steliosss94 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο μέχρι 30-50 μέτρα περίπου. Σε ένα σπίτι υπάρχει internet (οτε κλασσικό router zte που δίνει) και θέλω να το μεταφέρω σε ένα άλλο σπίτι, όπου βέβαια ανάμεσα σε αυτά τα 2 σπίτια είναι ανοιχτός χώρος. Δεν παρεμβάλλονται τοίχοι-οικοδομές. Τι να αγοράσω; Τα κλασσικά repeater που μεταφέρουν μέσω ρεύματος το wifi κάνουν; (Είναι σε χωριό και δεν υπάρχουν πολλά σπίτια, αν παίζει ρόλο αυτό.Δεν ξέρω με ποιον τρόπο λειτουργούν αυτά.) Ή να πάρω τίποτα access point; Όπως, πχ αυτό: http://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση!
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αυτό το tplink το έχω και τραβάω ίντερνετ στα 500μ χωρίς κάποιο πρόβλημα σου το συνιστώ είναι πολύ καλό
soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Για τετοια απόσταση αν και μικρή έχω την εντύπωση ότι εκτός από δυνατή πήγη θες και δυνατό δέκτη δηλαδη από το σπίτι που έχει το νετ να μπει η κεραια να κοιτάει στο σπίτι που θες να δωσεις νετ απο το σπιτι που δεν εχει νετ κεραια καλοδιακι σε ενα ρουτερ για να το μοιραζει στο σπιτι που θες ασυρματα χωρις κανενα θεμα
taslikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Πάρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/430491/Ubiquiti-UniFi-AP.html Εγω που πήρα tp link έμπλεξα.. Edit: τωρα ειδα το θες repeater οχι ap σορρυ..πάντως δες αυτήν την μάρκα για repeater.. Αν βολεύει να ρίξεις καλώδιο ακόμα καλυτερα
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά με αυτό που λες για μένα καλύτερα το tplink σε λειτουργία access point έτσι το δουλεύω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, και στο 1 χλμ που πήγα μακριά με το κινητό έμπαινα και σερφαριζα κανονικά.
simintzis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Γνώμη μου είναι να πάρεις ασύρματο για εξωτερικούς χώρους. Πιστεύω ότι με κάνα 50 αρι σε λεφτά θα είσαι complet. Τώρα όσο για τα tp link δεν τα εμπιστεύομαι
thleorasakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 επειδη εχω κανει κατι αντιστοιχο εχουμε ενοικαζομενες γκαρσονιερες εκανα την δουλεια με tp link.Το θεμα ειναι ενω η επεκταση ειναι σουπερ το σημα οπως και να χει πρεπει να βαλεις δυο τπ λινκ δυνατη πηγη και δυνατο δεκτη οπως γραφει ο φιλος....Το tplink ειναι σκυλι ακομα και σε χαλαζι ποτε δεν με πουλησε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα