liobas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα έχω αγοράσει ένα φορητό ηχείο με Μπαταρία: Sealed Lead Acid (VRLA) 2600 mAh, 12V Τροφοδοσία: AC, Battery Και θέλω μια φορητή μπαταρία που να συμβαδίζει με την τροφοδοσία ασ που αναγράφει...από προσωπική έρευνα κατέληξα στο γεγονός ότι πρέπει να κάνω πατέντα στην συνδεσμολογία ώστε να πραγματοποιηθεί το πρόβλημα μου... Ακούω πρότασης..
ThanosA Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν για πατέντα εννοείς step up τότε πρέπει να κοιτάξεις το wattage του ηχείου. Αν για παράδειγμα το ηχείο σου είναι 10W τότε δεν σου φτάνει η ισχύ ενός xiaomi power bank με 2.1Α στα 5V, παρόλο που έχει ισχύ 10W. Το step up έχει απωλειες. btW Power= Voltage*Current (10W = 5V*2A) Έχε υπόψιν ότι για να φορτίσεις μια 12V lead θα πρέπει στην αρχή να δίνεις ας πούμε 15V με τα ανάλογα Ampere που ζητάει. Γενικά δεν είναι πολύ πρακτικό αυτό που θέλεις να κανεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από ThanosA
liobas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 ότι κατάλαβα ποιο πολλά λεφτά σε power bank και σε μετασχιματιστες πάρα αποτέλεσμα... Είναι 30 βατ ρμσ Όσο για Α δεν αναγράφει κάτι.. ένα που πιστεύω ότι θα είχε αποτέλεσμα είναι power bank 12ν με έναν μετασχηματιστή πιστεύω θα είχε αποτέλεσμα Αλλά από Όσο θυμάμαι στο παρελθόν είχα πρόβλημα με τα βατ που έδινε πάνω στον μετασχηματιστή με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα