Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να μαθω ποιες ειναι οι πιο καταλληλες οθονες για gaming και γενικοτερη χρηση υπολογιστη..αυτη τη στιγμη φτιαχνω εναν νεο Η/Υ που θα εχει πανω μια GTX 970 και η αποσταση της οθονης απο εμενα θα ειναι περιπου στα 40 εκατοστα.Επισης τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 150 ευρω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποτίθεται θα περίμενες για την 480 κάνω λαθος;

Δημοσ.

Με 150 ευρώ, μάλλον θα την ξαναπληρωσεις.

Μη κανεις το λάθος που έκανα κι εγώ. Το μόνο που με καθησυχαζει είναι οτι υπάρχουν και πολύ χειρότερες.

Ψάξε το παρά πολύ. Μη βιαστεις. Μη πας στα μαγαζιά να κοιτάξεις. Μόνο μέσω ιντερνετ κοίτα reviews.

Για τα μάτια σου, πλήρωσε και κάτι παραπάνω. Πλήρωσε κι ενα ή δυο πενηνταρικα ακόμα, κόψε απο την κάρτα γραφικών, τον επεξεργαστη.

Μεγάλη προσοχή για να πάρεις την πιο ξεκουραστη.

Δημοσ.

Υποτίθεται θα περίμενες για την 480 κάνω λαθος;

Ακομα θα περιμενω αλλα δεν εχω σκοπο να παρω αυτη αν πεσουν οι τιμες της 970..και γενικοτερα θα ηθελα να δω τι οθονες προτεινονται

Με 150 ευρώ, μάλλον θα την ξαναπληρωσεις.

Μη κανεις το λάθος που έκανα κι εγώ. Το μόνο που με καθησυχαζει είναι οτι υπάρχουν και πολύ χειρότερες.

Ψάξε το παρά πολύ. Μη βιαστεις. Μη πας στα μαγαζιά να κοιτάξεις. Μόνο μέσω ιντερνετ κοίτα reviews.

Για τα μάτια σου, πλήρωσε και κάτι παραπάνω. Πλήρωσε κι ενα ή δυο πενηνταρικα ακόμα, κόψε απο την κάρτα γραφικών, τον επεξεργαστη.

Μεγάλη προσοχή για να πάρεις την πιο ξεκουραστη.

Εχω ψαξει σε διαφορα site κλπ απλα ελπιζω να προτεινουν καποιοι οθονες που μπορει να εχουν παρει οι ιδιοι η γνωριζουν πολλα για αυτη ^^

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήν πάρεις την 970 καινούργια. Δεν αργεί να βγεί η 480 και με μία freesync ips οθόνη θα είσαι κοντά στο budget σου. Ρώτα ότι θες εδώ για κάρτες , εδώ για οθόνες.

Επι τη ευκαρία δες και αυτό

Δημοσ.

Με 150 ευρω αγοραζεις μια matte LG 1080p IPS. Η οποια ειναι μια χαρα για gaming αλλα με την 970 ή καποια ακομη καλυτερη νεοτερη καρτα ίσως να θελεις μια καλυτερη οθονη (με sync tech, μεγαλυτερης αναλυσης ή τελος παντων καλυτερης εικονας).

Δημοσ.

Τελικα αγορασα μια GTX 970 Hybrid την οποια βρηκα μεταχειρισμενη 20 μερες απο εδω..γενικοτερα θεωρειται οτι θα επρεπε να παω σε IPS panel?

Δημοσ.

Τελικα αγορασα μια GTX 970 Hybrid την οποια βρηκα μεταχειρισμενη 20 μερες απο εδω..γενικοτερα θεωρειται οτι θα επρεπε να παω σε IPS panel?

Mε 150 - 200 ευρω ναι, μονο σε IPS αξιζει να πας.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/8158057/Viewsonic-VX2263SMHL.html Βρηκα αυτη στα χρηματα που μπορω να δωσω..αξιζει?

Διαφημιζεται ως flicker free οποτε μαλλον ειναι αρκετα καλη.

http://ap.viewsonic.com/in/products/lcd/flicker-free/

Θα προτιμουσα παντως μια αντιστοιχη LG οπου υπαρχουν πιο πολλα reviews.

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι ολοι θα προτεινουν 24 ιντσες για οθονη..προσωπικα τη θεωρω σχετικα μεγαλη για μενα..για αυτο ψαχνω 21.5-22 ιντσες

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι ολοι θα προτεινουν 24 ιντσες για οθονη..προσωπικα τη θεωρω σχετικα μεγαλη για μενα..για αυτο ψαχνω 21.5-22 ιντσες

Ειχες στην κατοχη σου 23"-24" και δεν σε βολευαν? Διοτι εχουν ιδανικο μεγεθος για 1080p, σε μικροτερο μεγεθος αρχιζει να γινεται πιο κουραστικη η αναγνωση.

Αν προτιμας παντως μικροτερη οριστε.

https://www.skroutz.gr/s/8296128/LG-22MP58VQ.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...