marina6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Γεια σας, έχω έναν αποκωδικοποιητή F&U μοντέλο MPF3464H σε τηλεόραση Philips 32PFL3404D/12 . Εδώ και λίγο καιρο ο αποκωδικοποιητής ανάβει διαρκώς πράσινο. Δεν έχει καμία λετουργια αλλάξανε μέχρι και μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο αλλά τπτ. Ανοίγω την τηλεόραση από το άλλο τηλεχειριστήριο και βγάζει μπλε οθόνη και λέει ότι δεν έχει σήμα. Τι λέτε να φταίει; Ο αποκωδικοποιητής;
nikos903 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Η τηλεόραση αυτή δεν πιάνει digea? Γιατί βάζεις αποκωδικοποιητή; Είσαι στο σωστό κανάλι στην τηλεόραση; Το τηλεκοντρόλ έλεγξε το με την κάμερα του κινητού, βάλε την κάμερα να βλέπει και σημάδεψε την με το τηλεκοντρόλ και πάτα το κουμπί που είναι για να ανοίξει / κλείσει ο αποκωδικοποιητής, πρέπει να βλέπεις το led να αναβοσβήνει στην κάμερα. Αν είναι το τηλεκοντρόλ οκ τότε έλεγξε το καλώδιο που πάει και στην τηλεόραση, πάνε τα καλώδια στα σωστά χρώματα; Είσαι στο σωστό κανάλι (της συγκεκριμένης εισόδου που έχεις βάλει τα καλώδια) στην τηλεόραση; Μετά δοκιμάζεις και σε άλλη είσοδο αν έχει η τηλεόραση. Αν δεν παίζει και εκεί δες σε άλλη τηλεόραση η/και με άλλο καλώδιο. Στην τελική αν το τηλεκοντρόλ δουλεύει, έχεις αλλάξει καλώδιο και δοκιμάσει σε άλλη τηλεόραση και δεν παίζει και πάλι πάει μάλλον κάδο.....
Iliaskkk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 24/6/2016 στις 8:24 ΜΜ, marina6 είπε Γεια σας, έχω έναν αποκωδικοποιητή F&U μοντέλο MPF3464H σε τηλεόραση Philips 32PFL3404D/12 . Εδώ και λίγο καιρο ο αποκωδικοποιητής ανάβει διαρκώς πράσινο. Δεν έχει καμία λετουργια αλλάξανε μέχρι και μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο αλλά τπτ. Ανοίγω την τηλεόραση από το άλλο τηλεχειριστήριο και βγάζει μπλε οθόνη και λέει ότι δεν έχει σήμα. Τι λέτε να φταίει; Ο αποκωδικοποιητής;
eirinipapa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 23/7/2019 στις 6:10 ΜΜ, Iliaskkk είπε Στις 24/6/2016 στις 8:24 ΜΜ, marina6 είπε Γεια σας, έχω έναν αποκωδικοποιητή F&U μοντέλο MPF3464H σε τηλεόραση Philips 32PFL3404D/12 . Εδώ και λίγο καιρο ο αποκωδικοποιητής ανάβει διαρκώς πράσινο. Δεν έχει καμία λετουργια αλλάξανε μέχρι και μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο αλλά τπτ. Ανοίγω την τηλεόραση από το άλλο τηλεχειριστήριο και βγάζει μπλε οθόνη και λέει ότι δεν έχει σήμα. Τι λέτε να φταίει; Ο αποκωδικοποιητής; εχω το ιδιο προβλημα αναβοσβηνει συνεχως πρασινο
SPYRER_007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Φουσκωμένος πυκνωτής, μου εκανε το ιδιο, τον αλλαξα και δουλευει κανονικα...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα