noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλημερα σε ολους εχω ενα λαπτοπ acer στα χερια μου απο σποντα.μ το χαρισαν βασικα.ενω παταω το κουμπι να ανοιξει δειχνει να περνει ρευμα αλλα δεν ανοιγει.παραμενει μαυτη η οθονη...τι μπορει να φταιει;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, ποιο μοντέλο είναι; Εφόσον το ακούς να δουλεύει, άν έχεις καλώδιο σύνδεσε το σε ένα monitor ή στην τηλεόραση και δες άν έχεις εικόνα.
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μισο παιδια γτ στελνω απο το κινητο μ τωρα.παω σπιτι σε λιγο να το ανοιξω και θα σας πω.αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει σκληρο δισκο μεσα 100 %.τωρα οσον αφορα αν δειχνει σε αλλο μονιτορ θα το εξακριβωσω σε λιγο...
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) τελικα ειναι το acer aspire 5735z.σκληρος δισκος υπαρχει..το καθαρισα μεσα γτ γινοταν χαμος...αλλα παλι δεν ανοιγει Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από noobogadgetakias
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Λοιπον το ξανα ανοιξα.εβγαλα τον δισκο και τον ξανα κουμπωσα..τωρα ανοιγει κανονικα αλλα μολις μπαινει στα windows βγαζει μαυρη οθονη.ανοιγει κανό ικοτατα δλδ αλλα μολις κανει τον ηχο εναρξης μαυριζει Βασικα παρατηρω σε αυτην την μαυριλα οτι κατι αχνοφενετ;ι..και μολις πατω fn+f6 που δειχνει ενα εικονιδιο για την οθονη πανω εμφανιζεται κανονικα η επιφανεια εργασεις για κλασμα του δευτερολεπτου και ξανα μαυριζει...
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Λοιπον.οχι..δεν εχω καλωδιο μαζι μ γτ εχω κατεβει αθηνα...ακουστε εδω να δειτε...πατωντας το fn+f6 ειναι που μαυριζει την οθονη και την εμφανιζει παλι...εβγαλα το πληκτρολογιο απο πανω και το καθαρισω απο πισω λιγο εκει στην καλωδιοταινια και ζορισα λιγο το f6 την ωρα που το πατησα σε συνδυασμο με το fn και η οθονη ανοιξε...τι να πω..λετε να ηταν κατι εκει σκαλωμενο;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ναί, όσο έψαξα στο google όλοι έχουν το ίδιο θέμα με καλωδιοταινία ή πάνελ. Άντε μεγειά σου
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Χαχαχαχαχα. ..μονο μεγειααααα...ενταξει ειναι παλιο λαπτοπ αλλα βλεπω πως δεν εχει κατι on board οποτε θα παιρνει κατι καλυτερο πανω σρ σχεση με αυτα που ρχει..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 είτε inverter, είτε λάμπα οθόνης http://www.techsupportforum.com/forums/f108/solved-dark-screen-acer-aspire-5735-z-697659.html Άν ψάξεις θα βρείς πολλές περιπτώσεις εδώ μία που και με αλλαγή inverter δεν άλλαξε παρα μόνο με όλη την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα