Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, θα ηθελα την βοήθεια και την γνωμη σας για ενα νεο υπολογιστη αποκλειστικά για Avid Composer

Τα κομμάτια που σκέφτομαι ειναι τα εξης:

Mobo: Msi x99a raider usb3.1

Hdd: samsung evo 850 ssd

Τροφοδοτικό:cool master g750m

Cpu: intel core i7-5820k

Gpu: evga geforce gtx 970 4gb superclock acx 2.0

Ram: 4x8 hyperX fury 32gb ddr4-2400

Το μπατζετ του pc μονο κουτι έρχεται γυρω

Στα 1200€

Σε αυτά τα λεφτά θελω να ειναι περιπου,

Εχω καποιες απορίες οπως αν για τον avid

Κανει αυτη η κάρτα γραφικών η χρειάζεται καποια quadro.. Και αν έχετε να μου πειτε κάποια αλλη συνθεση σε hardware που μπορει να ειναι πιο σωστη απ αυτην που γραφω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν ειμαι μοντερ εγω, απλα εγω στηνω το μηχάνημα, οπότε μονο τεχνικές γνωσεις εχω

Και γι αυτο οι απορίες πανω στο hardware για Avid

Δημοσ.

Tο AVID MC ειναι παρα πολυ επιλεκτικο σε Hardware.
Δουλευει μονο με τις εγκεκριμενες καρτες που βρισκονται στην λιστα. Φυσικα μπορεις να χακαρεις την λιστα αν η GTX970 δεν ειναι μεσα (νομιζω πως ειναι ) 
Για περισσοτερες πληροφοριες καλυτερα μπες σε κανενα AVID MC forum.
Aν θυμαμαι καλα παντως υπαρχει προβλημα με τις μη-εγκεκριμενες καρτες με τους drivers.
Προσωπικα δεν θα εβαζα μη-εγκεκριμενη καρτα σε AVID (μαλλον για να ειμαι ακριβης, δεν θα εβαζα AVID αν δεν ειχα ηδη μια εγκεκριμενη καρτα, υπαρχουν δοξα το θεο ενα σωρο καλυτερα προγραμματα απο το AVID).

Δημοσ.

Καταλαβα φιλε μου, τωρα εψαξα και εγω και ειδα πως στην λιστα εχει μονο quadro, οι οποίες εχει η ποιο φτηνη 600+ ευρώ, το ξερω οτι ειναι το avid μυστηριο πρόγραμμα, και το βλεπω λιγο τωρα στα forum.. Δεν ειναι δικια μου η επιλογή προωραμματος και

Υπαρχει υλικο πανω σε avid που ειναι πολλων ετών. Τωρα λείπει να μάθουμε αν γίνεται με μια καλη καρτα οχι quadro υπάρχει τροπος να δουλεψει δηλαδή?

Δημοσ.

Ναι γινεται προσθετοντας χειροκινητα την καρτα στην λιστα με τις υποστηριζομενες (υπαρχουν tutorials στο youtube) αλλα επειδη δεν υποστηριζονται οι drivers θα εχεις θεματα ετσι κι αλλιως. Η λυση ειναι να μπει η πιο φτηνη Quadro που ειναι στη λιστα (μεταχειρισμενη απο ebay ακομα καλυτερα) και απο σιγα σιγα μεταβαση σε καποιο αλλο προγραμμα πιο φιλικο ως προς το Hardware.

Δημοσ.

Μετα απο ενα συντομο ψαξιμο και αφου δεν ειδα καπου να προτεινουν καρτα που δεν υποστηριζεται πληρως (πολλα προβληματα οταν δεν ειναι 100% certified) η πιο οικονομικη επιλογη για MC 8.5 ειναι μια Quadro M2000 http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Dell-NVidia-Quadro-M2000-4GB-GDDR5-128Bit-12-Months-Warranty-P-N-W2TP6-/191903449821?hash=item2cae5642dd:g:Y6MAAOSwepJXar6P

Δημοσ.

Ναι αυτο διαβασα κ εγω, ειδα βέβαια μια αλλη κάρτα που είναι πιστεύω καλύτερη απ την quadro την ati firepro w5000

Δημοσ.

Ναι αυτο διαβασα κ εγω, ειδα βέβαια μια αλλη κάρτα που είναι πιστεύω καλύτερη απ την quadro την ati firepro w5000

Εχω την εντυπωση οτι δεν την υποστηριζει σε Windows. Νομιζω δουλευει μονο σε Mac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...