Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι εγω το διαβασα το κειμενο. Εσυ το διαβασες?

Το κειμενο λεει:

Σε αφηνω να μαντεψεις. Εχω 640xl με Windows 10 και το GPS μου ειναι απολυτα απαραιτητο!

Σε ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ λέει ότι η microsoft προσφέρει την δικιά της εφαρμογη με offiline χάρτες για navigation.

Πόσο μειωμένη όραση ή έλλειψη κατανόησης κειμένου πρέπει να έχεις για να μην το δεις ή να μην το καταλάβεις;

• Like 8
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aντε πάμε πάλι από την αρχή οποιος έχει windows 10 καταργούνται οι εφαρμογές here maps,drive όχι η χάρτες here.

Αρα από εδώ και πέρα θα θα έχουμε την εφαρμογή τις microsoft πλέον που λέγεται χάρτες και λειτουργεί με τους here με τους ιδιους χάρτες που λειτουργούσαν και οι εφαρμογές τις nokia

• Like 10
Δημοσ.

εγω προςωπικα διαβαςα μια χαρα το αρθρο και ενταξει, μπερδεψα το here με το here maps. γλιτωνω την εκτελεση ή πρεπει να παω στο υπογειο με τον αμπντουλ για να τιμωρηθω για αυτο το επικα επικο λαθος?

peace bro

Δημοσ.

Ποτε ξανα windows mobile. O ενας απο τους λογους που το πηρα ηταν οτι δεν κολλαει και οτι εχει gps μες offline χαρτες. Τωρα που φευγει και αυτο αν βαλλεις και το store που ειναι πραγματικα στο 0.... Ναι οκ. Δεν κολλαει αλλα σε αυτες τις τιμες παιρνω αλλα καλυτερα και ποιοτικοτερα σαν συσκευες

Καλά μην υπερβάλεις κιόλας, τώρα για το store συμφωνώ έως ένα σημείο, για την ώρα έχω αυτά που θέλω, αλλά το συνήθισα, στη τελική ο μόνος λόγος που πήρα το Lumia 930 είναι καθαρά για φώτος και βίντεο στο skate. 

Δημοσ.

H εφαρμογή της MS είναι πολύ καλύτερη από την εφαρμογή της νόκια.
Όλες οι εφαρμογές της here σε μία.
Αυτοί που μπαίνουν και γράφουν ότι νάναι την δοκίμασαν πρώτα;
Απορώ με μερικούς...

• Like 3
Δημοσ.

Οι χαρτες και η δωρεαν πλοηγηση ειναι απο τα πλεονεκτηματα των windows. 

Μη λεμε οτι θελουμε.

Γενικα η εκδοση 420 ειναι  αψογη.

Το προβλημα που υπαρχει ειναι με μερικες εφαρμογες τριτων κατασκευαστων(που δεν φταιει η microsoft για αυτο) που και αυτο βελτιωνεται.

Βγηκα εκτος θεματος αλλα επρεπε  να τα πω.

Δημοσ.

ΑΑΑΑ. Ενταξει παιδια οκ. Μην βαρατε. Δεν το ειχα καταλαβει!

Ναι ομως άλλα διαβαζεις και άλλα καταλαβαινεις, αλλά εχεις και υφακι..καταλαβαίνεις τι θελω να πώ..

• Like 1
Δημοσ.
Ναι ομως άλλα διαβαζεις και άλλα καταλαβαινεις, αλλά εχεις και υφακι..καταλαβαίνεις τι θελω να πώ..

Ναι Πανο αλλα δεν ξεκινησα εγω το υφακι. Σορρυ κιολας. Εν παση περιπτωση. Δεν νομιζω οτι ειναι εκει το νοημα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε. Είναι καθαρά θέμα του insomnia γιατί υπάρχει γενικότερα μια αντιπάθεια στο συγκριμένο λειτουργικό εδω μέσα... Όταν ο τίτλος που δείχνει την πρώτη εικόνα στον αναγνώστη λέει "Η Microsoft αναβαθμίζει τους χάρτες, τώρα που έφτασε στο τέλος η υποστήριξη των HERE” καλα κάνουν και κραζουν οι haters… Θα μπορουσε να εινα ιο τιτλος «Τελος υποστηριξης στις εφαρμογες Here Drive και Maps, νέα ενιαία εφαρμογή Microsoft που περιέχει όλες τις προηγούμενες με τους ιδίους χάρτες HERE” Έκλεισε σχεδόν το κενο τον εφαρμογών. Βγήκαν official UWP για Facebook, Viber, Messenger, Skype, Instagram όπως το IOS και ουτε μια κουβέντα εδώ μεσα… Και αν δειτε στο Windowscentral κάθε μέρα βγαίνουν ολοένα και περισωτερες UWP εφαρμογές…. Τα 10αρια στα κινητά σταθεροποιήθηκαν και εχουν γινει εξίσου γρήγορα με τα 8.1 αλλά πάλι τίποτα…. Και ερχεται και η Redstone που απ οτι διαβάζω εχει αφησει πολύ θετικές εντυπώσεις στους insiders….

• Like 2
Δημοσ.

Αν σου έκανα οι here μια χαρά θα σου κάνουν και αυτοί.... Είναι οι ίδιοι πλεον

και η πλοήγηση ? δεν έχει καμία σχέση με το here drive

Δημοσ.

και η πλοήγηση ? δεν έχει καμία σχέση με το here drive

Προφανώς και δεν εχει καμία σχέση, γιατι είναι πολυ καλύτερη και στην έκδοση fast ring της redstone εκει να δεις διαφορές και εξέλιξη....

Δημοσ.

Προφανώς και δεν εχει καμία σχέση, γιατι είναι πολυ καλύτερη και στην έκδοση fast ring της redstone εκει να δεις διαφορές και εξέλιξη....

τώρα δούλεψα λίγο την πλοήγηση εξω απο το σπίτι,μια χαρά φαίνεται αν και δεν το δοκίμασα με το αμάξι,θα δείξει πάντως :-)

Δημοσ.

δηλαδη απο 30 ιουνιου οσοι εχουμε γουιν 10 κινητο (ναι εμεις το 0.000000001% της αγορας) τι θα κανουμε? το βαφουμε μπλε και το πεταμε στη θαλασσα? που θα βρουμε δωρεαν τζι-πι-ες χαρτες??

πολυ απλα θα αγορασεις το δικο μου gps που εχω βαλει αγγελια και ετσι θα εχεις μια για παντα gps

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε. Είναι καθαρά θέμα του insomnia γιατί υπάρχει γενικότερα μια αντιπάθεια στο συγκριμένο λειτουργικό εδω μέσα... Όταν ο τίτλος που δείχνει την πρώτη εικόνα στον αναγνώστη λέει "Η Microsoft αναβαθμίζει τους χάρτες, τώρα που έφτασε στο τέλος η υποστήριξη των HERE” καλα κάνουν και κραζουν οι haters… Θα μπορουσε να εινα ιο τιτλος «Τελος υποστηριξης στις εφαρμογες Here Drive και Maps, νέα ενιαία εφαρμογή Microsoft που περιέχει όλες τις προηγούμενες με τους ιδίους χάρτες HERE” Έκλεισε σχεδόν το κενο τον εφαρμογών. Βγήκαν official UWP για Facebook, Viber, Messenger, Skype, Instagram όπως το IOS και ουτε μια κουβέντα εδώ μεσα… Και αν δειτε στο Windowscentral κάθε μέρα βγαίνουν ολοένα και περισωτερες UWP εφαρμογές…. Τα 10αρια στα κινητά σταθεροποιήθηκαν και εχουν γινει εξίσου γρήγορα με τα 8.1 αλλά πάλι τίποτα…. Και ερχεται και η Redstone που απ οτι διαβάζω εχει αφησει πολύ θετικές εντυπώσεις στους insiders….

Χμμμ έτσι είναι... και μάλιστα υπάρχει και μία συνεχής προσπάθεια ανάδειξης των κατασκευαστών εκ Κίνας που εκτός insomnia δεν τους ξέρει ούτε η μαμά τους... άτιμος βιοπορισμός...

Αλλά έτσι είναι... Διαβάζει ο κάγκουρας τον τίτλο, βγάζει κλασσικό νεοελληνικό συμπέρασμα... χωρίς φυσικά να έχει δοκιμάσει... όσο για τους χάρτες, πρέπει να είσαι χαζός για να μην καταλαβαίνεις ότι είναι μία κλάση πάνω σε σχέση με την Google. Αλλά τι να λέμε εδώ υπάρχει κόσμος που γράφει ότι τα win7 είνια καλύτερα από τα 10... και το λέει σοβαρά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...