scullyist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 άντε να βγάλουν και κανένα aviator Quoting myself, διότι μόλις είδα ότι έχει ήδη 2 μήνες που παρουσίασαν σε πρόμο νέα σειρά aviator "ΗΑWKERS ACE", αλλά δεν τα έχουν διαθέσει ακόμη (κενή σελίδα "all-ace-landing"... τον Ιούνιο ἐπαιξε preorder για ελάχιστο διάστημα), αλλά χθες απάντησαν σε σχετική ερώτηση για κανονική διάθεση / online αγορά: 'We expect to launch these models soon to the web ' Kρατάτε όρεξη όσοι τα προτιμούν: 6
Johny00 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημέρα.Ξαναέβαλε σε εκπτώσεις κάποια μοντέλα. https://www.hawkersco.com 1
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κούμπωσε το κουπόνι ZERO και ιδού τα δωρεάν μεταφορικά Τσίμπησα ένα Fusion Daylight που το γλυκοκοιτούσα
johni41 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 εκπτωση επι της τιμης εχουμε? τα μεταφορικα πανω απο 50ευρω ειναι συνηθως δωρεαν αν μαζευτουν γνωστοι κ φιλοι 1
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κούμπωσε το κουπόνι ZERO και ιδού τα δωρεάν μεταφορικά Τσίμπησα ένα Fusion Daylight που το γλυκοκοιτούσα Fusion daylight? Άλλα σου βγάζει εσένα γιατί εγώ δεν το βλέπω στη λίστα.
Lnk Hlk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλημέρα.. Πάω να κάνω μια παραγγελία αλλα δεν με αφήνει να συμπληρώσω κωδικό για free μεταφορικά. Δεν βγάζει καν το πεδίο. Γιατί? Και στο shipping έχει κενό, δεν γράφει τιμή. Τι σημαίνει αυτο? 1
sils Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ τσιμπησα και εγω ενα fusion daylight....για να δουμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Fusion daylight? Άλλα σου βγάζει εσένα γιατί εγώ δεν το βλέπω στη λίστα. https://www.hawkersco.com/products/fusion-daylight
Lnk Hlk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τον κωδικό των free μεταφορικών, που τον συμπληρώνετε? Κούμπωσε το κουπόνι ZERO και ιδού τα δωρεάν μεταφορικάΤσίμπησα ένα Fusion Daylight που το γλυκοκοιτούσα Φίλε μου, που σου έβγαλε πεδίο να συμπληρώσεις τον κωδικό??
Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τον κωδικό των free μεταφορικών, που τον συμπληρώνετε? Φίλε μου, που σου έβγαλε πεδίο να συμπληρώσεις τον κωδικό?? Πριν πατήσεις πληρωμή σου βγάζει την επιλογή για το κουπόνι. Στο τελευταίο βήμα 1
Lnk Hlk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εαν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έβαλα όλα τα στοιχεία οκ. Έφτασα τελευταίο πεδίο για να βάλω στοιχεία κάρτας. Πεδίο για να πατήσω κωδικό δεν μου βγάζει. Γιατί? Βοηθήστε ρε παιδιά να προλάβω να κανω παραγγελία.. Ευχαριστώ..
kosmasdel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Κι εγώ δεν μπορώ να βρω που μπαίνει ο κωδικός. Φτανω μέχρι την πληρωμή με paypal και δεν βγάζει κάτι.
scullyist Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μήπως απλά, δεν δέχονται κωδικούς πλέον για όσο παίζουν αυτές οι εκπτώσεις κι οπότε το έχουν απενεργοποιήσει; (όπως έκαναν και τα wolfnoir εν μέρει, αν και εκεί το έγραφαν στο σάιτ έστω στα ψιλά γράμματα...) Ας διευκρινήσει κάποιο από τα μέλη που απαντάνε στον Lnk, το δοκιμάσανε τώρα σε αυτές τις εκπτώσεις και βλέπουν ενεργό το πεδίο για πρόσθεση κουπονιού την ώρα που μιλάμε, ή οι οδηγίες που δίνουν είναι βάσει παλιότερης αγοράς / εμπειρίας και τζάμπα αναρωτιέται ο Lnk και λοιποί γιατί δεν τους το βγάζει; 1
G.makrihairis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 εκπτωση επι της τιμης εχουμε? τα μεταφορικα πανω απο 50ευρω ειναι συνηθως δωρεαν αν μαζευτουν γνωστοι κ φιλοι ....ρωτάω κι εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις