Προς το περιεχόμενο

Πωλήσει Macbook pro retina 15' mid 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη κανω κ εγω την ιδια δουλεια μ'εσενα με το macbook sry κιολας αλλα δν εψαξες καθολου αν τρεχει αυτα που θες το συγκεκριμενο μηχανημα? δν το λεω απο κακια κτλπ αλλα ρε φιλαρακι ειναι λιγο τραγικο να κανεις μια δουλεια που σου δινει καποια λεφτα κ να επενδυεις ενα καλο ποσο αλλα στο τελος να μην σου κανει καθολου... sry για αυτα αυτα που σου λεω αλλα αν δν στα πει καποιος θα ξανακανεις το ιδιο λαθος!! anyway στο προβλημα σου τωρα. εχεις 3 λυσεις. 1η. Μπες σε φορουμ με ατομα που δουλευουν σε daw εκει ειναι λιγο πιο ευκολο να το δωσεις αλλα με πολυ δυσκολια κ παλι γτ ειναι πολλα τα λεφτα. 2η. βαλε bootcamb με windows 7  (εγω για το FL εχω κανει αυτο, δν δουλευω FL αλλα με βοηθαει σε καποια πραγματα κ ετσι το περασα με bootcamb) κ 3η λυσει περασε αλλο daw κ προσπαθησε να δουλεψεις εκει. γνωμη μου περνα Ableton, ειναι περιπου το ιδιο με FL αλλα πολυ καλυτερο, κ αν το μαθεις καλα πας σε Logic Pro πολυ ευκολα μετα κ εκει θα δεις τεραστιες διαφορες σε ποιοτητα ηχου, interface κτλπ. κ εγω με FL ξεκινησα αλλα πηγα πολυ γρηγορα σε Ableton κ τωρα συνδυαζω FL (Kicks, HiHats etc) με Ableton κ το mastering το κανω με Logic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...