TrObAs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα , ψάχνω να δω μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα που εμένα δεν μου έχει περάσει από το μυαλό. Εχω μία σύνδεση εδώ και 3 χρόνια που είναι σταθερή μόνο στα 2 mbps με θόρυβο στα 52db. Έμαθα πρόσφατα και είδα νέες καμπίνες vdsl να είναι καλά ο Στουρναρας που είναι γείτονας και έβαλε το μεράκι του.Πηγα και έβαλα vdsl 30. Ανοίγω το ρουτερ πρώτη φορά βλέπω το πρώτο εγκεφαλικό κλειδωνω στα 12mbps με θόρυβο γύρω στα 21. Δηλώνω βλάβη έρχεται τεχνικός και μου λέει ή πιο καλή λύση που έχει είναι vdsl με adsl2 προφίλ που έκανε την γραμμή να κλειδώνει στα 18mbps για τα οποία δεν είμαι διατεθημενος να πληρώνω 36 ευρω. Το θεωρώ κοροϊδία αν είναι ας με χρεωναν 24αρα τότε δεν θα ειχα θέμα. Και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως βρω καμία λύση να μείωση απόσταση με λινκ κάτι.....
melodystyle2003 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ρώτα αν το γυρίσεις σε adsl2 αν σε αφήσουν συνδεδεμένο στην ίδια καμπίνα, τότε με vdsl router και adsl2 σύνδεση πιθανόν να κλειδώνεις στα ίδια με χαμηλότερο κόστος (ισχύει μόνο για ΟΤΕ συνδέσεις).
Dantε Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μηπως εχει θεμα η καλωδιωση σου? Η καμπινα ποσο μακρια ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα