nightguy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους.Οι ερωτησεις που εχω ειναι πολυ απλες,μπορω να κανω overclock το μονιτορ που εχω τωρα lg 19en33?Και αν ναι μεχρι ποσα Hz μπορω να το παω χωρις να μου δημιουργησει καποιο προβλημα?(αυτην την στιγμη ειναι στα 60Hz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=e3tgxJS6ObI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως κάνω τα βήματα που λέει αλλά μετά το restart αφού έφτιαξα profile στο CRU, στην αναλυση οθόνης μετά στις ρυθμίσεις των windows μου δείχνει μόνο 50 59 και 60hz ενώ έφτιαξα με 65 και 70... Ο φίλος παρέλειψε μια λεπτομέρεια για τους NVIDIA USERS. Το έφτιαξα, κι εγώ και κάνω δοκιμές, ευχαριστώ To σταθερό μου σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό είναι 75hz. Στα 80 έχω Stuttering.Αν το αφήσω έτσι υπάρχει πρόβλημα? Μειώνω το χρόνο ζωής της οθόνης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightguy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδια θελω βοηθεια εγινε μαλακια.Παω στο site κατεβαζω το αρχειο το εκτελω και πριν καλα καλα κανω κατι αλλο μου βγαζει ειδοποιηση το antivirus για malware και αρχιζει και σβηνει το αρχει,κανει στην συνεχεια disinfect και resart το pc και οταν το ανοιγω βλεπω οτι η αναλυσει απο 1366*768 πηγε 1024*768 χωρις να μπορω να μπω στις ρυθμισεις της radeon για να αλλαξω την αναλυση.Ειναι σαν να μην μου αναγνωριζεται η αναλυσει που δινει η καρτα.Πιο συγκεκριμενα οταν παταω στις ρυμθισεις της radeon λεει:Οι ρυθμισεις radeon δεν ειναι διαθεσιμες αυτη την στιγμη.Προσπαθηστε ξανα αφου συνδεσετε την καρτα γραφικων AMD.help? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ναι δυστηχως δεν ειπα για τους Nvidia users πλεον δεν εχω AMD οταν παρω Nvidia θα κανω και ενα βιντεο με Nvidia overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 κλειδωσε μια χαρα η LG στα 75 ΗΖ παραπανω δε δοκιμασα ακομα !!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Νίκο στο router κάνε OC εκεί έχει ψωμί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ναι δυστηχως δεν ειπα για τους Nvidia users πλεον δεν εχω AMD οταν παρω Nvidia θα κανω και ενα βιντεο με Nvidia overclock Η διαδικασία ήταν η ίδια απλά στο CRU, κάτω κάτω πρέπει από Default extension block, να το αλλάξουμε σε Custom, αλλιώς δεν δουλεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Νικο σε εκανε δουλεια το βιντεακι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κατα ποσο ειναι ασφαλης αυτη η διαδικασία και γινεται σε ολα τα monitor? Εχω ενα Asus PA238Q γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 γιατι να μην γινεται τσεκαρε και καντω δεν εχεις να χασεις τιποτα ολες οι οθονες μπορουν να παρουν Overclock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Νικο σε εκανε δουλεια το βιντεακι μου? ναι το πιανεις αμεσως το θεμα thanks !! bro !!! Κατα ποσο ειναι ασφαλης αυτη η διαδικασία και γινεται σε ολα τα monitor? Εχω ενα Asus PA238Q γινεται? 1ον)διαβαζω σε forum οτι εχουν αρκετο καιρο ανεβασει ΗΖ καποιοι χωρις καποιο θεμα να εχει δημιουργησει 2ον)θεμα monitor ειναι μεχρι που θα κλειδωσει και το σημαντικο να μη εχει θεμα εκει στη κινηση(με δοκιμη παντα) 3ον)εμενα μεχρι τα 75 κλειδωσε μετα τα 75 που δοκιμασα εσβηνε και επανερχοταν δε ανεβαινε δηλαδη ουτε 1 HZ 4ον)καποιοι εχουν καταφερει και 77 και 80ΗΖ λιγο που ψαχνα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Και το οποιο oφελος να φανταστω μονο στο κομματι του gaming ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ακριβως μην στεναχωριεστε δεν παθαίνει τίποτα το μονιτορ.Επεισης να εχετε καλο dvi Καλης ποιοτητας Και το οποιο oφελος να φανταστω μονο στο κομματι του gaming ετσι; Ναι και σε ομαλή λειτουργιά να εχει ποιο smooth επεισης μερικοί αν έχουν tearing στης οθόνες ίσως να το κάνει καλύτερα και στο desktop εχει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 DVI εχω αυτο που ειχε μεσα στο κουτι της οθονης νομιζω...Απλα το ψιλοσκεφτομαι γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση της και ειναι ενα ρισκο...Δεν 'καιγεται' μακροπροθεσμα; Εδω λενε οτι ανεβαινει και εφτασε μεχρι 80 https://linustechtips.com/main/topic/267684-asus-pa238q-proart-overclocking-potential-risk/ γινεται και απο το cotrol panel; Στα χαρακτηριστικα της λεει 50-75HZ https://www.asus.com/Commercial-Monitors/PA238Q/specifications/ τα οποια 75 βγαζει σε χαμηλοτερες αναλυσεις αρα μπορει και σε 1080p; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα