Προς το περιεχόμενο

Monitor overclock

nightguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλώδιο παίζει ρόλο δηλαδή?

Έχει σημασία αν είναι HDMI ή DVI?

εγω με hdmi παιζω αυτη τη στιγμη με dvi δε δοκιμασα για να σου πω αν ειναι οκ

αλλα ο παικτης εδω υποστηριζει οτι εχει το ιδιο αποτελεσμα και φυσικα θελει το patch αμφοτερες amd/nvidia

μονο  το DisplayPort to HDMI adapter supports up to 300 MHz pixel clock without patching the driver

post-238528-0-78694400-1467017088_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάλαβα παιδιά ευχαριστώ!

Στο βασικό μου monitor το πήγα μέχρι 75 και φαινόταν οκ, αλλά δεν έκατσα να το τεστάρω γιατί είμαι εκτός.

Σε ένα monitor tv που δουλεύω τώρα το πήγα κι αυτό 75 και στο testufo φαινόταν οκ. Αλλά όταν μπήκα LoL για να το δοκιμάσω εκεί παρατήρησα πως στις γωνίες και στο πάνω μέρος της οθόνης, ό,τι κίνηση υπήρχε γινόταν πολύ σπαστά, σαν να κολλάει. Και αυτό χωρίς να έχω frame drops. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά, υποθέτω frame skipping? Το έκανα όπως ήταν και όλα καλά.
Απλώς στο testufo δεν μπόρεσα να το διακρίνω βγάζοντας φωτογραφία με το κινητό μου. Ίσως δεν κατάλαβα την διαδικασία καλά. :P

Κατάλαβα παιδιά ευχαριστώ!

Στο βασικό μου monitor το πήγα μέχρι 75 και φαινόταν οκ, αλλά δεν έκατσα να το τεστάρω γιατί είμαι εκτός.

Σε ένα monitor tv που δουλεύω τώρα το πήγα κι αυτό 75 και στο testufo φαινόταν οκ. Αλλά όταν μπήκα LoL για να το δοκιμάσω εκεί παρατήρησα πως στις γωνίες και στο πάνω μέρος της οθόνης, ό,τι κίνηση υπήρχε γινόταν πολύ σπαστά, σαν να κολλάει. Και αυτό χωρίς να έχω frame drops. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά, υποθέτω frame skipping? Το έκανα όπως ήταν και όλα καλά.

Απλώς στο testufo δεν μπόρεσα να το διακρίνω βγάζοντας φωτογραφία με το κινητό μου. Ίσως δεν κατάλαβα την διαδικασία καλά. :P

δε χρειαζετε να τα σβηνεις καθε φορα  φτιαξε 2 αναλυσεις μια στα 70 και μια στα 75 οπως εγω

και θα το αλλαζεις μεσα απο την επιλογη των win 

post-238528-0-25921100-1467020271_thumb.jpg

post-238528-0-06346700-1467020239_thumb.jpg

επισης δες και στα 70 hz εαν σου  κανει το ιδιο με τις γωνιες

θεωρω  οτι εκανες επανεκινηση μετα το φτιαξιμο των συχνοτητων

δοκιμασε και στα 75 ΗΖ αλλα με  reduced  lcd mod  μπορει να παει καλυτερα εκει

post-238528-0-73184200-1467020280_thumb.jpg

battlefield 4 που επαιζα χθες online  κλειδωσε  στα 75 ΗΖ με Vertical  Sync ON χωρις καποιο θεμα σε γωνιες κλπ

δε χρειαζετε να τα σβηνεις καθε φορα  φτιαξε 2 αναλυσεις μια στα 70 και μια στα 75 οπως εγω

και θα το αλλαζεις μεσα απο την επιλογη των win 

attachicon.gifΚαταγραφήcfhcghgchc.JPG

attachicon.gifP6270039.JPG

επισης δες και στα 70 hz εαν σου  κανει το ιδιο

δοκιμασε και στα 75 αλλα με  reduced  lcd mod  μπορει να παει καλυτερα εκει

attachicon.gifΚαταγραφήdfyfgh.JPG

battlefield 4 που επαιζα χθες online  κλειδωσε  στα 75 ΗΖ με Vertical  Sync ON χωρις καποιο θεμα σε γωνιες κλπ

Άλλο λέω εγώ.
Ενώ φαινόταν στο testufo ότι είναι valid το OC, όταν μπήκα λολ είδα σπασίματα στις κινήσεις των παικτών στο πάνω μέρος της οθόνης μόνο. Που υποθέτω ότι αυτό οφείλεται σε frame skipping. Και αυτό ήταν στα 75Hz. Οπότε το έβαλα πάλι 60 να είμαι καλυμμένος. Τι 60 τι 70 άλλωστε..
Δεν είχα πρόβλημα στο να αλλάζω τα προφίλ..

Έκανα δοκιμή και γω σε μία nec από 75hz την πήγα μεχι 77hz πιο πάνω έκανε σαν χιόνια σε όλη την οθόνη

για δοκιμασε  στα 75 ΗΖ  :: παιζει σωστα ; επισης οι γωνιες στη οθονη  ειναι οκ ;; 

επισης πως σου φαινετε σε σχεση με τα 60 hz ;; εντυπωσεις ;;

Τωρα σοβαρα.... εσυ ειδες διαφορες?  :-D  :-D  :-D  :-D

Και μην μου πεις ναι γιατι ξερω, απλα το κανεις για την φαση τιποτα παραπανω.

Σε αρκετα monitor στα 75 εχει skipping με μια δοκιμη στα 73-74 μπορει να στρωνει ΕΑΝ καποιος θελει αυτα τα 10Hz παραπανω.

για δοκιμασε  στα 75 ΗΖ  :: παιζει σωστα ; επισης οι γωνιες στη οθονη  ειναι οκ ;; 

επισης πως σου φαινετε σε σχεση με τα 60 hz ;; εντυπωσεις ;;

στα 75 υπάρχει επιλογή από το εργοστάσιο και μέχρι 77 OC  δούλευει ρόλοι από 77,5 και πάνω κάνει χιονιά

http://www.e-shop.gr/nec-17-lcd-73v-p-PER.166347

Τωρα σοβαρα.... εσυ ειδες διαφορες?  :-D  :-D  :-D  :-D

Και μην μου πεις ναι γιατι ξερω, απλα το κανεις για την φαση τιποτα παραπανω.

Σε αρκετα monitor στα 75 εχει skipping με μια δοκιμη στα 73-74 μπορει να στρωνει ΕΑΝ καποιος θελει αυτα τα 10Hz παραπανω.

bro !!! ναι προσωπικα παιζω καλυτερα κλειδωμενος στα 75 hz με vsync on σε σχεση με τα 60 ΗΖ   25% αυξηση και ναι ειμαι πιο smooth !!!!

• Like 1

Μεχρι 75HZ λεει παει και εμενα https://www.asus.com/Commercial-Monitors/PA238Q/specifications/ το θεμα ειναι αξιζει για αυτα τα 25HZ;

δε ειναι θεμα  αν αξιζει η οχι το κανεις και βλεπεις το αποτελεσμα αλλοι λενε σε forum ξενα οτι βλεπουν διαφορα πχ  (μαζι και εγω)

αλλοι (οχι δε βλεπεις τζαμπα το χρονο σου τρως )μονος σου θα κρινης και αναλογα  τι σε βολευει πραξε

πχ δες εδω λιγο που γουγλαρα μια κουβεντα για αυτο το θεμα

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1696616&page=2

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2f6936/60hz_and_75hz_can_you_see_the_difference/

Εγώ δεν είχα δει διαφορά, έχω και κάποια ηλικία βέβαια.

Στο μόνο που βλέπεις διαφορά είναι αν έχεις tearing στ 60 μετά έχεις στα 75 :D

Εγώ το είχα κάνει σαν δοκιμή αλλά παπακια.

Αν κάποιος θέλει να δει διαφορά πρέπει να πάει σε 120-144 εκεί ναι έχει διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...