TOMMASS72 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Έκανα reset στο modem (TP-LINK TD-8817) γιατί κόλλησα κάτι και από τότε δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ. Ανάβουν τα λαμπάκια LAN & ADSL αλλά όχι του ίντερνετ. Η σύνδεση είναι VODAFONE. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις να κάνω στο modem; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
corsair04 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Έκανα reset στο modem (TP-LINK TD-8817) γιατί κόλλησα κάτι και από τότε δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ. Ανάβουν τα λαμπάκια LAN & ADSL αλλά όχι του ίντερνετ. Η σύνδεση είναι VODAFONE. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις να κάνω στο modem; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρέπει να βάλεις το username και το password του adsl και θα είναι εντάξει πως το πέρασες δεν θυμάσαι ? τηλέφωνο στην vodafone γιατί εάν δεν έχεις γνώσεις είναι δύσκολο να καταφέρεις να το σεταρεις μόνο σου εδώ είναι ένα manual για το πως να ρυθμίσεις προσπάθησε αλλιώς τηλέφωνο και πάντα όταν έχουνε άλλο modem εκτός του παροχου παίρνουμε back up προσπάθησε και όπου κολλάς ρώτα
panos- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Username και pass είναι τα: [email protected] guest Η [email protected] guest
infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ό,τι username/password και να βάλεις στην Vodafone θα παίξει, αρκεί να μην τα αφήσεις κενά. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις WAN του router το Encapsulation να είναι PPPoE/LLC και VPI/VCI: 8/35. Μπορεί να έχει και οδηγό που τα ρυθμίζει αυτόματα αν συνδεθείς στο interface του router για πρώτη φορά μετά από reset, δοκίμασε και αυτό.
mixalis95320 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ειχα παθει κατι αναλογο με forthnet ομως, δεν μπορουσα να βρω τα χαρτια με το user-pass και τους πηρα ενα τηλ και μου τα περασαν αυτοι σε 5 λεπτα μεσα. Αν τα βρεις σκουρα παρτους ενα τηλ, πιστευω θα στο φτιαξουν.
TOMMASS72 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας, το πρόβλημα λύθηκε. Αντί για VPI/VCI: 8/35 είχα VPI/VCI: 0/35. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα