Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο μέχρι 30-50 μέτρα περίπου.

Σε ένα σπίτι υπάρχει internet (οτε κλασσικό router zte που δίνει) και θέλω να το μεταφέρω σε ένα άλλο σπίτι, όπου βέβαια ανάμεσα σε αυτά τα 2 σπίτια είναι ανοιχτός χώρος. Δεν παρεμβάλλονται τοίχοι-οικοδομές.

Τι να αγοράσω;

Τα κλασσικά repeater που μεταφέρουν μέσω ρεύματος το wifi κάνουν;

(Είναι σε χωριό και δεν υπάρχουν πολλά σπίτια, αν παίζει ρόλο αυτό.Δεν ξέρω με ποιον τρόπο λειτουργούν αυτά.)

Ή να πάρω τίποτα access point;

Όπως, πχ αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση!

Δημοσ.

Για τετοια απόσταση αν και μικρή έχω την εντύπωση ότι εκτός από δυνατή πήγη θες και δυνατό δέκτη δηλαδη από το σπίτι που  έχει το νετ να μπει η κεραια να κοιτάει στο σπίτι που θες να δωσεις νετ απο το σπιτι που δεν εχει νετ κεραια καλοδιακι σε ενα ρουτερ για να το μοιραζει στο σπιτι που θες ασυρματα χωρις κανενα θεμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά με αυτό που λες για μένα καλύτερα το tplink σε λειτουργία access point έτσι το δουλεύω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, και στο 1 χλμ που πήγα μακριά με το κινητό έμπαινα και σερφαριζα κανονικά.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να πάρεις ασύρματο για εξωτερικούς χώρους. Πιστεύω ότι με κάνα 50 αρι σε λεφτά θα είσαι complet. Τώρα όσο για τα tp link δεν τα εμπιστεύομαι

Δημοσ.

επειδη εχω κανει κατι αντιστοιχο εχουμε ενοικαζομενες γκαρσονιερες εκανα την δουλεια με tp link.Το θεμα ειναι ενω η επεκταση ειναι σουπερ το σημα οπως και να χει πρεπει να βαλεις δυο τπ λινκ δυνατη πηγη και δυνατο δεκτη οπως γραφει ο φιλος....Το tplink ειναι σκυλι ακομα και σε χαλαζι ποτε δεν με πουλησε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...