Δημοφιλής ανάρτηση Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν αντίστοιχα τοπικ(1 και 2) από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για την μάρκα και τα μοντέλα. Αν και στην αρχή ήμουν αρνητικός έχω καταλήξει μαζί με τα σημερινά με 10 ζευγάρια με συνολικό κόστος λίγο φθηνότερα απο ότι έπαιρνα ένα, η πλειοψηφία των οποίων είναι unisex οπότε μπορώ να τα μοιράζομαι και με το έτερο ήμισυ. Οι εκπτώσεις που παίζουν συνήθως στο site είναι απο 10% μέχρι 50% οπότε θεωρώ οτι το 50% είναι πραγματικά προσφορά ειδικά αν συνδυαστεί με παραγγελία άνω των 50€ ώστε να γλυτώσεις και τα 5€ των μεταφορικών. Υγ. Προσοχή με τα preorders γιατί λέει οτι η παράδοση της παραγγελίας θα γίνει όταν είναι διαθέσιμα. Την πάτησα με τα Uncharted τα οποία θα είναι διαθέσιμα 10-15/7 και έστειλα mail να δω αν θα μου σπάσουν την παραγγελία ή θα μου κάνουν refund ώστε να την σπάσω μόνος μου. Ευκαιρία να τσεκάρουμε και το support τους. Να προσθέσω σε όλα αυτά τα συγχαρητήρια μου για το delivery time τους, έχει τύχει να παραγγείλω Δευτέρα βράδυ και να τα έχω στα χέρια μου την Τετάρτη το μεσημέρι....Update: Μου πρότειναν να αφαιρεθεί το μοντέλο που ήταν preorder, να γίνει refund και να σταλεί η υπόλοιπη παραγγελία πράγμα το οποίο έγινε και περιμένω να παραλάβω. Url: Hawkers Κωδικός : unidays50 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2016 από Themos3 47
maxdore217 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ωραίος φίλε πάνω στη ώρα και πάνω που έψαχνα να βρω μερικά ζευγάρια για γνωστούς και για μένα κανένα φυσικά 1
zeremefico Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Στην σελίδα της πληρωμής, τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Στην σελίδα της πληρωμής, τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ. Για πανω απο 50 ευρω αγορα; Αν εννοεις για λιγοτερα, ξαναδιαβασε τι λεει ο Θεμος.
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τα Hawkers έχουν ίδια ποιότητα με τα Rayban ?
someone- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τα Hawkers έχουν ίδια ποιότητα με τα Rayban ?Προφανώς οχι. Τα πλαστικά γενικά ειναι ψεύτικα όταν τα πιάνεις στο χερι όταν τα φοράς δε φαίνεται.
Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέχρι πότε ισχύει ο κωδικός ξέρουμε; Γενικά είναι απροσδιόριστο το σύστημα με τους κωδικούς, δε ξέρω αν το κάνουν κατά λάθος ή είναι μάρκετινγκ αλλά παίζουν πολλοί κωδικοί με διάφορες εκπτώσεις ταυτόχρονα(πχ τώρα με κωδικό HOT δίνει 10%) χωρίς να ορίζουν πότε λήγει ο καθένας και χωρίς να τα διαφημίζουν και πολύ.... Στην σελίδα της πληρωμής, τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ. Η συνολική αρχική αξία της παραγγελίας σου θα πρέπει να είναι 100€ και πάνω. Τα Hawkers έχουν ίδια ποιότητα με τα Rayban ? Είναι πολύ σχετική η ερώτηση σου γιατί συγκρίνεις κάτι που κάνει 15€ και κάτι που κάνει 100€+. Μπορείς να διαβάσεις τα προηγούμενα τοπικ και να ψάξεις στο διαδίκτυο ώστε να σχηματίσεις την προσωπική σου άποψη. Αν θες την δική μου το σημαντικό κομμάτι σε ένα γυαλί είναι ο φακός και όχι τι θα γράφει στο μπράτσο του και τα Hawkers μάλλον έχουν αντίστοιχης ποιότητας φακό. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το όλο εγχείρημα είναι τόσο πετυχημένο.
Manos-Sx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Κριμα που δεν εχει σε aviator ηθελα ενα ζευγαρακι
pittas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μια απο τα ιδια...εχω καμμια 10αρια που αλλαζω σαν πουκαμισα, με τετοια τιμη τσιμπησα αλλα 2 που μου λειπανε. Αψογα τα hawkers
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Για τα μάτια σας να κοιτάτε μόνο το καλύτερο - όχι τσιγγουνιές. 1
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Κάποια κοπέλα εδώ μέσα είχε δείξει κάποια τεστ που είχαν γίνει στα εν λόγω γυαλιά, τα οποία ήταν πολύ καλά και προστάτευαν το μάτι από αυτά που πρέπει.Δεν είναι παπάς δηλαδή το προϊόν.Εγώ πάντως φορώ Oakley τα οποία έχουν πλαστικούς φακούς αλλά κάνουν δουλειά
smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο φθηνά;εκτός από το ότι είναι πλαστικό που δεν με ενδιαφέρει ...Τι άλλο υστερεί;έτσι ώστε να μην πάθω τίποτα στα μάτια από το ήλιο;βλέπω έχει uv4000
Themos3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Για τα μάτια σας να κοιτάτε μόνο το καλύτερο - όχι τσιγγουνιές. Το θέμα είναι τι παίζει με την βιομηχανία γυαλιών και πιο είναι το κόστος παραγωγής αυτού του "καλύτερου" για τα μάτια μας... Hint: Luxottica 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις