lampisd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 τελικα πριν λιγο μου εστειλαν: Dear L@@@@ D@@@@We're glad to inform you that your order HAWKERS from PLAY HAWKERS SL is being processed.Delivery will be shipped by our international courier. As soon as we have the track number, we will send it to you.Thank you for using our services.www.zeleris.comPlease do not reply to this email; this address is not monitored
HERTHAN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εμενα μου στελνουν email αλλα δεν μου εχουν στειλει κωδικο με 50%. Επισης 10 η ωρα μου εστειλαν το παρακατω: We're glad to inform you that your order HAWKERS from PLAY HAWKERS SL is being processed.Delivery will be shipped by our international courier. As soon as we have the track number, we will send it to you.Thank you for using our services.www.zeleris.com edit:Με προλαβε ο φιλος παραπανω καθως εστειλαν και σ'αυτον.
Zandim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εκανα κι εγω αγορα με καρτα απ ευθειας γαιτι δε μου δεχοταν το paypal για να δουμε ποτε θα ερθουν (και ποσο ωραια θα ειναι τελικα)
konstantin79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 πριν κανα δίωρο ήρθε μυνημα απο dhl για παραλαβή αυριο. η παραγγελία έγινε το σάββατο. ειναι η τρίτη φορά που πέρνω, παντα group buy μαζί με κάτι φίλους. την πρώτη ήρθαν σε λιγότερο από 24 ωρες, τη δευτερη μια βδομάδα.....(ήταν εβδομάδα εκπτώσεων και ειχαν γεμισει) και τώρα 3 μέρες. μια χαρα!
Aias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 παραγγειλα αλλα 3 ζευγαρια.Ηδη εχω ενα μονιμα μεσα στο αμαξι για την οδηγηση που για μενα ειναι πιο ξεκουραστα απο τα rayban polarize που εχω.
johnGo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και γω παρήγγειλα Σάββατο και θα παραλαβω αύριο . Σε ποια χωρα έχουν αποθηκη?
lampisd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια εσεις που θα παραλαβεται αυριο σας ηρθε καποιο μηνυμα?για να καταλαβω σε αλλους στελνουν με dhl και σε αλλους με www.zeleris.com ?
Oneman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδες, ξερουμε τελικα μεχρι ποτε θα ισχυει το 50%??
terry308 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια εσεις που θα παραλαβεται αυριο σας ηρθε καποιο μηνυμα?για να καταλαβω σε αλλους στελνουν με dhl και σε αλλους με www.zeleris.com ? Zeleris είναι μεταφορική λογικά που παραδίδει στην dhl ή στον ανάλογο μεταφορεα, Ελλάδα έρχονται με dhl
djcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Από Μαδρίτη τα στέλνουν. Αύριο λέει το πακέτο θα είναι Αθήνα. Το Σάββατο έγινε η παραγγελία.
Lnk Hlk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλημέρα ...Μεχρι πότε θα ισχύει το 50%? Τα μεταφορικά είναι πάντα 5€? Και για όσους έχουν παραλάβει.. υπάρχει πιθανότητα τελωνείου? Επειδή είναι dhl ....
gkarabid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τελωνείο με τίποτα φίλε μου αφού φεύγουν από Ευρωπαϊκη χώρα.Τα μεταφορικά 5 ευρώ εκτός αν κάνεις παραγγελία πάνω από 50 ευρώ.(100 ευρώ τώρα με την έκπτωση) Για το αν ισχύει ή έκπτωση δοκίμασε στο καλάθι σου.
vangelisb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Από Μαδρίτη τα στέλνουν. Αύριο λέει το πακέτο θα είναι Αθήνα. Το Σάββατο έγινε η παραγγελία. Ακριβώς τα ίδια και για μένα: Σαββατο παραγγελία, αύριο παραλαβή
blueangel3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά,μένω Βόλο και βλέπω στις 10 και κάτι ήταν το δέμα στην Αθήνα,μόλις είχε φτάσει και κατά τις 11 βλέπω ότι έχει φτάσει Θεσσαλονίκη ! Δηλαδή,τώρα θα μου έρθει από Θεσσαλονικη ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις