναζητηση... το θεμα ειναι αν δουλευει φυσικα και ποσο ευαισθητο ειναι... αναμενω εκτιμησεις. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί δεν τα πολυκατεχω. Έχω ένα tv box το w95 (https://www.gearbest.com/tv-box/pp_736121.html?wid=1433363). Αγόρασα ένα airmouse to (https://www.gearbest.com/air-mouse/pp_494121.html?wid=1433363). Έχω συγχρονισει τα κουμπιά από το κοντρόλ της τηλεόρασης αλλά δεν μπορώ να ανοιγοκλείνω το boxακι με το airmouse. Ενώ προσπαθώ να αντιγράψω και αυτό το κουμπί δεν γίνεται. Ξέρετε γιατί? Ουσιαστικά θέλω να αντικαταστήσω 2 κοντρόλ ( τηλεόρασης και box ) με το airmouse και να έχω μόνο ένα. Μπορεί να γίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) για κοιταξτε και αυτο.. https://www.gearbest.com/air-mouse/pp_1700900.html W10 GYRO 2.4GHz Wireless Remote Control Air Mouse Keyboard with Backlight for Windows 10 το εχει κανεις? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlotKiller Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/4/2018 στις 9:23 ΠΜ, drdedus είπε για κοιταξτε και αυτο.. https://www.gearbest.com/air-mouse/pp_1700900.html W10 GYRO 2.4GHz Wireless Remote Control Air Mouse Keyboard with Backlight for Windows 10 το εχει κανεις? Εδω και 2 χρονια εχω το mele F10 deluxe. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το εχω συνδεδεμενο σε ενα box win10/openelec και ταυτοχρονα δουλευω με το IR του tv sony/comsote tv/yamaha av. Το προβλημα ειναι οτι προσφατα χαλασε το IR του. Δεν μπορει καν να κανει train ενα κουμπι. Οποτε ψανχω νεο και αυτο που ποσταρες ειναι πολυ καλη περιπτωση, μονο η ελειψη ενσωματωμενης μπαταριας με χαλαει λιγο. Προσπαθησα να βρω περισσοτερα για το συγκεκριμενο, αλλα δε τα καταφερα. Εχει να προτεινει κανεις αλλος καποιο σαν το mele που να κανει πολλα κομπια training? το RKM705 εχει λιγα δυστυχως. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από SlotKiller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα