iakoboss7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 κριμα που δεν τα βγαζουν και με κρυσταλλα μυοπιας... θα τα ειχα χτυπησει αμεσα!
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μπορεί στο μέλλον να το κάνουν και αυτό. Μακαρι βασικα.
ulb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Βασικά δε γίνεται να μετατραπούν σε μυωπίας ή αλλάζει όλος ο φακός; Το λέω διότι στα καταστήματα πχ αν έχεις μυωπία τους το λες και στα διαμορφώνουν με έξτρα κόστος.
Zandim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 αλλαζει ολος ο φακος για μυωπια και αστυγματισμο 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχει πάρει κανείς τα Luis Suarez? Εγω εχω κανει παραγγελια 2 ζευγαρια αλλα δεν μου εχουν ερθει ακομη.
TheAccountant Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 με μεγεθη ρε παιδια τι κανετε? Ειναι τοσο universal o σκελετος που καθεται στους περισσοτερους?
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εγώ πχ με σχετικά μέσο μέγεθος κεφαλιού είμαι κομπλε. Τώρα αν είσαι κεφάλας οπως ο κολλητός μου πάλι είσαι οκ μία χαρά του κάθονται. Τωρα με μικρό κεφάλακι δεν ξέρω τι παιζει.
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά τα HAWKERS X UNCHARTED τα έχει πάρει κανένας.Τωρα τα γλυκόκοιτάζω,πολυ ομορφο το λάδι χρώμα.Παει με όλα κιόλας Μήπως από Λαρισα βαζει κανένας παραγγελία για να μειώσουμε τα μεταφορικά ή και να τα γλιτώσουμε?
Aias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά τα HAWKERS X UNCHARTED τα έχει πάρει κανένας.Τωρα τα γλυκόκοιτάζω,πολυ ομορφο το λάδι χρώμα.Παει με όλα κιόλας Μήπως από Λαρισα βαζει κανένας παραγγελία για να μειώσουμε τα μεταφορικά ή και να τα γλιτώσουμε? ειναι preorder πλεον σε αποθεμα, 5 ευρω ειναι σε ολες τις παραγγελιες μεχρι 50 ευρω ,μετα δωρεαν.
GeorgT. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 με μεγεθη ρε παιδια τι κανετε? Ειναι τοσο universal o σκελετος που καθεται στους περισσοτερους? Για εμάς που έχουμε μικρά κεφαλιά ειναι ζουπερ, εξαρτάτε τη κεφάλι εχεις φίλος!!!! εγω τα εβαλα σήμερα ποδηλαταδα νεα παραλία - καλαμαρια κ πισω και ηταν άψογα!
johnGo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Και γω παρέλαβα σημερα απο παραγγελια Σαββατου. Πρωτη φορα επιασα στα χερια μου την συγκεκριμένη μαρκα και μπορω να πω πως οντως ειναι καλης ποιοτητας .Θα τα δοκιμασω και αυριο σε κανονικη χρηση και θα ξανά γράψω.Γενικα ειμαι ευχαριστημενος αναλογικα με τα 17€ ποθ εδωσα
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 ειναι preorder , 5 ευρω ειναι σε ολες τις παραγγελιες μεχρι 50 ευρω ,μετα δωρεαν.Είναι σίγουρο φίλε μου το preorder γιατί βλέπω καλάθι ,ενώ σε κάποια άλλα αν θυμάμαι καλά έγραφε αποθεμα,η τα λέω ανάποδα.Για τα μεταφορικά τα γνωρίζω για αυτό άλλωστε γράφω αν κανένας φίλος θέλει να συνεργαστούμε Για οποίον το σκέφτεται να τα αγοραση να μην αργεί γιατί κάποια στιγμή θα τελείωση ο κωδικός 50%. Τα γυαλιά απλώς είναι σούπερ σαν σκελετός τουλάχιστον και ένα παράξενο πράγμα οτι κεφάλι το φορέσει ειναι λες και βγήκε για αυτόν Τώρα για Allien - κεφαλι ...... δεν το βλεπω
Aias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 fixed ,οταν παραγγελνα εγω ηταν preorder τωρα ειναι διαθεσιμα. 1
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Tips: Τα αυτοκόλλητα φαίνονται πολύ όμορφα επάνω στο μηχανάκι (beverly). Ειχα κάτι γρατσουνιές και το έδωσα ένα αγωνιστικό αέρα τώρα.Και στα παιδικά ποδήλατα...... 3
Zandim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Tips: Τα αυτοκόλλητα φαίνονται πολύ όμορφα επάνω στο μηχανάκι (beverly). Ειχα κάτι γρατσουνιές και το έδωσα ένα αγωνιστικό αέρα τώρα.Και στα παιδικά ποδήλατα...... λογικα πηρες και 2 αλογα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις