Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω iPhone 6. Καταλάθος (από δικό μου φταίξημο) ξεκόλησα το μεταλικό λογότυπο (μηλαράκι) που βρήσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Ξέρει κανείς τι είδους κόλα να χρισημοποιήσω για να το κολήσω ξανά, ώστε να είναι ανθεκτικό στην πίεση όπως πριν, αλλά και να μην κάνει ζημιά στα υλικά?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομίζω αυτές οι πολυ δυνατές κόλλες που έχουν τα σούπερ μάρκετ θα βοηθήσουν πολυ..

+1

Με αυτές τις κόλλες κολλάνε επίσης τα logo και σε κλώνους που κυκλοφορούν.

• Like 1
Δημοσ.

+1

Με αυτές τις κόλλες κολλάνε επίσης τα logo και σε κλώνους που κυκλοφορούν.

Μαλλον εννοειτε τι Logo στιγμής.Προσοχή με αυτή την κόλα μην πεσει στα χερια κολάει τα πάντα σε κλάσματα δευτερολεπτων

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον εννοειτε τι Logo στιγμής.Προσοχή με αυτή την κόλα μην πεσει στα χερια κολάει τα πάντα σε κλάσματα δευτερολεπτων

Έχω τέτοια κόλα UHU. Κάνει για αυτά τα υλικά όμως ή είναι μόνο για πλαστικά? Διότι νομίζω για τα μέταλλα χρειάζονται ειδικές κόλλες αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Έχω τέτοια κόλα UHU. Κάνει για αυτά τα υλικά όμως ή είναι μόνο για πλαστικά? Διότι νομίζω για τα μέταλλα χρειάζονται ειδικές κόλλες αν δεν κάνω λάθος.

Άλλο η στιγμής άλλο η UHU

Δημοσ.

Η UHU είναι μάρκα. Και βγάζει και κόλλες στιγμής. 

Δημοσ.

Η UHU είναι μάρκα. Και βγάζει και κόλλες στιγμής. 

Ναι το ξέρω. Εννοούσα ότι έχω τέτοια κόλα στιγμής μάρκας UHU και όχι Logo.

Τελικά πήγα σε ένα μαγαζί για επισκευές κινητών εδώ στη γειτονιά που τους ξέρω και είναι αξιόπιστοι για να πάρω τις αυτοκόλλητες ταινίες για να κολλήσω την μπαταρία, και τους το έδειξα και μου το έφτιαξαν με 5€. Δεν ξέρω τι κόλλα χρησιμοποίησαν πάντως είναι πολύ γερό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...