spiti Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 γεια σας , επειδή είμαι άσχετος με το o/c (ούτε θέλω να ασχοληθώ) θέλω να αγοράσω μια μητρική για τον I5 6600K & EVO212 cooler που ήδη διαθέτω (έχω επίσης 2x8GB ddr4 2666Mhz) πρωτεύον κριτήριο α) σημαντικότατο κριτήριο είναι το κόστος - όσο το δυνατόν ποιο φθηνή μητρική χωρίς ιδαιτερο εξοπλισμο μόνο τα βασικά να έχει αρκεί να έχει chipset που κάνει o/c. δευτερεύον κριτήριο β) αυτόματο - αξιόπιστο o/c μέσω λογισμικού κατασκευαστή μητρικής ή BIOS (δεν ξέρω από o/c και δεν θέλω και να ασχοληθώ) γ) μάρκα μητρικής (προτιμάω αξιόπιστο π.χ. gigabyte) σημ έχω ήδη corsair 650W 80+ & και καλό case & airfolow στόχος είναι να πιάσω , πόσο μπορώ να πιάσω με τα "αυτόματα" ο/c περίπου με την παραπάνω ψύκτρα? δεν ήθελα να κάνω o/c αλλά επειδή μου έτυχαν τα παραπάνω κομμάτια αποφάσισα να κάνω ένα "μικρό-αυτόματο"
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν αξίζουν τα αυτόματα OC, δίνουν πάρα πολύ τάση. Ξέρω κάτι 1.6+ για 4.5ghz. Eξάλλου πλέον είναι τόσο δυνατοί που το OC τo κάνεις απο hobby. Aν δεν θες να ασχοληθείς πάρε κλειδωμένο, simple as that.. 1
spiti Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ήδη έχω τον 6600Κ με την 212 ψύκτρα αν πάω στα βασικά , χωρίς να ζορίσω τον 6600Κ μπορώ να τον φτάσω στα 4GHZ? αν ναι , ποια μητρική είναι φθηνή και αξιόπιστη για ΜΕΤΡΙΟ o/c από έναν που απλά θα ακολουθήσει οδηγίες αλλά θέλει όσο το δυνατόν μικρότερα ρεύματα?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ήδη έχω τον 6600Κ με την 212 ψύκτρα αν πάω στα βασικά , χωρίς να ζορίσω τον 6600Κ μπορώ να τον φτάσω στα 4GHZ? αν ναι , ποια μητρική είναι φθηνή και αξιόπιστη για ΜΕΤΡΙΟ o/c από έναν που απλά θα ακολουθήσει οδηγίες αλλά θέλει όσο το δυνατόν μικρότερα ρεύματα? Ότι είπε ο απο πάνω, το να τον φτάσεις παραπάνω απο stock προεξοφλεί οτι θα ασχοληθείς με ρεύμα και θερμοκρασίες ασυζητιτί. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από Επισκέπτης
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ισχυει οτι σου ειπαν οι απο πανω.https://www.skroutz.gr/s/7357027/Asrock-Z170-Pro4S.html https://www.skroutz.gr/s/7356972/Gigabyte-Z170-HD3P.html Γραψε ομως και ποιες μνημες εχεις αγορασει (ακριβως το μοντελο) γιατι μπορει καποια απο τις μητρικες να μην ειναι απολυτα συμβατη (και να μην μπορει να "πιασει" τα 2666Mhz)
Zandim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 γεια σας , επειδή είμαι άσχετος με το o/c (ούτε θέλω να ασχοληθώ) θέλω να αγοράσω μια μητρική για τον I5 6600K & EVO212 cooler που ήδη διαθέτω (έχω επίσης 2x8GB ddr4 2666Mhz) πρωτεύον κριτήριο α) σημαντικότατο κριτήριο είναι το κόστος - όσο το δυνατόν ποιο φθηνή μητρική χωρίς ιδαιτερο εξοπλισμο μόνο τα βασικά να έχει αρκεί να έχει chipset που κάνει o/c. δευτερεύον κριτήριο β) αυτόματο - αξιόπιστο o/c μέσω λογισμικού κατασκευαστή μητρικής ή BIOS (δεν ξέρω από o/c και δεν θέλω και να ασχοληθώ) γ) μάρκα μητρικής (προτιμάω αξιόπιστο π.χ. gigabyte) σημ έχω ήδη corsair 650W 80+ & και καλό case & airfolow στόχος είναι να πιάσω , πόσο μπορώ να πιάσω με τα "αυτόματα" ο/c περίπου με την παραπάνω ψύκτρα? δεν ήθελα να κάνω o/c αλλά επειδή μου έτυχαν τα παραπάνω κομμάτια αποφάσισα να κάνω ένα "μικρό-αυτόματο" δε μας ειπες γιατι χρειαζεσαι να κανεις o/c ? εχεις καποιο προγραμμα που καθυστερει λογω επεξεργαστη οποτε και θα οφεληθεις απο το o/c ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα