Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστή κατασκευάστρια αποθηκευτικών μέσων SanDisk, θυγατρική της Western Digital, επιθυμεί να επεκτείνει τη μνήμη των iPhone συσκευών και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη της περιορισμένης χωρητικότητας με τη νέα SanDisk iXpand Memory Case.

Η SanDisk iXpand Memory Case είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB και εμφανισιακά δεν διαφέρει από μία μοντέρνα και στιβαρή θήκη, συνδέεται με την συσκευή σας μέσω της θύρας Lightning και δύναται να λειτουργήσει ακόμα και ως add-on Power Bank (πωλείται ξεχωριστά στα 40 δολάρια), ενισχύοντας την μπαταρία σας με 1900 mAh επιπλέον.

Είναι συμβατή με iPhone 6/6s συσκευές και με τη βοήθεια μίας ειδικής εφαρμογής, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτόματο backup των φωτογραφιών σας (Camera Roll) απευθείας σε αυτόν.

Η SanDisk iXpand Memory Case, η οποία θυμίζει αρκετά την Space Pack της Mophie, παρέχει και δυνατότητα κρυπτογράφησης των αρχείων σας, με τιμή λιανικής πώλησης από 60 δολάρια - σε μπλε, κόκκινο, πράσινο και γκρι χρώμα.

Link.png Site: Gizmodo

Δημοσ.

Δεν έχω iphone αλλά αυτή η θήκηπραγματικά είναι κάτι το πολύ καινοτόμο και όμορφη. Άντε να βλέπουμε περισσότερα χρήσιμα αξεσουάρ, παρά άχρηστα gadgets!

• Like 3
Δημοσ.

:D εμείς τα απλά παιδιά αυτό το λέμε "sd card".

*βλέπει την μπαταρία πίσω στο κινητό* ΧΑΑΧΑΧΧΑ

Holy f@## τι άλλο θα παρουσιάσουν ρε φίλε.

• Like 4
Δημοσ.

Το εχω ξανα δει αυτο απο αγνωστη εταιρεια τελικα ποτε δεν το εφαρμοσαν αλλα και να το κανουν θα ειναι μονο για συγκεκριμενα και λιγα τηλεφωνα αρα δεν εχει και νοημα..

Με το να παρω iphone δηλωνω και λεφτας αρα δεν θα παρω το 32gb θα παρω το 64gb το προβλημα ειναι στα Android που δεν παιρνουν Micro SD και χρειαζονται επεκταση..

Δημοσ.

Το εχω ξανα δει αυτο απο αγνωστη εταιρεια τελικα ποτε δεν το εφαρμοσαν αλλα και να το κανουν θα ειναι μονο για συγκεκριμενα και λιγα τηλεφωνα αρα δεν εχει και νοημα..

Με το να παρω iphone δηλωνω και λεφτας αρα δεν θα παρω το 32gb θα παρω το 64gb το προβλημα ειναι στα Android που δεν παιρνουν Micro SD και χρειαζονται επεκταση..

αν εισαι λεφτας παιρνεις το 128.αν απλα εισαι fanboy και θες να ριξεις καμια γκομενα παιρνεις το 16αρι κιολας και δεν εχεις να βαλεις και καρτα.αλλα ποιος ο λογος να δωσεις 700 ευρω για ενα κινητο το οποιο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις το καλοκαιρι λογο υπερθερμανσης?

Δημοσ.

Μια αρκετα ρεαλιστικη κουβεντα:

-Βγαλαμε και το καινουριο τηλεφωνο κυριε! Γεματο bugs και ελειψεις. Οπως ακριβως το ζητησατε.

-Τελεια. Τωρα θα εχουμε δουλεια για τα υπολοιπα 10 χρονια τουλαχιστον!

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι λεφτας παιρνεις το 128.αν απλα εισαι fanboy και θες να ριξεις καμια γκομενα παιρνεις το 16αρι κιολας και δεν εχεις να βαλεις και καρτα.αλλα ποιος ο λογος να δωσεις 700 ευρω για ενα κινητο το οποιο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις το καλοκαιρι λογο υπερθερμανσης?

Του πλανήτη;

• Like 20
Δημοσ.

Δεν έχω iphone αλλά αυτή η θήκηπραγματικά είναι κάτι το πολύ καινοτόμο και όμορφη. Άντε να βλέπουμε περισσότερα χρήσιμα αξεσουάρ, παρά άχρηστα gadgets!

Είναι όμως λύση σε ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να υπήρχε. 

Δημοσ.

Αυτό ο περιορισμος στην μνημη με τα iPhone εχει καταντησει αηδια ! Ποσο κερδοσκοποι μπορουν να γινουν ?!

Δημοσ.
Ο χρήστης AbyssD είπε:

Κάπου σε έχασα. Για τι μιλάς; Για κινητό ή για Φεράρι;
Μια διευκρινηση φίλε μου. Δεν υπάρχουν fanboys μονο haters...
  • Like 1
Δημοσ.

για υπερθέρμανση λυπάμαι αλλά πρώτη φορά το ακούω τα πάνδεινα εχω κάνει στο κινητό μ ναι παίζω ότι πιο βαρύ παιχνίδι υπάρχει να το φορτίσω φουλ φωτεινότητα δεν μ έχει πετάξει ποτέ τπτ ούτε για υπερθέρμανση ούτε για τπτ στα σκουπιδακια τα ανδροιντ τα κάνουν αυτα παίρνε παράδειγμα flex 2 και ότι σχεδόν έχει για παράδειγμα sd810

πριν με πεις fan boy εχω και τα δυο λειτουργικά :P το καθένα μετά πλεονεκτήματα του :P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...