Iskovery Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κι εγω πηρα 5 κομματια και το ενα ηταν αδειο... θα στειλω email και θα ενοιμερωσω κι εδω.
Thrylos7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κι εγω πηρα 5 κομματια και το ενα ηταν αδειο... θα στειλω email και θα ενοιμερωσω κι εδω. Ηταν σφραγισμενο με ζελατινα και εσωτερικα αδειο? Γιατι εμενα και τα 5 ηταν μδ ζελατινα... γο ενα δε το εχω ανοιξει ακομα γιατι ειναι για την κοπελα, λες να προκυψει αδειο?
Lnk Hlk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κι άλλο άδειο?? Ωχ... Ναι φίλος, το παιδί που παρέλαβε κ ήταν άδειο, είχε ζελατίνα είπε.
Iskovery Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Κι άλλο άδειο?? Ωχ... Ναι φίλος, το παιδί που παρέλαβε κ ήταν άδειο, είχε ζελατίνα είπε. Κι εμενα με ζελατινα ήταν σφραγισμένο...αλλά μέσα ηταν άδειο...
p_under Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, έκανα παραγγελία και εγώ από το Σάββατο το πρωί και ακόμα δεν έχω λάβει mail με τρακινκ νούμερο, γιατί να αργούν τόσο πολύ?
Lnk Hlk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν σου απαντήσουν ενημέρωσέ μας. Είμαστε αρκετοί που περιμένουμε να παραλάβουμε. Αν συμβεί κάτι αντίστοιχο, να ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Καλησπέρα σε όλους, έκανα παραγγελία και εγώ από το Σάββατο το πρωί και ακόμα δεν έχω λάβει mail με τρακινκ νούμερο, γιατί να αργούν τόσο πολύ? Όντως σημαντική καθυστέρηση αν λάβεις υπόψιν οτι οι περισσότεροι παραλαμβάνουν σε 3-4 ημέρες. Γιατί δεν τους στέλνεις ένα mail ?
someone- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παρήγγειλα προχθές σήμερα πρωι παρέλαβα καμία σχέση τα πρινιουμ με τα απλά, κλάσεις ανώτερα. Τι άδεια κουτιά ρε παιδια μας τρολλαρει η hawkers; Δε προλαβαίνουν ούτε στα κουτιά να τα βάλουνε;
Sonis4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εμένα παιδιά 2 κουτιά ήταν ενώ έπρεπε να είναι 3 .. περιμένω τώρα να μου απαντήσουν στο εμαιλ και θα σας ενημερώσω.
Lnk Hlk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Πολλά λάθη για τα άτομα που ήμαστε στο forum. Φανταστείτε τι θα συμβαίνει με όλες τις παραγγελίες. Εγώ περιμένω 13 ...Εάν έρθουν πχ 11 + 2-3 άδεια... το κάψαμε
Iskovery Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μολις τα παραλάβετε κουνήστε το κουτί για να δείτε αν έχει τίποτα μέσα, ειδικά αν ειναι για δώρο... 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Σε αυτές τις παραγγελίες τα ακούω αυτά,γ κενά κουτιά κτλπ Την άλλη φορά π είχαμε κάνει μαζική παραγγελία πάλι δεν είχαμε τέτοια θέματα...όλα ήταν οκ!
HERTHAN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παρήγγειλα προχθές σήμερα πρωι παρέλαβα καμία σχέση τα πρινιουμ με τα απλά, κλάσεις ανώτερα. Ειναι τοσο καλυτερα τα premium ρε φιλος? Ο σκελετος ειναι ο ιδιος ποιοτικα τι αλλαζει δηλαδη? Πολλά λάθη για τα άτομα που ήμαστε στο forum. Φανταστείτε τι θα συμβαίνει με όλες τις παραγγελίες. Εγώ περιμένω 13 ...Εάν έρθουν πχ 11 + 2-3 άδεια... το κάψαμε Φανταζεσαι να ειναι ολα αδεια? Καλησπέρα σε όλους, έκανα παραγγελία και εγώ από το Σάββατο το πρωί και ακόμα δεν έχω λάβει mail με τρακινκ νούμερο, γιατί να αργούν τόσο πολύ? Στειλτους ενα mail καλυτερα.
someone- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ναι παιδια ειναι ποιοτικότερα τα πρινιουμ σκέφτομαι να πάρω ακόμα ενα τωρα που πετύχαμε κουπόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις