Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,μένω Βόλο και βλέπω στις 10 και κάτι ήταν το δέμα στην Αθήνα,μόλις είχε φτάσει και κατά τις 11 βλέπω ότι έχει φτάσει Θεσσαλονίκη ! Δηλαδή,τώρα θα μου έρθει από Θεσσαλονικη ???

Δεν ξέρω από που θα σου έρθει πάντως έρχετε πολύ γρήγορα! πιο γρήγορα από τις περισσότερες αγορές στην ελλάδα. εγώ την προηγούμενη φορά παρήγγειλα πέμπτη πρωί και παρασκευή πρωί ήταν θεσσαλονίκη. απόγευμα επαρχία που μένω.!

Δημοσ.

Τσίμπησα 3 γυαλάκια για εμένα και για δυο φίλους αυτη τη φορα πήρα τη σειρά πρινιουμ να δω διάφορες με τα απλά.

• Like 2
Δημοσ.

H Premium σειρά έχει πολύ καλύτερο σκελετό από την απλή. οι φακοί είναι ίδιοι νομίζω.

Δημοσ.

Το δέμα μου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη...Το Destination Service Area γράφει : THESSALONIKI-Volos-GREECE.

Έχω μπερδευτεί εγώ με την διεύθυνση ή θα μου έρθει τελικά μέσω Θεσσαλονίκης ?  :huh:

Δημοσ.

Το δέμα μου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη...Το Destination Service Area γράφει : THESSALONIKI-Volos-GREECE.

Έχω μπερδευτεί εγώ με την διεύθυνση ή θα μου έρθει τελικά μέσω Θεσσαλονίκης ?  :huh:

πάρε ένα τηλ στην dhl (με dhl δεν στο έστειλαν? ) απαντάνε αμέσως στα ερωτήματα σε ότι έχω χρειαστεί.

Δημοσ.

πάρε ένα τηλ στην dhl (με dhl δεν στο έστειλαν? ) απαντάνε αμέσως στα ερωτήματα σε ότι έχω χρειαστεί.

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω που είναι και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης...

Δημοσ.

Μου ηρθε το email και σε μενα οτι γινεται processed και οτι θα ξαναστειλουν το tracking number.

Τα στοιχεια σε τι γλωσσα τα δωσατε εσεις? Ελληνικα εγω διοτι η φορμα ηταν στα ελληνικα. Στο email που ηρθε (που λεει "Dear ταδε" )τα πρωτα δυο γραμματα ηταν Ελληνικα και τα αλλα στα αγγλικα.  :-D

Δημοσ.

Όλα στα ελληνικά τα έγραψα εγώ! την άλλη φορά δεν είχα πρόβλημα ήρθαν κανονικά!

Δημοσ.

Αν εχει παραγγειλει κανεις τα hawkers luis suarez garra charrua ας στειλει ενα pm.... ;)

Ποια είναι αυτά?

Εγώ πήρα τα δυο πρώτα.

Δημοσ.

πειτε κανεις που παρελαβε αποψη για το ποιο μοντελο μοιαζει ποιοτικο;

Τα premium ειναι πιο ποιοτικά σε διαφορά σημεία π.χ. Ο βραχίονας με το μπροστά μέρος εχει μεταλλικό μηχανισμό και οχι απλά πλαστικό
Δημοσ.

Πριν από κανένα μισαωρο παρέλαβα και εγώ τρία ζευγατια.Καλά το γκρι (διαφανές )σκελετός με μαύρο γυαλί ειναι πανέμορφο.

Οπως επίσης ο κλασικός μαύρος σκελετός με μπλε φακό (για το αντρακι μου ).

Ευχαριστώ και πάλι τον Ts

Ξέχασα να αναφερω βρίσκομαι Λαρισα , και ή παραγγελία εγινε 25/6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...