normal40 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπον ψαχνω να αγορασω ενα blender για τα παιδια,να κοβει απο φρουτα εως κρεας - εχω αλλαξει 4 μεχρι τωρα ( καηκαν τα μοτερ τους) οποτε θελω κατι δυνατο που να αντεχει. Ειδα στα lidl σημερα μια μαρκα silverCrest ; καπως ετσι . Στα 600w ειναι,δεν ξερω αν αξιζει. Εως 30-40 ευρω το πολυ μαζι με τα εξοδα αποστολης γιατι ειμαι θεσσαλονικη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από normal40
cliobaccarra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Θεωρω πως σε αυτην την κατηγορια που κοιτας θα ξανακαψεις μοτερ. Ημουν σε διλλημα πριν δυο μερες για την αγορα καλου μπλεντερ διοτι ειχα ενα μικρο(σαν και αυτο που κοιτας) και κουτσα στραβα εκανα την δουλεια μου. Τελικα πηραμε αυτο http://www.mediamarkt.gr/el/product/_pitsos-gsb1400b-1148825.html Η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα. Καθολου ταλαιπωρια και ολα τα κανει γρηγορα. Κατα κυριο λογο κοβω φρουτα και τα κανω smoothies και εχει και παλμικο κοψιμο που βολευει παρα πολυ. Θα πρεπει ισως να δεις αν μπορεις να ανεβεις σε αυτην την κατηγορια για να ξεμπερδευεις μιας και εξω. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από cliobaccarra
normal40 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Θεωρω πως σε αυτην την κατηγορια που κοιτας θα ξανακαψεις μοτερ. Ημουν σε διλλημα πριν δυο μερες για την αγορα καλου μπλεντερ διοτι ειχα ενα μικρο(σαν και αυτο που κοιτας) και κουτσα στραβα εκανα την δουλεια μου. Τελικα πηραμε αυτο http://www.mediamarkt.gr/el/product/_pitsos-gsb1400b-1148825.html Η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα. Καθολου ταλαιπωρια και ολα τα κανει γρηγορα. Κατα κυριο λογο κοβω φρουτα και τα κανω smoothies και εχει και παλμικο κοψιμο που βολευει παρα πολυ. Θα πρεπει ισως να δεις αν μπορεις να ανεβεις σε αυτην την κατηγορια για να ξεμπερδευεις μιας και εξω. Σε ευχαριστω για την βοηθεια....το συγκεκριμενο κοβει και κρεας ; Εννοω το εχεις δοκιμασει το κανει πολτο ; Παντως και αυτο του lidl απο οτι ειδα ειναι 600w-παρομοιο δηλαδη με το pitsos. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από normal40
cliobaccarra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αλεθει και κρεας κανονικα αλλα πρεπει να του το βαλεις κομμενο σε κομματια 2x2. Επισης μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι η χωρητικοτητα του και οτι δεν βγαινει τπτ εξω. Εγω δεν θα ξαναεπαιρνα παντως χεριου σαν και αυτο το silvercrest υστερα απο το pitsos 1
normal40 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αλεθει και κρεας κανονικα αλλα πρεπει να του το βαλεις κομμενο σε κομματια 2x2. Επισης μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι η χωρητικοτητα του και οτι δεν βγαινει τπτ εξω. Εγω δεν θα ξαναεπαιρνα παντως χεριου σαν και αυτο το silvercrest υστερα απο το pitsos ωραια...ελπιζω να το καλυπτει η εγγυηση σε περιπτωση που καει το μοτερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα