localy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 καλημερα ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος αυτοματος πολυτονιστης που να παιζει σε windows 10 64 bit ?της magenta που ειχα δεν εχει συμβατοτητα με 64bit windows 10.
chrismin13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Νομίζεις, Από εμπειρία: το πρόγραμμα είναι 32bit αλλά το Installer το βλέπει ως 16. Εγκατέστησε το σε μηχάνημα 32bit και μετά πάρε όλα τα αρχεία από το Program Files->Mon2PolB και βάλε τα στον άλλο υπολογιστή. Όταν ανοίξεις το Magenta θα λειτουργεί μια χαρά, ακόμη και σε Word 2016! Καμία φορά έχει προβληματακια αλλά στρωνουν με επανεκκίνηση. Γενικά λειτουργεί μια χαρά! Καλή επιτυχία.
Damned7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν δουλεύει σε win 10 64bit με τον τρόπο που είπες,λέει ότι δεν υπάρχει το office.Το πρόγραμμα υποστηρίζει μέχρι office 2010 τώρα πως εσένα δουλεύει σε win 10 και office 2016 δεν ξέρω.
flogerakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, κάλιο αργά πάρα ποτέ που λένε, δεν ξέρω να ενδιαφέρεσαι φίλε ακόμη, έπεσα στην περίπτωση την δικιά σου και το έψαξα, βρήκα τρόπο να κάνω να δουλέψει το MAGENTA Αυτοματος Πολυτονιστης και σε Windows 7 64X αλλά και σε Windows 10 64 και επίσης δουλεύει άψογα και με το office 2016. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου μήνυμα.
gnikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Πως μπορεί να γίνει σε 64 bit windows 7?
localy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 τι να σου στειλω μυνημα γραψε τον τροπο εδω να τον δουμε μηπως και καποιος αλλος εχει θεμα/
gnikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 19/10/2018 στις 4:07 ΜΜ, flogerakos είπε Καλησπέρα παιδιά, κάλιο αργά πάρα ποτέ που λένε, δεν ξέρω να ενδιαφέρεσαι φίλε ακόμη, έπεσα στην περίπτωση την δικιά σου και το έψαξα, βρήκα τρόπο να κάνω να δουλέψει το MAGENTA Αυτοματος Πολυτονιστης και σε Windows 7 64X αλλά και σε Windows 10 64 και επίσης δουλεύει άψογα και με το office 2016. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου μήνυμα. Πως μπορεί να γίνει να δουλεύει σε 64 bit windows 7? Προσπάθησα σε 32 bit αρχικά αλλά μου βγάζει σφάλματα και δεν ενεργοποιείται...κάθε πρόταση δεκτή.....
sphlia69 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 19/10/2018 στις 4:07 ΜΜ, flogerakos είπε Καλησπέρα παιδιά, κάλιο αργά πάρα ποτέ που λένε, δεν ξέρω να ενδιαφέρεσαι φίλε ακόμη, έπεσα στην περίπτωση την δικιά σου και το έψαξα, βρήκα τρόπο να κάνω να δουλέψει το MAGENTA Αυτοματος Πολυτονιστης και σε Windows 7 64X αλλά και σε Windows 10 64 και επίσης δουλεύει άψογα και με το office 2016. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου μήνυμα. καλησπέρα. ενδιαφέρομαι κι εγώ για να μάθω πως μπορώ να κάνω τον πολυτονιστή της magenta που έχω στα windows 10 και στα office 2010 που έχω στο νέο λάπτοπ που αναγκάστηκα να αγοράσω. ευχαριστώ
Mpozos71 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/10/2018 στις 4:07 ΜΜ, flogerakos είπε Καλησπέρα παιδιά, κάλιο αργά πάρα ποτέ που λένε, δεν ξέρω να ενδιαφέρεσαι φίλε ακόμη, έπεσα στην περίπτωση την δικιά σου και το έψαξα, βρήκα τρόπο να κάνω να δουλέψει το MAGENTA Αυτοματος Πολυτονιστης και σε Windows 7 64X αλλά και σε Windows 10 64 και επίσης δουλεύει άψογα και με το office 2016. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου μήνυμα. Καλησπέρα! Με λένε Εφη. Έχω windows 10 Home me office 2007. Πως μπορώ να βαλω τον αυτόματο πολυτονιστή της Magenta; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chrismin13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αν και παλιό το thread, έπρεπε να κάνω λίγο έρευνα για να παίξει ο πολυτονιστής σε Windows 10. Κατέληξα ότι, όπως είχα αναφέρει πιο πάνω, τα αρχεία τρέχουν σε 64bit μηχάνημα ΑΛΛΑ θέλει έκδοση 32bit του office (όχι 64!) και έκδοση του office που να ΜΗΝ είναι Office 365, δηλαδή κλασσικές 2016, 2019 κλπ. Αν πληρώνετε ήδη για office 365, μπορείτε να βάλετε πχ του 2019 και να κάνετε ενημέρωση. Επειδή δε ξέρω πόσο ακόμα θα λειτουργεί ο πολυτονιστής σε μοντέρνες εκδόσεις Word και Windows, αν έχετε καμία ιδέα για εναλλακτικές, θα το εκτιμούσα πολύ! Η μόνη που βρήκα εγώ είναι ο Πολυτονικός Ορθογράφος της lexigram αλλά χρειάζεται ετήσια πληρωμή: https://www.lexigram.gr/polytonikos_orthografos.htm. Δε ξέρω πάντως πόσο καλά λειτουργεί και αν είναι αξιόπιστο.
RTW4ever Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, chrismin13 είπε Αν και παλιό το thread, έπρεπε να κάνω λίγο έρευνα για να παίξει ο πολυτονιστής σε Windows 10. Κατέληξα ότι, όπως είχα αναφέρει πιο πάνω, τα αρχεία τρέχουν σε 64bit μηχάνημα ΑΛΛΑ θέλει έκδοση 32bit του office (όχι 64!) και έκδοση του office που να ΜΗΝ είναι Office 365, δηλαδή κλασσικές 2016, 2019 κλπ. Αν πληρώνετε ήδη για office 365, μπορείτε να βάλετε πχ του 2019 και να κάνετε ενημέρωση. Επειδή δε ξέρω πόσο ακόμα θα λειτουργεί ο πολυτονιστής σε μοντέρνες εκδόσεις Word και Windows, αν έχετε καμία ιδέα για εναλλακτικές, θα το εκτιμούσα πολύ! Η μόνη που βρήκα εγώ είναι ο Πολυτονικός Ορθογράφος της lexigram αλλά χρειάζεται ετήσια πληρωμή: https://www.lexigram.gr/polytonikos_orthografos.htm. Δε ξέρω πάντως πόσο καλά λειτουργεί και αν είναι αξιόπιστο. Φτιάχνεις ένα VM με το Virtual Box, του βάζεις 7άρια ή ΧΡ και όποιο παλιό office θες και δουλεύουν τα πάντα. Εγώ έτσι έχω μια Γραμματική που δουλεύει μόνο σε ΧΡ και μέχρι Office 2003. 1
chrismin13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 13/9/2020 στις 5:57 ΜΜ, RTW4ever είπε Φτιάχνεις ένα VM με το Virtual Box, του βάζεις 7άρια ή ΧΡ και όποιο παλιό office θες και δουλεύουν τα πάντα. Εγώ έτσι έχω μια Γραμματική που δουλεύει μόνο σε ΧΡ και μέχρι Office 2003. Έκανα κι εγώ το ίδιο με Windows XP VM κάποια φάση αλλά με το VMWare Unity δε φαινόταν το εικονίδιο του πολυτονιστή στο taskbar. Αλλά δε ξέρω, μπορεί να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα από τοτε. Σίγουρα είναι μια έσχατη λύση, πάντως το να τρέχει κανονικά το πρόγραμμα είναι πολύ πιο σίγουρο και παίζει πιο ωραία με αρχεία που είναι ήδη στον υπολογιστή.
RTW4ever Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, chrismin13 είπε Έκανα κι εγώ το ίδιο με Windows XP VM κάποια φάση αλλά με το VMWare Unity δε φαινόταν το εικονίδιο του πολυτονιστή στο taskbar. Αλλά δε ξέρω, μπορεί να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα από τοτε. Σίγουρα είναι μια έσχατη λύση, πάντως το να τρέχει κανονικά το πρόγραμμα είναι πολύ πιο σίγουρο και παίζει πιο ωραία με αρχεία που είναι ήδη στον υπολογιστή. Μάλλον δεν έχεις πολλή εμπειρία σε VMs, είναι άριστη λύση για τέτοια θέματα και μπορείς ακόμα και να έχεις το VM σε full screen και πλήρη ανάλυση, και να έχει πλήρη πρόσβαση απευθείας στα αρχεία σου. Ή εναλλακτικά μέσω εικονικού δικτύου ή ακόμα και του κανονικού σου δικτύου. Μιλάω για το VirtualBox, το VMWare δεν το πολυχρησιμοποιώ. 2
paroikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Για σας παιδιά ψάχνω να αγοράσω το MAGENTA Αυτόματος Πολυτονιστής αλλά δεν το βρίσκω πουθενά μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει πως να το βρώ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
chrismin13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Χρειάστηκε πρόσφατα να ξαναεγκαταστήσω το Office 365 που χάλασε και πάλι τον Αυτόματο Πολυτονιστή. Μετά από λίγη έρευνα, ανακάλυψα τα παρακάτω: Το πρόγραμμα φαίνεται να υπάρχει ακόμα διαθέσιμο για αγορά από την ιστοσελίδα του κ. Τελίδη Ιωάννη. Δεν ξέρω αν όντως δίνονται αντίγραφα του λογισμικού αφού δεν έχω δοκιμάσει να επικοινωνήσω μέσω της φόρμας, αλλά το παραθέτω σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται: https://www.automatos.gr/automatos-polytonistis/index.html Υπάρχουν 2 προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εγκατάσταση και χρήση του προγράμματος. Το πρόγραμμα εγκατάστασης (installer) λειτουργεί μόνο σε μηχανήματα 32bit αφού είναι 16bit. Εάν η εγκατάσταση σας βγάζει το μήνυμα λάθους "Μη δυνατή εκτέλεση της εφαρμογής στον υπολογιστή" θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση σε παλιότερο μηχάνημα 32bit ή σε Virtual Machine και να μεταφέρεται τα αρχεία στον καινούργιο υπολογιστή, όπως ανέφερα σε προηγούμενα posts. Τα αρχεία μπορείτε να τα αντιγράψετε από το "C:/Program Files/Mon2PolB" οπουδήποτε στο καινούργιο υπολογιστή. Το "Mon2PolB.EXE" είναι το πρόγραμμα και μπορείτε να κάνετε μια συντόμευση για να μη το ψάχνετε στο φάκελο κάθε φορά. Σε νεότερες εκδόσεις του Office, η έκδοση του πολυτονιστή που έχω παρουσιάζει επιπλέον το μήνυμα "Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΤΟΝΙΣΤΗΣ λειτουργεί μόνο μέσα από το MS-Word 97 ή νεότερη έκδοση. Το MS-Word δεν βρέθηκε και το πρόγραμμα θα κλείσει." Μετά από λίγο ψάξιμο, ανακάλυψα ότι το πρόγραμμα ελέγχει τις παρακάτω διευθύνσεις στο Μητρώο των Windows (Registry): Αναφορά σε κείμενο SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\6.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\7.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\8.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\9.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\10.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\11.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\12.0\\Word SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\13.0\\Word Για να ανοίξει το πρόγραμμα πρέπει να υπάρχει ένα από αυτά τα κλειδιά, καθώς και μια πρόσφατη έκδοση του Office 32bit. Οι πρόσφατες εκδόσεις του Office δε συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αυτή, άρα θα χρειαστεί να προστεθούν μηχανικά. Μπορείτε να κατεβάσετε και να τρέξετε το παρακάτω αρχείο: magenta-fix.reg Αφού το τρέξετε και επιλέξετε "Ναι", θα προστεθεί το κλειδί "SOFTWARE\\Microsoft\\Office\\10.0\\Word" που θα φτιάξει το μήνυμα λάθους αφού ο πολυτονιστής νομίζει ότι είναι πλέον εγκατεστημένο το Word XP. Εφόσον το Office 32bit είναι εγκατεστημένο σωστά, θα ανοίγει πλέον κανονικά το Word με τον Αυτόματο Πολυτονιστή. Ελπίζω τα σχόλια μου να φανούν χρήσιμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα