Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 To C με το F δεν εχουν διαφορα στον μεσο χρηστη οπως εχω ξαναγραψει. Οποιο και να παρεις την ιδια user experience θα εχεις. Το Νοte 4 κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα κινητα τα οποια πανε σφαιρα γενικα. Η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη, αν και του προηγουμενου μοντελου ηταν καλυτερη κατα τη γνωμη μου. Απο κει και περα ειναι οντως παλια συσκευη. Αν θελεις ομως το πενακι και το χρησιμοποιεις, τοτε ειναι μονοδρομος απο τη στιγμη που το Note 5 εχει το θεμα με την αντιπροσωπεια. Το Note 5 παλι εννοειται πως δεν μπορουμε να το βγαλουμε μαπα απο τη στιγμη ειδικα που θεωρειται απο πολλους μια απο τις πιο καλες συσκευες της samsung overall. Το N920cd που εχω εγω εχει πληρη υποστηριξη ελληνικων και νομιζω το ιδιο και το N920c. Το κακο ειναι πως του λειπει η SD και η αποσπωμενη μπαταρια (οκ και το ir blaster, αλλα αυτο δεν ξερω ποσοι το χρησιμοποιουν συνεχεια για να ειναι deal breaker η ελλειψη του), πραγμα που προσωπικα με ενοχλουσε και ακομα με ενοχλει. Ειδικα η SD, το θεωρω απαραδεκτο να λειπει. Αλλα δε μετανιωσα το οτι πηγα απο το Note 4 στο 5, χωρις φυσικα να θεωρω πως ηταν απαραιτητη η μεταβαση. Κατατα το bezel του Note 4 ειναι λεπτη φλουδα αλουμινιου και φαινεται ευκολα στην υποδοχη του S Pen. Για την ιστορια το παραπανω, διοτι εγω προσωπικα θεωρω το σχεδιασμο των συγχρονων κινητων αδιαφορο. Δηλαδη ειναι ενα μεγαλο τουβλακι με τζαμι απο πανω και "κατι" απο κατω, τωρα αν αυτο το κατι ειναι δερμα, πλαστικο, δερματινη ή γυαλι δε με νοιαζει καθολου, το εσωτερικο ειναι που μετραει. 1
Alex21121988 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν έχει και υπομονή (και χρήμα) o ts μπορεί να περιμένει για το note 7. Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται/γραφονται, μιλάμε για εξαιρετική συσκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα