ulb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά πήρα τα clear blue one και όταν τα βάζεις είναι όλα κόκκινα. Είναι λογικό; Και εμένα σήμερα μου ήρθαν αυτά. Είναι όπως τα περιγράφεις και εμένα, δηλαδή τα βλέπεις κάπως πορτοκαλί. Αν κοιτάξεις το φακό στον ήλιο θα δει ότι στο εσωτερικό του είναι αυτό το χρώμα και απλά πρέπει να έχει από πάνω μια γαλάζια επίστρωση. Τα περίμενα λίγο πιο φωτεινά είναι η αλήθεια αλλά για τα λεφτά τους είναι άψογα!
Lnk Hlk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Όλα εντάξει με τα χρήματα δηλαδή ? Όχι. Θα περιμένω όπως μου είπαν πιο πάνω εφόσον παίρνει 1-2 εργάσιμες. Δε νομιζω πως μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Antonis3d Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 παιδες ισχυει ο κωδικος unidays50? καυι διαβασα πως ειναι μονο για αγγλια και μονο για φοιτητες;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 λογικα αυριο θα εχεις και tracking number απο DHL Ήρθε και το tracking. Να έχουμε υπόψιν την ημερομηνία παράδοσης που αναγράφει (6/7) ή έρχονται ποιο γρήγορα συνήθως;
MrPanozzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 παιδια οποιος ενδιαφερεται να παραγγειλει και ειναι απο αθηνα ας μου στειλει πμ, μπας και κανουμε λογαριασμο 50+ να γλιτωσουμε τα μεταφορικα..
gkarabid Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλημέρα. Πρέπει να έχουν πάρει φωτιά από παραγγελίες αφου την Τετάρτη έκανα την 3 παραγγελία και ακόμα δεν έγινε αποστολή (συνήθως 2 ημέρα στελνα αριθμό αποστολής dhl). Τους κάνανε καλό τζιρο....
deadp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ξεκινησε κι η διαφημιση στο ινσομνια, οπως προσεξα... αρα τα κλικ απο εδω πρεπει να ειναι αρκετα
alexmalo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εριξα και γω μια παραγγελεια χθες για 2 κομματια. Για να δουμε!!! Ποσες μερες κανουν συνηθως?
merchant Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έπεσε 2η παραγγελία και από εμένα αφού τα είδαμε πως είναι με την γυναίκα, και είμαστε foul ικανοποιημένοι τα γυαλιά για τα χρήματα που τα πέρνεις απλά δεν υπάρχουν και οι φακοί τους είναι άψογοι. Για όσους ενδιαφέρονται ο κωδικός ισχύει ακόμα μιας και εγώ την παραγγελία μόλις την έκανα..Έπισης το Luis Suarez το πράσινο (garra charrua) έιναι πολύ δυνατό και σαν εμφάνιση και σαν φακό.
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Σε κάνα 3-4 ήμερο θα τα έχετε σπίτι σας παιδιά. Κάνουν ταχύτατη αποστολή με DHL
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 3 ζευγάρια πήρα,ένα πανάκι δεν είδα ! Λίγο γυφτιά,αλλά αρκεί η ποιότητα. Η θήκη λειτουργεί σαν πανακι όπως ανέφεραν και άλλα παιδια. Ενταξει με τα χρήματα που έχουν μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις άλλα δεν νομίζω να ήταν και κανένα τρελο κόστος αν έβαζαν κι ένα παπάκι. Anyway κομπλέ είναι κι έτσι.
Lokokokakau Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Άντε έριξα και εγώ μία ... εγώ και άλλοι 5 Ότι και αν έρθει , ακόμα και ένα καλοκαίρι να βγάλουν που λέει ο λόγος θα είμαι ευχαριστημένος. Έχω πολύ καιρό να παραγγείλω κάτι και να μην έχω τον παραμικρό φόβο για τελωνείο χαχα
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Φίλε μην ειρωνεύεσαι. 180€ δεν τα λες κ λίγα. Η μεγάλη παραγγελία φταίει? ΤΙ πρέπει να κανω? Κανε μικρότερες παραγγελίες μέχρι 5-6 κομμάτια. Παρε για παράδειγμα την μια ημέρα 5 την άλλη 4 την άλλη 6 και θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Παρέλαβα και εγώ παίδες αυτά: https://www.hawkersco.com/products/luis-suarez-bota-de-oro-one Με μία λέξη για τα λεφτά τους....Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α!!! Φακός φωτεινός (δεν μπορώ τα σκοτεινά), ξεκούραστος στα μάτια και πολύ στιβαρός σκελετός!!! Με τίποτα δεν θυμίζουν γυαλιά των 17 ευρώ !!! Όντως τα συγκεκριμένα είναι πολύ ωραία. Κι εμενα αυτά μου άρεσαν περισσότερο απ'ολα. Εγω παντως λεω να δοκιμασω καποια στιγμη κ τα northweek αν βγει κουπονι -50% Εχουν μεγαλυτερη ποικιλια σε χρωματικους συνδυασμους. Επειδη μοιαζουν κιολας με τα hawkers θεωρω οτι ειναι φασον απο το ιδιο εργοστασιο κ απλα αλλαζει η σταμπα κ τα χρωματα. Λογικά φασόν είναι αν και ποτέ δεν ξέρεις. Αν πάρεις πάντως γράψε εντυπώσεις για να ξέρουμε. Πρόταση προς τους mod να δημιουργηθεί ένα thread με discount/promo codes για να είναι μαζεμένα και οργανωμένα. Δεν θα ήταν άσχημο αν υλοποιηθεί σωστά. Ρε παιδιά πήρα τα clear blue one και όταν τα βάζεις είναι όλα κόκκινα. Είναι λογικό; Τα πήρα κι εγώ κι είναι έτσι ακριβώς όπως το λες. Δεν είναι όμως καθόλου ενοχλητικό ίσα ισα επειδή τα φόρεσα για μια ολόκληρη μέρα με πολύ ήλιο ήταν αρκετά ξεκούραστα. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχει συμβεί σε κανέναν να κανουν refunded τα χρήματα απ'το συγκεκριμένο σαιτ?
Themos3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Έχει συμβεί σε κανέναν να κανουν refunded τα χρήματα απ'το συγκεκριμένο σαιτ? Αν διαβάσεις προσεκτικά το πρωτο ποστ θα σου λυθει η απορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις